התלבטות בין מסכים

• פותח הנושא lte
  • פורסם בתאריך

lte

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אני כרגע מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לחדר שלי,
מרחק הצפייה הוא ברוב המקרים בסביבות ה-2.5 מטר אך לפעמים קצת יותר ולפעמים קצת פחות.
עיקר השימושים יהיו לראות שידורים דרך סטרימר וחיבור של המחשב מה שיכלול גם שידורי HD כמובן (אני כמעט ולא אראה שידורי SD, למעט שידורי ספורט מידי פעם זניח ביותר, ממש לא יפריע לי איכות השידור במקרה זה ).

התקציב הוא 5000-5500 עם אפשרות חריגה קטנה.
ההתלבטות שלי היא דבר ראשון בין טלוויזיה מחברת PHILIPS לבין SAMSUNG :

כשאם אני אקח טלויזיה מסמסונג זה יהיה 40 אינץ לדעתי שזה בדיוק באמצע בין 37 ל- 42, אך אני מתלבט בינה לבין טלוויזיה של פיליפס שתהיה יותר יקרה ואני חייב להחליט בין 37 איכותית ומתקדמת יותר לבין 42 שהיא פחות.

השאלה שלי היא מה עדיך או האם יש דגם ספציפי שכדאי לי להתמקד בו שהוא די זה מבחינת נתונים של החברות כאשר חשבתי בעניין של הסמסונג ללכת על ה-LA40B530 היות וההבדל היחידי שאני רואה בינה לבין ה-550 הוא חיבור USB שהוא זניח מחבינתי היות ויהיה לי סטרימר ומחשב מחובר ופה אני מתלבט מול מה ללכת בחברת פיליפס.

מה שעוד אשמח לקבל זה המלצות לחנויות ללכת אליהן.

זהו אשמח לכל עצה הערה ומידע שלא יהיה.

בתודה מראש !

lte

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו, בבקשה ???

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
במרחק 2.5 מטרים, יתאים לך גודל מסך של 37"-40"
בקולקציה של פיליפס, אני מעריך שמול דגמי סמסונג LCD שהצעת, הדגם המתאים להשוואה יהיה פיליפס 7404

lte

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התגובה,
לפי מה שיצא לי לראות הדגם של פיליפס שהצעת חורג מהתקציב, האם זה אומר שבהכרך הדגם של סמסונג שרשמתי יהיה עדיף על הדגפ 5604 של פיליפס ???

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא יצא לי להשוות את ה- 5604 מול הסמסונג.
מציע שתבדוק אותם בחנות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור