התייעצות דחופה- קניית טלוויזיה

מצב
הנושא נעול.

arigldstn

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
חברי הפורום, שלום!
אני מחפש טלוויזיה 32', בין 3500 ל-4, כאשר השימוש העיקרי שלה יהיה HOT/YES (כרגע שידורים רגילים אך בהחלט HD בהמשך), והכי חשוב: חיבור מחשב לסרטים ו-Playstation 3.
לאחר חיפוש באתר מצאתי כי אתם ממליצים רבות על הטלוייזיה Samsung LA32A450, אז החלטתי ללכת ולראות אותה בעצמי. אך לצערי הרב התאכזבתי מאוד- בדקתי במספר חנויות ובכולן אותה תוצאה: צבעים לא יפים, תמונה לא חדה מספיק, וסה"כ- איכות לא טובה לטעמי.
ברור לי כי יש גבול לכמה אפשר לשפוט טלוויזיה שכזו לפי המראות בחדר תצוגות- ידוע שהתמונה שם לעולם לא באיכות מקסימלית.
על כל פנים, כן התרשמתי מאוד מן הדגם הבא:
Philips 32PFL3312 ובגלל מבצע טוב קניתי אותו (המחיר בשוק כרגע בעין 3700 ל-4200, פחות או יותר). אני אמור לאסוף אותה מהחנות מחר, ובינתיים חשבתי לשאול כאן בפורום מה דעתכם עליו. האם זה דגם מומלץ? מה לגבי העובדה כי הזמן תגובה הינו 8MS (שמעתי שזה קצת גבוה מידי)
האם היא מומלצת לPS3? מה לגבי שידורי HD? שידורים רגילים?
האם היה עדיף לקחת את הסמסונג? מה לגבי ה Sharp LC32D44, האם הוא יותר טוב?
בחנות התמונה של הפיליפס הייתה חדה למדי במספר ערוצים (גם YesHD וגם בערוצים רגילים) ומאוד נהנתי מאיכות הצפייה- אך כאמור, מי יודע מה יהיה אצלי?
אנא הגיבו בהקדם, יש לי זמן להחרט! :)
תודה מראש!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם התרשמת ממנה לטובה בחנות בחיבור אל ממיר טלוויזיה, אז זה אמור להספיק עבורך.
אצלך, תדאג לחבר אותה כמו שצריך לממיר (יש מדריך באתר).
בשידורי HD, תרגיש בשיפור.
זמן תגובה אמור להיות בסדר.

arigldstn

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה!
עכשיו החשש העיקרי שלי הוא שממה שאני מוצא באינטרנט אין לה חיבור VGA/RGB לחיבור ישיר של מחשב. האם זה נכון? (ליאור, אתה מכיר את הדגם?)
אם אכן זה המצב, כיצד אני יכול לחבר מחשב נייד אליה?

תודה!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור