LCD התייעצות וחוות דעת על מסך לד של טושיבה דגם 40AL10

HanitSheffer

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב,

ברשותי מסך LCD של סמסונג בן 4 וחצי שנים מדגם AC03
לפני כשבוע הופיע על המסך פס עבה בצבע כחול-ירוק שקוף ולא קבוע שממוקם בצמוד לצד השמאלי של המסך ומשתנה בגודלו (לפעמים מופיע רק למעלה ולפעמים לכל האורך), ובגוון שלו (בהתאם לצבעים שמוקרנים על המסך באותו רגע).
הטלוויזיה אינה באחריות, הזמנתי טכנאי שלא נראה לי מבין יותר מידי וקבע כי ככל הנראה מדובר בפנל ואין טעם בהחלפה. מדובר על פס שאינו קבוע ולא מוגדר כפיקסל שרוף - אשמח לדעת האם לדעתכם המומחים הדיאגנוזה הזאת נכונה והאם זה סביר שיקרה כזה דבר לאחר 4 וחצי שנים ?

לאחר ש"הספידו" את המסך שלי, הוצעה לי אופציית שדרוג במסגרתה יקחו ממני את המסך המקולקל ויספקו לי במקומו מסך לד של טושיבה מסוג 40AL10 , בגודל 40 אינץ.
המחיר שהוצע לי עבור המסך, לאחר שדרוג וזיכוי - 2950 שח (כולל הובלה, התקנה ואחריות של 3 שנים בניופאן). האם מישהו יכול להמליץ או לא להמליץ על המסך הזה? האם המחיר שקיבלתי טוב?
יש המלצות אחרות על מסך בגודל 40-42 אינץ מסוג לד , FULL HD במחיר של עד 3000 ש"ח?

מצ"ב לינק לעמוד הטלויזיה באתר ניופאן - http://www.newpan.co.il/product/מסך-led-toshiba-מדגם-40al10

אודה לתובנות לפני קבלת החלטה,
חנית

נערך לאחרונה ב:

onoff

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
מה השאלה????????

HanitSheffer

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
השאלה מתחלקת למעשה ל-2:
1. האם התקלה המתוארת אכן נשמעת כמו תקלה של פנל ואכן אין מה לעשות וכדאי לרכוש מסך חדש. האם הפס הרוחבי הכחול-ירוק הזה שמשתנה כל הזמן מעיד על תקלה בפנל או שמא ייתכן ומדובר בכרטיס מסך?
2. האם המסך שהוצע לי כשדרוג - הטושיבה 40AL10 הוא מסך מומלץ והאם המחיר שהוצע לי עבורו הוא מחיר טוב או שיש המלצה על מכשיר אחר בקריטריונים הללו (Full Hd, 40-42 אינץ)

תודה

onoff

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
כשיהיו הפרטים בצורה ברורה אז אולי מישהו ינסה לענות.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
. אני לא טכננאי טלוזיות לכן לא יכול לע\ור לך בענין הטכנאי אבל בענין כזה המסך עצלך כבר4 שנים אז הוא ישן וכדי להחליף אותו בכול מ'קרה בין אתה ואודפיל מושבע או חובב מסכים ישנים צריך להחליף עלמנת לשפר את איכות הצפייה אני משער שהוא לא FULL HD ואיכות התמונה שלו ירודה עם לא מדובר בפיוניור גמובן..
2.בקשר למסך איני מכיר אותו עלמנת לתת לך חוות דעת מ'קצועית עליו לכן היתי ממלץ שתגדיר תקציב +תענה על כמה שאלות
1.מההמרק צפייה?
2. מה הכנים?
3. מה התקציב המקסמלי?
4. מה תמצפה מהמסך?
5. חיבורים מיוחדים?
6. פקצרים? SMERT TV FBXH, כנסית USB HD תומך כתביות בעברת את זה מצי למיטיב ידעתי רק סמסונג וLG לכן אל תנעל על זה.. כי יש חברות שבאיכות תמונה6 עלות תעולת לא פחות ובות..
מחכה לתשבות שהיה לך סוף שבוע נחמד ובת שלום ומברוך בברכה מתן עם תצריך משהוא תפנה עלי יש פה תסקייפ שלי בפרום בבאשכלות אחרים או לפרטי ושם תקבל תסקייפ

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור