התלבטות בין מקרן לפלזמה 50 אינץ' עזרה בבקשה!!!

neda7159

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם,
אני עומד לפתוח עסק של שידורי ספורט כדורגל וכו' עם נרגילות וסנוקר + אוכל , אני מתלבט בין טלוויזיה 50 אינץ' או מקרן FULL HD , ההתלבטות היא מכיוון שמקרן איך שהבנתי צריך מסביב שיהיה חושך כדי לקבל תוצאות טובות מכיוון שהמקום יהיה מואר זה קצת מדאיג אותי לגבי איכות התמונה, אני רוצה מקרן שהוא FULL HD שמסתדר טוב עם תאורה ומספק את הסחורה עד 12000 ש"ח אם יש דבר כזה !!, או פלמה בגודל 50 ' בסביבות 10000 ש"ח , מבקש את המלצתכם מה עדיף ולמה ? אשמח אם מישהו מבין עניין יתן את דעתו בנושא , תודה רבה :)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כמה מואר יהיה המקום?

neda7159

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
בוא נגיד שתהיה הארה בינונית

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
למקום מואר נראה לי שמקרן זה לא פתרון טוב - כמו כן צריך לקחת בחשבון שלמקרן צריך להחליף נורה פעם בכמה זמן ואם הוא יעבוד כל יום הרבה זמן אז צריך לחשוב גם העלות הזאת.

כמו כן למקום מואר בדרך כלל LCD עדיף על פלזמה, אבל פלזמה בדרך כלל מוצלחת יותר בהצגת שידורי ספורט - כן דילמות :)

neda7159

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
למקום מואר נראה לי שמקרן זה לא פתרון טוב - כמו כן צריך לקחת בחשבון שלמקרן צריך להחליף נורה פעם בכמה זמן ואם הוא יעבוד כל יום הרבה זמן אז צריך לחשוב גם העלות הזאת.

כמו כן למקום מואר בדרך כלל LCD עדיף על פלזמה, אבל פלזמה בדרך כלל מוצלחת יותר בהצגת שידורי ספורט - כן דילמות :)

אתה מבין מה ההטלבטות שלי ????:מבולבל: מה כגם שפלזמה במסכים גדולים עדיפה לדעתי ! אשמח לשמוע את דעתו של ליאור מה גם שמראם מספק גודל תמונה  

Mamuta

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
פלסמה

הייתי הולך על הפנסוניק 50" V10
עדיף על מקרן עם עלויות עתידיות גבוהות
ועדיף על LCD .
שים ממיר HD ואתה מסודר.

neda7159

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הייתי הולך על הפנסוניק 50" V10
עדיף על מקרן עם עלויות עתידיות גבוהות
ועדיף על LCD .
שים ממיר HD ואתה מסודר.

1920x1080?
תוכל לשים לינק בבקשה?

neda7159

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מישהו מכיר את הטלויזיה? או שיש לו אותה, שיכול לספר לנו איך האיכות בה ? או קצת ביקורת עלייה?

Mamuta

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
ביקורת

אני מצרף לינק חדש שבו יש ביקורת
שערך ליאור קורן מאד מעמיק ומקצועי.
אמנם הכתבה היא על ה- 58 אינץ אבל זהו אותו הדגם ב 50"
http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=222&ArticleID=798

נערך לאחרונה ב:

neda7159

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אני מצרף לינק חדש שבו יש ביקורת
שערך ליאור קורן מאד מעמיק ומקצועי.
אמנם הכתבה היא על ה- 58 אינץ אבל זהו אותו הדגם ב 50"
http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=222&ArticleID=798

קראתי את הביקורת אך שוב המסך בשילוב תאורה לא משהו! וחבל כי שאר הנתנונים הם די טובים , ליאור מה היא המלצתך? או אולי תסדר לנו ביקורת חדשה למסך מסוג זה:)(Y)(Y)  

neda7159

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
כנראה אני אקנה פלזמה בסוף אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע (-:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור