LCD התלבטות בין שני מסכים איכותיים

Mawer

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב ,

אני מתלבט די הרבה זמן בין שני מסכי LCD , כל אחד איכותי בפני עצמו
הראשון Philips 42PFL8404H
השני LG Scarlet 42LH70YR

הסתכלתי על כל התכונות האפשריות שלהם ואני עדיין לא ממש סגור לחלוטין
צריך לציין שאת הפיליפס אני יכול לרכוש במחיר של 6300
ואת האל ג'י במחיר של 5000

מה אתם אומרים ? , על מה אתם הייתם הולכים ?

meni

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
בדיוק עבור שאלה זו נרשמתי לפורום זה
אז תודה mawer
ובבקשה תנו דעתכם על השאלה לעיל
אני כרגע נוטה מעט לכיוון הLG אולי אני אפילו אגזים ואלך על אותו דגם 47"

Mawer

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה נוטה מעט לכיוון ה LG בגלל המחיר שלו ?

meni

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הלכתי לראות את שני המסכים ושראיתי אותם זה לצד זה אין ספק שהפיליפס הרבה יותר איכותית
הבעיה היחידה היא שהמחיר שלה הזול ביותר בזאפ הוא 6000 לעומת הLG שב6500 כבר אפשר לרכוש את 47
אכן בעיה לא פשוטה - וצריך לקחת בחשבון שעוד צריך לרכוש סטרימר אבל בכל זאת נראה לי שכרגע אני הולך על הפיליפס

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אני הייתי הולך על פלאזמה . כל הזמן אני שומע "מסכים איכותיים" ו LCD ואני לא מבין כמה בולשיט אפשר להאכיל את האנשים . לך תראה תמונה של פלאזמה בגודל הזה ושל LCD ואפילו LCD LED ותבין שאם אתה רוצה תמונה איכותית הפלאזמה נותנת הרבה יותר . אין עניין של זמני תגובה , הניגודיות הרבה יותר טובה ואין מריחות בשידורים של SD . למרות כל השיפורים במסכי LCD זה עדיין לא פלאזמה ובמיוחד בגדלים של 42 ומעלה .

חבר טוב שלי קנה את הפילפס שאתה מדבר עליה לפני כמה שבוועת במחיר דומה , הוא בעצמו אמר לי שרואים אצלו טוב אבל מה לעשות לא טוב כמו אצלי ( ואני מדבר על פנסוניק פלאזמה 50 אינטש FHD בת שנתיים ) .

תבדוק פלאזמה של סמסונג או פנסוניק ( אם אתה רוצה FHD זה עולה קצת יותר , אין מה לעשות) ותצא מרוצה .

meni

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
דני שלום
ראשית האם תוכל להמליץ על דגם ספציפי מועדף עליך
ושנית האם לדעתך פלזמה בגודל 50" גדולה מידי עבור מרחק צפייה של 4 מטרים?

Mawer

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
טוב , אז אחרי התלבטות לא קטנה שכללה התייעצות עם "פיל וואנג" מאתר CNET רכשתי את הפיליפס 42"
8404H ואני כל כך מרוצה מההחלטה שלי טליויזיה פשוט מדהימה , האיכות של HD הוא פשוט מעבר לכל הציפיות שלי , אני וחברה שלי ישבנו יום אחד ראינו סרט ב HD והפה שלנו נשאר פעור מהאיכות ,מהיופי שמקרינה הפיליפס
( צריך לזכור שהוספתי כבל HDMI זהב + חיבור SCART זהב לDVD )
אה ודרך אגב הסתכלתי על הפלאזמה של פנאסוניק ואין ספק שאם לוקחים פלאזמה אז רק פנאסוניק !!!
יחד עם זאת אהבתי יותר את הLCD של פיליפס ובכל זאת תודה על העצה דני

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור