התלבטות בין שני פריאמפ. מה עדיף?

• פותח הנושא sani
  • פורסם בתאריך

sani

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
1.Rotel RB-970 RC
2.Rotel RSP-960AX
יש לי שני פאוורים של אותה חברה (דגם 980) ומשתמש בהם לסטריאו, עכשיו לפרה מדגם ה960 יש לי מחיר ממש טוב 500 שח ולדגם 970 מחיר 1000 שח (מוכרים שונים) עכשיו האחד הוא סטריאו והשני הוא סראונד. האם זה שהוא סראונד מוריד לי מאיכות הסטריאו?? מה ההבדלים ומה עדיף?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אם אלו המחירים ,זה לא כסף ,אתה צריך סראונד? אם לא ,אז בשביל מה?

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
אם המטרה היא דו-ערוצי, פרה רב-ערוצי כנראה לא יתרום במשהו ויהיו שיגידו שרק יזיק (אין לי היכרות עם הדגמים)

אלא אם כן היית רוצה לספר לנו משהו...... :מבולבל:;)

קנית בסוף את ה 980?

ורמקולים?

sani

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן קניתי אבל רק מגבר אחד בסוף כי לפי מה שהבנתי לא יעיל כל כך להפוך אותו למונובלוק זה בא על חשבון איכות. בכל מקרה לקחתי את הפרה מדגם 970 הסטיראו. לשניצל כמה דברים חשובים שלמדתי- 500 או 1000 שקל זה כסף!!! במיוחד לדגמים האלה. לאבי לא קניתי את הרמקולים כי נשמעו לי משעממים מדי למוזיקה שאני שומע. כרגע חיברתי לרמקולים שלי ובהחלט נשמע הבדל ניכר באיכות. שמעתי כמה רמקולים מדפיים בסכומים נמוכים יחסית 1500 עד 2000 בחנות מקצועית בירושליים וחזרתי עם טראומה-מזעזע רזה חלש ומשעמם. את הסאונד שלי אבנה בעצמי הכיוון הוא יותר לרמקולים רצפתיים 12 אינטש עם אלמנטים שונים דוגמת jbl שראיתי. זהו תודה חברים אשמח לעידכונים

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
אז מה שנשאר זה לאחל לך תתחדש והנאה מרובה (ורד)

ונראה לי שהתבלבלת קצת.. אנחנו אלה שצריכים לקבל עדכונים! התרשמות מהמערכת וכמובן תמונות :בעד:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור