LCD או פלזמה התייעצות לגבי קניית טלויזיה

OrenH

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים,אני חדש פה. והאמת שאני גם לא יודע כלום על טלויזיות ;) בגלל זה פניתי למומחים שלנו פה !טוב, אז ככה.בתקציבי 1800 שקליםאני מעוניין בטלויזיה 32", מחברה טובה.אני רוצה שיהיה אפשר לחבר אליה USB כדי לראות סרטים.להלן מספר שאלות שיש לי אם תוכלו בנוסף להמלצה לענות לי עליהם:1. מה ההבדל בין LCD רגיל לLED, חוצמזה שהלד יותר יקר..2. מה עדיף פלזמה או LCD?3. איפה הייתם ממליצים לקנות? אינטרנט או חנות?אגב, יש בימים אלה מבצע בשופרסל על טלויזיות של פיילוט בהנחות וללא מע"מ.אלה השאלות שיש לי בנתיים, מודה לכם מקרב לב :)) אורן

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
שלום לך אורן, וברוכים הבאים ל DTOWN, אתר האינטרנט הכי טוב בענייני AV (אני נשמע כמו תקליט של בזק !!)

ולעניינך, בגלל גודל המסך הרצוי, ובגלל התקציב שאתה מקצה, פלזמה מחוץ לעניין (כי מסכי פלזמה מתחילים מגודל 42 אינץ' ומעלה, אבל אם אתה שואל אותי מה אני מעדיף באופן כללי, אז הייתי הולך על פלזמה מסיבות שלא אפרט כאן.)

בקשר להבדל בין LCD ל LED, תאמין או לא, אבל שניהם זה אותו הדבר, ההבדל היחיד בינהם זה באופן התאורה.

תמיד עדיף ללכת לחנות ולראות את הטליוויזיה בחנות, כי לא משנה מה נמליץ לך, את הוא זה שבסופו של דבר תצפה בטליוויזיה (לא אנחנו), כך שיכול להיות מצב שנמליץ לך על סוג מסויים, אבל בחנות לא תתרשם ממנו, ובמקרה כזה תלך עם הטליוויזיה שנראית לך טובה.

ובעניין הפיילוט, מדובר על חברת מדבקה, כך שהטליוויזיה היא לא מהמובילות בשוק.

ולמרות שהשאלות שאני אציג כאן היו אמורות להישאל בתחילת ההרצאה הזאת שנתתי כרגע, אני אשאל אותם כאן בכל זאת:

מה מרחק הצפייה שלך ? ומה התכנים שאתה בעיקר הולך לצפות בהם ?

שיהיה לך המשך יום נעים, ומקווה שתהנה מהאתר וגם מהפורום.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
הבדל בין LCD וLED זה באופן התאורה שהטכנלוגיה פועלת LCD פועל על תאורה של נרות ארכות ודקות וLED
פועל על תאורה של נורות LED קטנטנות וזה נותן לה דקות וחיסכון בחשמל ולעתים גם חדות ובהירות( אבל בזה אני לא בטוח)
בקשר אני מציע לך לבדוק את LG LD460 גודל 32 טלוזיה מעולה בHD
וטובה בSD
בעחצ טניור דגיטלי 5 ערוצי עידין וכניסית USB HD
או את טושיבה V700 גודל 32 טלוזיה HDR
בעלת שני חיבורי סקרט ומתיחה חכמה מוצלחת מאוד בSD
ואיכותץ מציוניות בSD
והן בHD
קיוצר זה האופציות עבורך

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור