התייעצות טרם קניה

רמי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
http://www.dtown.co.il/forum/שלום, ביקרתי היום באחת החנויות הנבחרות למוצרי אלקטרוניקה והמליצו לי על הטלוויזיה שלהלן:
Philips 47" 7404
Full HD 1080p digital
47PFL7404H
1920X1080 p
100 Hz, 3 ms
Dynamic contrast 80000:1 for incredible rich black details
4 HDMI
חיבור USB (אגב, מה אפשר לחבר בדיוק? אפשר לשמור סרט למשל על Disk On Key ולהריץ אותו בטלוויזיה?)
שנתיים אחריות.

מחיר רגיל 12,600. הגיוני?
אני מקבל הנחה וקונה ב-10,000 ש"ח (כולל התקנה+הובלה+מגן ברקים).

כדאי? משתלם?

מרחק הישיבה מהספה אל הקיר הוא 5 מטר. הטלווזייה נראתה לי ממש גדולה. רציתי בהתחלה לקנות 50", אבל זה היה נראה לי מוגזם וגם המחיר...

אשמח לשמוע את דעתכם.
אני קצת מוגבל בזמן, אז אשמח לתגובות מהירות.

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
בשביל מרחק של 5 מטרים 50 זה אידיאלי . בגדול המסך שהצגת נראה בסדר אתה רק צריך לראות אותו מול העיניים ואם אתה מרוצה מהאיכות אז תתחדש

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
פיליפס נחשבת לחברה איכותית בתחום . אני הייתי עושה סקר שוק . כמו כן הייתי שם עיין על סוני , שארף וסמסונג ומחפס דגמים דומים שלהם . במרחק שדיברת אני הייתי הולך על 50 אינטש ומיכוון שאני מעדיף פלאזמה הייתי הולך דווקא בכיוון הזה כי בגדלים שמעל 42 עדיף פלאזמות לטעמי . בפלאזמות הייתי בודק שתי אופציות עיקריות : פנסוניק וסמסונג . לשתי החברות יש ליינים חדשים שחלקם כבר כאן וחלקם יגיעו בקרוב וזו אולי הזדמנות לבדוק ת הדור הקודם כי המחיר עליו בטח ירד .

רמי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ה-3 אינץ האלו כ"כ קריטיים?

האם באמת 3 האינץ האלו כ"כ קריטיים לישיבה במרחק של 5 מטר. חשוב לציין שהמרחק 5 מטר הוא המרחק המקסימאלי, יש מצב שגם ישבו קרוב יותר.

למה דווקא פלאזמה בגדלים כאלו, יש סיבה מסויימת?

מה לגבי המחיר, נשמע הוגן? אני באמת מקבל כאן הנחה משמעותית לדעתכם?
אשמח אם תמליץ לי על הדגמים החדשי. כי אני לא כ"כ מבין בזה.

רמי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הזה 42 אינץ' אני מדבר על 47.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
ממש לא גדולה

http://www.dtown.co.il/forum/

מרחק הישיבה מהספה אל הקיר הוא 5 מטר. הטלווזייה נראתה לי ממש גדולה. רציתי בהתחלה לקנות 50", אבל זה היה נראה לי מוגזם וגם המחיר...

.

אני ממרחק של מעט יותר מ 4 מטר רואה על מסך 50" אומנם בהתחלה זה
נראה גדול, אבל אחרי כמה ימים מתרגלים ורוצים יותר.

ואכן יש משמעות ל 3 אינץ'.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
בגדלים שאתם מדברים עליהם רק פלאזמות !!!

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
לLCD היתרונות שלה אבל פלזמה בהחלט עדיפה לצפיה בוידאו מכל סוג ובוודאי שבגדלים כאלה. זה פשוט עולם אחר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור