התחדשתי

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
audeze_200_e8_1212_00_el_8_magnetic_planar_headphones_1423146930000_1111818.jpg
cowon_p1_128gd_plenue_p1_hi_fi_hd_1112759 (1).jpg
באוזניות Audeze EL-8 שאין להם לדעתי מתחרים בקטגוריית מחיר שלהם, הם עושים הכל נכון כפי שאוזניות במחיר כפול מהם (מפירמה אחרת ) היו מתקשות לעשות ובעצם מעלות את השאלה האם צריך יותר טוב מזה. המשימה הבאה הייתה מציאת נגן שיתאים לאיכות של האוזניות, משימה לא פשוטה בהתחשב בדרישות ובתקציב. בכל רכישה של מוצר אודיו חשוב לי לקחת רפרנס, הרפרנס במקרה הזה היה הPelenue 1, נגן שהעלות שלו היא כ5000 ש"ח, נשמע קצת הזוי להוציא על נגן סכום כזה בהתחלה אבל ששומעים אותו עם האוזניות הנכונות עוברת צמרמורת בגוף, הרקע השחור שלו, הבמה והפירוט יצרו לי אווירה לא מוכרת בתחום האודיו הנייד שהייתי רגיל אליו (טאבלט, סמסונג S6 שהוא איכותי בסאונד יחסית לניידים אחרים). לאחר התלבטות קשה שכללה את הPelenue M, FIO7, והPelenue D שהתאים לי יותר מבחינה תקציבית וללא ספק נגן נחמד מאוד עם סאונד רגוע ומפורט (אבל לא בעל שכבות של סאונד כפי שרציתי) בחרתי באופציה שלא יכולתי לשמוע לפני הרכישה, הIbasso 80. איך לתאר אותו? לאחר זמן קצר אני יכול להגיד שמדובר במשהו מיוחד, מדובר בנגן מאסיבי שבנויי היטב כפי שבנויים נגנים יקרים ממנו, הבמה והפירוט היו מאוד קרובים לרפרנס שלי וזה מדהים בהתחשב בעובדה שמדובר בנגן שזול יותר מרוב החבורה, חסר לי הרקע השחור המושלם של הPelenue 1 אבל בהתחשב בעובדה שלא הFIO7 ולא הPelenue M היו מסוגלים לזה כנראה שזה מוגזם לדרוש מנגן בקטגוריית מחיר של מתחת ל 2000 ש"ח את התכונה הזו, יחד עם זאת יש לנגן הזה יכולת הפרדה מעולה שגורמת למאזין התובעני להיות שקוע במוזיקה ולא במה שחסר עם סאונד נעים ורגוע, לא מדגיש את הגבוהים או תדרים אחרים. לסיכום, השילוב של האוזניות והIbasso הוא שילוב מנצח והנגן הוא ללא ספק הוא אחד הנגנים הטובים בשוק שמסוגל לתת פייט לנגנים שעולים פי 2 ממנו ואף לנצח במקרים מסוימים. הערה: לא לקחת את מה שנכתב כמובן מאליו, אני לא יודע איך הוא יתפקד עם אוזניות אחרות, התוצאה הסופית נקבעת מהשילוב של הרכיבים ולא מכל רכיב לחוד.

תמונות מצורפות

• audeze_200_e8_1212_00_el_8_magnetic_planar_headphones_1423146930000_1111818.jpg
    audeze_200_e8_1212_00_el_8_magnetic_planar_headphones_1423146930000_1111818.jpg
    KB 44.5 · צפיות: 728
  • cowon_p1_128gd_plenue_p1_hi_fi_hd_1112759 (1).jpg
    cowon_p1_128gd_plenue_p1_hi_fi_hd_1112759 (1).jpg
    KB 85.8 · צפיות: 754
  • IBASSO80.jpg
    IBASSO80.jpg
    KB 51.2 · צפיות: 441
נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תתחדש ותהנה!
אגב, פיתרון אחר הוא לחבר לטלפון שלך DAC מגבר כמו Chord Mojo למשל.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
תתחדש ותהנה!
אגב, פיתרון אחר הוא לחבר לטלפון שלך DAC מגבר כמו Chord Mojo למשל.

בהחלט אופציה מעניינת אבל לא רלוונטית בעקבות הרכישה (כנראה האחרונה בשלב זה) של הנגן. יש מקום למבחן בין הDac הזה בשילוב עם טלפון נייד לבין הנגנים המובילים בשוק.

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
תתחדש זיו,
נראה לי שאתה "חי את החלום".

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
תתחדש זיו,
נראה לי שאתה "חי את החלום".

תודה :אצבע מורמת, לא הייתי נסחף עד כדי כך באימרה "חי את החלום", מדובר בציוד צנוע יחסית, שער כניסה לhigh end בתחום האודיו הנייד, יש אנשים שיש להם ציוד הרבה יותר טוב ממה שיש לי, איך אומרים הדשא של השכן תמיד ירוק יותר אבל אני מאוד מרוצה בחלקי כי הצלחתי למקסם את ההשקעה הכספית. כמו כן יש לזה מחיר כלכלי אבל לחובבי האודיו זה מובן מאליו כמו לקנות אוכל בסופר ולשתות אספרסו בבית קפה כי אין דרך אחרת לשמוע מוזיקה כמו שצריך.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
תתחדש נראה שבאמת אתה אוהב את זה (ורד)

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
איזה מעולה, השילוב נשמע כמו עונג צרוף.
תבלה.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
תתחדש זיו (ורד)(ורד)(ורד)
אני רואה לאט לאט כאן בפורום יש כבר סנגורים לאוזניות
יפה

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
איזה מעולה, השילוב נשמע כמו עונג צרוף.
תבלה.

במושגים של אודיו אכן מדובר בעונג. בנוסף לפירוט וההפרדה הבמה קדמית יוצאת מהגבולות של הפיזיות של האוזניות. ההפתעה הגדולה מבחינתי היא הIbasso, סוג של הימור (מחושב, AK משתמשים בdual dac זהה בנגן שהתג מחיר שלו בשמיים) שהשתלם בסופו של דבר. אני בטוח שבעוד כמה ימים הסאונד ישתפר בעוד כמה אחוזים ואז החוויה תהיה מושלמת (הנגן והאוזניות עוד לא עברו ברייק אין).

נערך לאחרונה ב:

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
לאט לאט תגלה את הקסם בשמיעת אוזניות שעדיין :בעד:
חביבה עלי אחרי 45 שנים :לב:
נכון גם רמקולים זה מעולה אבל הקסם שאתה קרוב קרוב להתרחשות
זה בעצם סוג של תרפיה :מאזין:

תהנה מכל רגע.
ועצה משועל ותיק בנושא אודיו-אוזניות :)
לא לשמוע בווליום יותר -מרעש רקע כמו דיבור בסביבה שלך .
כדי לשמור על האוזניים .
כבר תמצא את הווליום המתאים , כי אין חלקי חילוף לאוזניים טובות .

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
ועצה משועל ותיק בנושא אודיו-אוזניות :)
לא לשמוע בווליום יותר -מרעש רקע כמו דיבור בסביבה שלך .
כדי לשמור על האוזניים .
כבר תמצא את הווליום המתאים , כי אין חלקי חילוף לאוזניים טובות .

אהבתי :בעד:

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
אהלן זיו.
אמנם אני ממש לא איש של אוזניות ...
אבל.... מאברוק.
: -)

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
אהלן זיו.
אמנם אני ממש לא איש של אוזניות ...
אבל.... מאברוק.
: -)

תודה :אצבע מורמת, אני מציע לך לשמוע את האוזניות שרכשתי או אוזניות פלאנריות אחרות באותה רמה, זו חוויה שונה לגמרי מאוזניות שבנויות בצורה אחרת (בתנאי שהמקור והקבצים באיכות טובה). ברגע שתשמע אני בטוח שתהפוך ל"מאמין".

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
יש קסם מיוחד בהאזנה לאוזניות :מאזין:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
זיו,

תתחדש ותהנה מעמקי לבי :).
אחלה סט :כל-הכבוד:.

תומר

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
לכל חביתה טובה -חייבים לשבור את הביצים.:)

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
עדכון, לאחר שהאוזניות והנגן עברו ברייק אין אני חייב לציין שיש שיפור מסויים בסאונד אבל הוא לא משמעותי (היות ולא היה מלכתחילה משהו שהיה צריך לתקן זה לא כל כך נורא). השיפור בא לידי ביטויי ברקע ה"שחור" שהיה טיפה חסר לי בהשוואה לנגן יותר יקר פי כמה מהI Basso שלי אבל אפשר להגיד שאני מרוצה מהשילוב שלו עם האוזניות באופן שגורם לי לא להתגעגע לסט אפ שלי בבית בזמן שאני בנסיעות. הקבצים באיכות טובה נשמעים כל כך טוב שגם הלפ טופ וגם הנייד נשמעים, אם צריך לתאר זאת במילה אחת, משעממים. במה קידמית, מיקום של הכלים ברקע, פירוט, הכל כאילו לקוח מסט אפ היי אנד+חדר מטופל אקוסטית ברמה גבוהה. לא נראה לי שיהיה לי משעמם או שימאס לי מהסט אפ הזה גם בעוד כמה שנים (מקווה שהנגן בנויי מספיק טוב כדי להחזיק מעמד כמה שנים טובות מפנים כפי שהוא בנויי היטב מבחוץ).

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור