התייצעות: LED שיש בה כבר מפענח DTS - האם קיים?

yoni_246

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום
קודם כל אני חדש פה...
כבר עמדתי לקנות טלוויזית led 37 lg 4500 כבר עשיתי את כל הבירורים ואז נודע לי שהיא לא תומכת ב dts. האמת שעד אז בכלל לא ידעתי מה זה אבל הסתבר לי שזה האודיו בקבצי mkv. מכיון שאני כן בונה על הסטירמר המובנה שבטלויזיה ולא מתכונן לקנות סטירמר (א. חבל על הכסף. ב. אם יש מובנה בטלויזיה אז למה לא) אני מחפש טלויזיה שכבר יש בה את המפענח הזה במקום להתחיל לעשות המרות שכפי שהבנתי מקריאה בפורום, מורידות את רמת הסאונד פלאים (למיטב הבנתי זה פורמט ac3).

לכן אני מחפש led של 37 אינטש (אך ורק) שכבר פתרו את הבעיה הזו ובטח שאמצא אותה אז יתגלה לי שדבר אחר חסר בה. אין לזה סוף...

בכל מקרה אשמח לשמוע.
אגב, תקציב מוגבל ל 3000 ש"ח.

ישנה טלויזית סמסונג 37c5100. לא ראיתי אותה בעין אבל ראיתי lcd של סמסונג והתאכזבתי מאד מהצבעים אך אשמח לשמוע עליה אם מישהו מכיר.

תודה לכל העוזרים.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
למסכי סמסונג יש תמיכה ב- DTS, אבל אני לא בטוח שזה כלול גם בסדרות הזולות.
בכל מקרה, אם אתה מתכוון להאזין לסרטים דרך הרמקולים של הטלוויזיה, אז המרה ל- AC3 לא ממש תשנה עבורך.

yoni_246

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור
ראשית תודה על המענה המהיר. ראיתי שאתה עוזר פה לשואלים רבים.
שנית, יש שני דגמים של סמסונג שיכולים לבוא בחשבון D5000 וC5100 אני לא יודע אם הם נחשבים סדרות זולות ולא הצלחתי למצוא במפרט שלהם אם יש את ה dts.

הענין הוא לא איכות השמע, אני מתאר לעצמי שגם בהמרה שומעים, הענין הוא ההתעסקות. אם אני קונה טלויזיה ב 3000 ש"ח עם סטרימר, אני מצפה/רוצה שלא אצטרך להתחיל להתעסק עם אתרים והמרות אלא להכניס דיסק או קי עם סרט ולצפות עם קול ועם תמונה ולכן למעשה כל מסכי ה lg H ירדו. אמרו לי בחברה שהם לא תומכים בזה.
אז האם רק הסמסונג תומכים? ראיתי בשבוע שעבר lcd שלהם בתצוגה והצבעים על הפנים! (לידה היתה פיליפס lcd עם תמונה מדהימה וחדה. אחר כך הגנב בלבי החשד שמא בחנות עצמה כיוונו כך את הטלויזיה (?!) ).א

אז מה אתם אומרים?
המלצה? מישהו?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
רישיון לפענוח DTS עולה כסף ולכן רוב החברות לא מכניסות את זה כיום, בטח שלא במסכים זולים.
לגבי הצבעים, לא אמור להיות הבדל כל כך דרמטי כפי שאתה מתאר, יכול להיות שזה ענין של כיול. בדוק בחנות נוספת.
תגיע עם דיסק און קי וסרט עם DTS ובדוק תאימות במקום.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
מסכי הסמסונג תומכים בDTS

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור