התלבטות אחת פחות

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
לא יודע מי עוקב אחרי השטויות שלי ... אבל להזכירכם התלבטתי איך "לרסן" את המערכת הירושלמית שלי שהכילה פרואק d2, קיימברידג' 740 להגברה ודיווידי פיוניר/דאק מג'יק כמקור.

בסופו של דבר ... במקום למצוא "פטנט" איך לרסן את הפרואק, רמקול נפלא לדעתי אך שלא התאים לצרכים שלנו (ק"ב ומוסיקת ג'אז ווקאלי שקטה), במקום לחפש פתרונות של הגברה/מקור/כבלים - פשוט שינמכתי ... ועברתי לרמקולים צ'אריו דלפינוס. רמקולים שבעבר חמדתי בכל מקרה. אין להם את העוצמה והדיוק של הפרואק. אבל לצרכים שלנו הם יותר ממושלמים. עכשיו צריך לבדוק עם שני המגברים שיש לנו פה : רוקסן קנדי 2 מול קיימברידג' 740. יכול להיות שדווקא הקיימברידג' יהיה גורם מאזן לחמימות של הצ'אריו בזמן שהרוקסן רק יקח אותו יותר רחוק באותו כיוון.

בכל מקרה התלבטות אחת פחות. יהיה לי קשה להפרד מהפרואק (הלוואי שהיתה לי מערכת שלישית לשים אותם בה
icon_smile.gif
). אבל כנראה ייצאו לטרייד או ללוחות

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
תמונה

תמונות מצורפות

• Screenshot_2016-10-03-23-08-14.jpg
    Screenshot_2016-10-03-23-08-14.jpg
    KB 65.4 · צפיות: 377

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תתחדש

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני בהחלט בעד הקמבריג׳.

לקמבריג׳ יש משהו בבמה שקשה למצוא במגברים לא יקרים מתחרים. אפשר למצוא אותו באודיו אנלוג ובמגבר נוסף שאני בוחן כעת (עקוב אחרי הראשי, אוטוטו עולה ביקורת).

שמעתי את הרוקסן במספר הזדמנויות שונות. מגבר משולב די בינוני ביחס למתחרים.

בקיצור, בלי ספק בכלל, הקמבריג׳ עדיף.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
גם אני שמתי על הפירמה הזאת עין, יש משהו בסאונד החמים והפשוט שמאפיין את הרמקולים שלהם

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
ברק
תתחדש.

לא מכיר האמת את ה צ'אריו.

לגבי ק"ב שציינת
מה היה חסר לך עם הפרואק?

לא ידעתי בכלל שיש לך ק"ב ?

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
לא יודע מי עוקב אחרי השטויות שלי ... אבל להזכירכם התלבטתי איך "לרסן" את המערכת הירושלמית שלי שהכילה פרואק d2, קיימברידג' 740 להגברה ודיווידי פיוניר/דאק מג'יק כמקור.

בסופו של דבר ... במקום למצוא "פטנט" איך לרסן את הפרואק, רמקול נפלא לדעתי אך שלא התאים לצרכים שלנו (ק"ב ומוסיקת ג'אז ווקאלי שקטה), במקום לחפש פתרונות של הגברה/מקור/כבלים - פשוט שינמכתי ... ועברתי לרמקולים צ'אריו דלפינוס. רמקולים שבעבר חמדתי בכל מקרה. אין להם את העוצמה והדיוק של הפרואק. אבל לצרכים שלנו הם יותר ממושלמים. עכשיו צריך לבדוק עם שני המגברים שיש לנו פה : רוקסן קנדי 2 מול קיימברידג' 740. יכול להיות שדווקא הקיימברידג' יהיה גורם מאזן לחמימות של הצ'אריו בזמן שהרוקסן רק יקח אותו יותר רחוק באותו כיוון.

בכל מקרה התלבטות אחת פחות. יהיה לי קשה להפרד מהפרואק (הלוואי שהיתה לי מערכת שלישית לשים אותם בה
icon_smile.gif
). אבל כנראה ייצאו לטרייד או ללוחות
.
רמקול נפלא ,אני מחזיק היום פרואק 3.8 ולא מכרתי אחרי שקיבלתי מספר הצעות מעליבות,

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אין לי ק"ב - אבל אחד השימושים אצלנו זה סרטים דרך הדו ערוצי. וחוץ מזה מוסיקה עברית, טיפה קלאסי, ג'אז רך.
במערכת העיקרית (שגם עליה כידוע אני מבלבל לכם בשכל) אני שומע מוסיקה סימפונית קונצרטנטית ווקאלית בשתיים בלילה בפול ווליום. היתרון שבלחיות לבד על הגג במרכז תל אביב.
נמר : לוקח את דעתך ברצינות. צריך לשבת ולעשות מבחן השוואתי רציני בין הרוקסן לקיימברידג'. כרגע מחובר הרוקסן ובתחום התחתון הוא מצטיין - כולל צליל חם ועוטף. נראה לי שיוכל "לרסן" מערכת קשה וקרה. בשילוב עם הצ'אריו זה חם עם חם וזה אולי מוגזם.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
הרוקסן סובל מחוסר פירוט. זה לא החום שבו אם כי האיטיות גם כן.
הקמבריג׳ יותר אוורירי, יותר ״נכון״ ויותר מאוזן משמעותית.

עם זאת, ל-740 יכולת שליטה מאוד מרשימה גם על רמקולים לא קלים כגון שלך.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
יצא לך להשוות אותו ל 840 ?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא להשוות אותו ראש בראש אבל אני מכיר את ה-840.

מן הסתם ה-840 חזק יותר, מושקע יותר ועולה 30 אחוז יותר.
קמבריג׳ יודעים לשמור על חתימת צליל מאוד עקבית בתוך הסדרות.

שוב.
ממליץ לעקוב אחרי העמוד הראשי. מעלה ביקורת על מגבר משולב בדיוק בתקציבים שלך. יהיה לך מועמד נוסף.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
לא להשוות אותו ראש בראש אבל אני מכיר את ה-840.

מן הסתם ה-840 חזק יותר, מושקע יותר ועולה 30 אחוז יותר.
קמבריג׳ יודעים לשמור על חתימת צליל מאוד עקבית בתוך הסדרות.

שוב.
ממליץ לעקוב אחרי העמוד הראשי. מעלה ביקורת על מגבר משולב בדיוק בתקציבים שלך. יהיה לך מועמד נוסף.

הערך תמורת הכסף ברמות הכניסה שלהם גבוה בהשוואה למתחרים (פחות מהדגמים הקודמים לצערי אבל עדין האיכות בנייה/ שלט ברמה גבוהה). ברמות הגבוהות יותר יש לדעתי אופציות טובות יותר .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור