התייעצות לגבי מצלמה חדשה...

s.baruch28

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום שמי שחר בן 17 חדש בפורום...

אני בשנה האחרונה למדתי צילום בבית הספר וממש אוהב את זה... אני מצלם בנתיים או באייפון או במצלמה פשוטה של אולימפוס שבהם אני לא מצליח להגיע ליכולות גבוהות ולאיכות תמונה טובות..
רוב הצילומים שלי הם צילום של אנשים וצילום נוף (עושה טיולי טרקטורונים)
אני מעוניין במצלמה מסוג SLR והתקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח

חשבתי על המצלמה - Nikon Coolpix P500, ההם המצלמה הנ"ל עומדת בבקשות שלי? , איכותית? , שווה את הכסף? אם יש לכם הצעה אחרת אני יהיה יותר משמח לשמוע

תודה רבה ושבוע מעולה לכולם :)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
המצלמה הזו היא לא SLR כלל סתם מצלמה קומפקטית בגוף גדול.
אם אתה רוצה מצלמת SLR היום קוראים לזה DSLR אז ב 2000 שקל קשה למצוא משהוא וצריך קצת לעלות בתקציב או ללכת על יד שנייה

במצלמות DSLR חדשות בקצת מעל 2000 ש"ח אפשר לרכוש את מצלמות הכניסה של קנון (1100D) או ניקון (D3100) יש לקחת בחשבון שהמחיר יכלול גם עדשת קיט (עולה כ 500 ש"ח בפרד).

אם אפשר (באיזה דיל) למצוא את ה קנון 500D או אפילו את 550D או ניקון D5100 שהן יותר מוצלחות אז בכלל מעולה - אבל לדעתי זה קצת יותר יקר

s.baruch28

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
המצלמה הזו היא לא SLR כלל סתם מצלמה קומפקטית בגוף גדול.
אם אתה רוצה מצלמת SLR היום קוראים לזה DSLR אז ב 2000 שקל קשה למצוא משהוא וצריך קצת לעלות בתקציב או ללכת על יד שנייה

במצלמות DSLR חדשות בקצת מעל 2000 ש"ח אפשר לרכוש את מצלמות הכניסה של קנון (1100D) או ניקון (D3100) יש לקחת בחשבון שהמחיר יכלול גם עדשת קיט (עולה כ 500 ש"ח בפרד).

אם אפשר (באיזה דיל) למצוא את ה קנון 500D או אפילו את 550D או ניקון D5100 שהן יותר מוצלחות אז בכלל מעולה - אבל לדעתי זה קצת יותר יקר

במידה ואני קונה את ה1100D לא יד שנייה עלה מחנות אני מקבל רק גוף או גם עדשה..?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יש חבילות כאלו ויש חבילות כאלו - זה חייב להיות מוזכר בצורה ברורה בפירוט

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
יש חבילות כאלו ויש חבילות כאלו - זה חייב להיות מוזכר בצורה ברורה בפירוט
יהיה רשום KIT או עם עדשה - כאשר זה עם עדשה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור