באוזניות Audeze EL-8 שאין להם לדעתי מתחרים בקטגוריית מחיר שלהם, הם עושים הכל נכון כפי שאוזניות במחיר כפול מהם (מפירמה אחרת ) היו מתקשות לעשות ובעצם מעלות את השאלה האם צריך יותר טוב מזה. המשימה הבאה הייתה מציאת נגן שיתאים לאיכות של האוזניות, משימה לא פשוטה בהתחשב בדרישות ובתקציב. בכל רכישה של מוצר אודיו חשוב לי לקחת רפרנס, הרפרנס במקרה הזה היה הPelenue 1, נגן שהעלות שלו היא כ5000 ש"ח, נשמע קצת הזוי להוציא על נגן סכום כזה בהתחלה אבל ששומעים אותו עם האוזניות הנכונות עוברת צמרמורת בגוף, הרקע השחור שלו, הבמה והפירוט יצרו לי אווירה לא מוכרת בתחום האודיו הנייד שהייתי רגיל אליו (טאבלט, סמסונג S6 שהוא איכותי בסאונד יחסית לניידים אחרים). לאחר התלבטות קשה שכללה את הPelenue M, FIO7, והPelenue D שהתאים לי יותר מבחינה תקציבית וללא ספק נגן נחמד מאוד עם סאונד רגוע ומפורט (אבל לא בעל שכבות של סאונד כפי שרציתי) בחרתי באופציה שלא יכולתי לשמוע לפני הרכישה, הIbasso 80. איך לתאר אותו? לאחר זמן קצר אני יכול להגיד שמדובר במשהו מיוחד, מדובר בנגן מאסיבי שבנויי היטב כפי שבנויים נגנים יקרים ממנו, הבמה והפירוט היו מאוד קרובים לרפרנס שלי וזה מדהים בהתחשב בעובדה שמדובר בנגן שזול יותר מרוב החבורה, חסר לי הרקע השחור המושלם של הPelenue 1 אבל בהתחשב בעובדה שלא הFIO7 ולא הPelenue M היו מסוגלים לזה כנראה שזה מוגזם לדרוש מנגן בקטגוריית מחיר של מתחת ל 2000 ש"ח את התכונה הזו, יחד עם זאת יש לנגן הזה יכולת הפרדה מעולה שגורמת למאזין התובעני להיות שקוע במוזיקה ולא במה שחסר עם סאונד נעים ורגוע, לא מדגיש את הגבוהים או תדרים אחרים. לסיכום, השילוב של האוזניות והIbasso הוא שילוב מנצח והנגן הוא ללא ספק הוא אחד הנגנים הטובים בשוק שמסוגל לתת פייט לנגנים שעולים פי 2 ממנו ואף לנצח במקרים מסוימים. הערה: לא לקחת את מה שנכתב כמובן מאליו, אני לא יודע איך הוא יתפקד עם אוזניות אחרות, התוצאה הסופית נקבעת מהשילוב של הרכיבים ולא מכל רכיב לחוד.