התייעצות לפני קניה - רמקולים למחשב/ לחדר בדירה החדשה

inonl11

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן חברים.!
שמי ינון ואני חדש בפורום, ואני דיי צריך את עזרתכם.

יש לי כרגע מערכת 2.1 של לוגיטק שעלתה לפני שנים 300 שקל וגם מערכת 2.0 של איווה שנשמעת מעולה (מהמערכות של פעם) - המערכות כמובן נפרדות.

אני טס ממש בקרוב וראיתי מבצע בדיוני פרי - הרמן קרדון סאונדסטיקס ב170 דולר, או את הגרסה המתקדמת עם הבלוטוס ב200 דולרים.
פעם אחרונה ששמעתי אותם זה היה לפני שנתיים כשראיתי לקנות רמקולים מתנה לאבי, בסוף החלטתי להתפרע וקניתי לו מערכת 2.0 של ימאהה ב2500 שקלים. (330)

הרעיון שלי מאוד פשוט, לקנות לעצמי רמקולים כצ'ופר לתחילת הלימודים. השאלה היא שהרמן שווים את המחיר הטוב שהדיוטי פרי מציע, או שיש אלטרנטיבות יותר טובות באותו מחיר או פחות.
ממה שאני זוכר מאז , הם אכן נשמעים ברמה גבוהה. אני אשמע בהם לרוב מוזיקה (בעיקר רוק ,גאז).
אולי בכלל כדאי לקנות 2 רמקולי מדף?

התקציב שלי הוא 700 שקל.

מה אתם אומרים על ההרמן?

תודה רבה לעוזרים.!

נ.ב. אני יודע שעשיתי ערבוב בין רמקולים של מחשב ולבין רמקולים שמתחברים לקולנוע ביתי. המערכת תהיה מחוברת ברוב זמנה ללפטופ שלי.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יש מצב להאזין להם לפני רכישה?
הייתי בודק מה יש גם ל- Audio Engine להציע.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
עד כמה חשוב לך גודל הרמקול ? אם יש לך אפשרות לרמקולים יחסית גדולים לך על סוגי מיקרולאב כגון סולו 6C.
אין תמורה טובה יותר למחיר מהרמקולים האלו.

inonl11

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כעיקרון מחר אני אקפוץ לבאג לשמוע אותם (יש שם בסניף עמדת האזנה).
בתכלס הרמקולים האלה הם מותרות - כי אני עדיין יכול להשתמש בלוגיטק שיש לי..

השאלה הגדולה היא האם תהיה אכן קפיצת מדרגה מבחינת האיכות של הרמקולים... אני אבדוק את זה..
מה שרציתי לדעת בגדול זה האם ההרמן קרדון האלה באמת שווים את ה650 שקלים שהם עולים.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
באג היא חנות יקרה .

מציע לך להאזין גם ל-JBL בצורת קובבה. (יודע איך נראית קובה?)

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
עד כמה חשוב לך גודל הרמקול ? אם יש לך אפשרות לרמקולים יחסית גדולים לך על סוגי מיקרולאב כגון סולו 6C.
אין תמורה טובה יותר למחיר מהרמקולים האלו.

מסכים

ההרמן נחמדים
אכן שיפור מהלוגיטק
המיקרולאב נותנים יותר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור