התחדשתי !

shimishake

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רציתי לומר תודה לכולם כאן בפורום על העזרה בקניית המסך החדש. אין לכם מושג כמה קראתי פה בפורום ולמדתי דברים שלא הייתי יודע סתם כך, יישר כח רבותיי !
אז אחרי כל הבירורים והסחבת נסעתי אתמול לת"א ורכשתי את מה שנראה לי כמסך הכי מתאים לי - sony bravia kdl 37s4000
בהתחלה התעסקתי בלי סוף עם ההגדרות כי לא היה לי נח עם איכות התמונה, אבל לאחר שכיילתי אותה (כמובן לאחר שקראתי ע"כ רבות בפורום, ותודה לליאור) האיכות השתפרה פלאים והעיקר ... אני מרוצה מאד

benjy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
גם אני רכשתי את הדגם הזה בדיוק. אתמול חיברתי אותו , ומבלי שהתעמקתי עדיין בכל ההגדרות - רואים פשוט מעולה, גם דרך הממיר, וגם בחיבור המחשב דרך ה VGA.

יש לך איזשהן מסקנות מעניינות שהגעת אליהן מבחינת ההגדרות?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תתחדשו, נשמח לקרוא רשמים...

shimishake

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
גם אני רכשתי את הדגם הזה בדיוק. אתמול חיברתי אותו , ומבלי שהתעמקתי עדיין בכל ההגדרות - רואים פשוט מעולה, גם דרך הממיר, וגם בחיבור המחשב דרך ה VGA.

יש לך איזשהן מסקנות מעניינות שהגעת אליהן מבחינת ההגדרות?

המסקנה היחידה שיש לי לגבי ההגדרות היא מבחינת הצבע, ברגע שמכוונים את המסך עם הדיסק כיול - זה די עושה את העבודה, אך יש לשחק קצת עם רמת הצבע. פשוט עניין של טעם אישי. לגבי כל השאר - הכיול עוזר מאד, אין ספק שרואים שיפור מיידי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
צבע הוא אכן גם ענין של טעם אישי ולעיתים גם תלוי תרבות וגיאוגרפיה.
וכיול הוא חובה, על מנת לנצל את פוטנציאל הטלויזיה.

benjy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתם מתכוונים לדיסק שההורדה שלו מצורפת למדריך כיול שיש כאן באתר?

shimishake

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נכון ! פשוט ומומלץ

oren10

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רק לצורך הבהרה, הקישור לדיסק שמופיע מתאים לכל סוגי המסכים?
פלזמה/ LCD בכל הגדלים?

OmriZamir

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הדיסק המצורף עם המדריך הוא דיסק כיול בסיסי שמתאים לכל סוגי המסכים.
אם תשתמש במדריך תוכל לראות שאין שם הגדרות ספציפיות לפי דגם של מסך, אלא תמונות בהן יותר קל לראות את השינוי בהגדרות המסך שלך.
מומלץ לפעול לפי המדריך, ולאחר מכן לקנח בטיונינג קל "לפי העין" כדי לקבל את התמונה המתאימה ביותר לעיניים שלך, כי כמו שכבר אמרו כאן ואני מסכים, בסופו של דבר זהו עסק מאוד אינדיוידואלי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור