רסיבר התייעצות בקניית רסיבר

shamoo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
שלום לבאי הפורום,

אחרי הרבה זמן של צפיה אילמת במה שקורה פה באתר וקינאה יוקדת בכל מי שבונה/משדרג/מתקין מערכות קולנוע ביתי, הגיע סוף סוף זמני! :)

בשל ההוצאה הכרוכה בכל הסיפור, אני מעונין לרכוש מערכת קולנוע ביתי בשיטת הסלמי: פרוסה אחרי פרוסה. קודם לרכוש את הרסיבר, אחרי כן את הרמקולים הקדמיים ולבסוף את האחוריים.

בשלב הזה אני מתמקד ברסיבר. שלושה עומדים על הפרק:

ימאהה RXV363
http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=rxv363&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=36&aff=Zap&lang=HE

דנון AVR1509
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AVR1509&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he

דנון AVR1507
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=1507&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=HE

מה אתם אומרים? יש המלצות/ הערות/הארות?

תודה לכל העונים!

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
174
נקודות
63
שלום שמו
לדעתי אתה עושה צעד חכם כשאתה קונה את הרכיבים בשלבים,כך אתה יכול לקנות לאט לאט מוצרים טובים ואיכותיים
במקום לקנות הכל ולהתפשר על הרכיבים.
אני במקומך הייתי מתאמץ מעט יותר ואפילו מחכה עוד קצת אם קשה כרגע,אבל לא הייתי רוכש
אף אחד מהרסיברים שציינת.
חסוך עוד קצת וקנה למשל את הרסיבר הזה -
http://www.cinema-paradiso.co.il/רסיבר-קולנוע-ביתי-reciver-denon-avr-1910

רסיבר הרבה הרבה יותר טוב וחזק ממה שציינת.
בנוסף-לרסיבר יש את כל הפורמטים החדשים,מה שלאחרים אין. יותר כניסות HDMI .
אתה תוכל להנות מסרטי HD או מוזיקה בפורמטים האלו דרך סטרימר ולא תהיה מוגבל.
חבל להשקיע כסף על מוצר שהוא דגם כניסה מוגבל,ולהצטער קצת אחר כך.
ההפרש הוא לא כזה גדול ושווה להתאמץ עוד קצת.
בעתיד תוכל לרכוש רמקולים טובים ולהניע אותו עם רסיבר חזק ואיכותי שאתה קונה היום.

בהצלחה.

shamoo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
יעקב,

תודה על התגובה!
אתה מפנה למוצר שיקר בכ-1,000 ש"ח מאלה שאני הפניתי אליהם :-0

אולי כדאי שאפרט יותר את הצרכים ומגבלות התקציב כדי שתבין לאן הרוח נושבת:
הכוונה היא למקם מערכת קול בסלון. הסלון אצלנו הוא חלק מחלל במשותף עם המטבח. גודל חלל החדר כולו הוא 15 מ' לאורך, 6 מ' לרוחב והתקרה בגובה 4 מ'. בערך חצי מהשטח (קצת פחות) זה הסלון. הטלוויזיה ממוקמת לאורך הקיר הארוך, בערך בחצי המרחק של גודל הסלון (כלומר, כחצי של חצי מהחדר=2 מ' מהקיר). כלומר, כשאנו יושבים מול הטלוויזיה המרחק הוא כ-3-3.5 מ' (מרחק הרוחב פחות ספה). אני לא יודע אם הסברתי כמו שצריך, אבל אם תשרבט את זה על דף תבין למה הכוונה.

המערכת אמורה לתמוך בסרטים, עם קצת השמעת מוזיקה. המוזיקה תושמע בעיקר דרך תחנות הרדיו של הממיר של Yes. אני צריך לחבר אליו טלוויזיה, Yes HD, סטרימר של אקסטרימר, ואולי קונסולה.

התקציב הראשוני עבור הרסיבר הוא עד 2,000 ש"ח.
תקציב היעד הכולל לרמקולים הוא כ-3,000-3,500 ש"ח. בסכום הזה אני צריך למצוא חמישה רמקולים: סנטר, שני קדמיים (רצפתיים??) ושניים אחוריים תלויים. אם אצליח "לדחוף" גם סאב, מה טוב.

סך התקציב לכן, הוא כ-5,000 ש"ח. הכוונה היא לבנות תוכנית רכישה שמתפרשת על חצי שנה-שנה, כדי להוציא את הסכומים מהשוטף. אני מודע לכך שזו לא תהיה מערכת החלומות שלי, אבל החיים מלאים בפשרות...
אין לי בעיה עם יד שניה. ברור לי שזו דרך טובה להתקדם במדרג האיכות תוך שמירה אי-חריגה מהתקציב המוגבל. מכירה מתצוגה זה משהו קצת שונה ואני יותר חושש מכך. יחד עם זאת, זו לא אפשרות שאני פוסל על הסף.

מה אתה אומר?

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
בתקציב שיש לך זה ממש מתבקש להתרכז ביד 2 .
לדוגמא:

רסיבר אונקיו 608 שמבקשים בעדו 2500 ש"ח.(פורסם ב 10 ליוני).

ארז

נערך לאחרונה ב:

shamoo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
חברים,

תודה רבה לכולם על המידע. הכיוון שאתם מכוונים אליו ברור :)

shamoo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
שאלות, שאלות, שאלות :)

אחרי ששוטטתי קצת בלוחות, ראיתי כמה אופציות לא רעות בכלל. יחד עם זאת, לצד האפשרות של רכישת יד שניה, אני גם משחק ברעיון של לרכוש מכשיר בחו"ל ולייבא אותו לארץ במשלוח. המגבר ששמתי על הכוונת הוא Onkyo TX-NR609. מגבר מוצלח, נכון?

המחיר בארץ בזאפ 4,490 ש"ח. אם לוקחים בחשבון הערכה גבוהה של הנחה בקניה בחנות של 10%, המחיר הוא כ-4,000 ש"ח.

ב-B&H המחיר הוא 470$. מחשבון חישוב עלויות של USHOPS הגיע למחיר סופי אחרי הובלה ומיסים של 731$. כלומר, סדר גודל של 2,500-2,600 ש"ח במשלוח עד הבית.

האם נפלו טעויות בחישוב שלי? האם החמצתי איזושהי עלות? והשאלה הכי חשובה מכולן: מישהו מכיר אופציה טובה יותר במונחי עלות/תועלת לרכישת מגבר?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור