רמקולים התחדשתי עם רמקולים ישנים

ariekarp

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
רמקולים פלנריים תמיד עשו לי את זה. ברשותי MAGNEPAN ישנים שהבאתי איתי מארצות הברית כסטודנט חוזר שכבר לא תקינים ומחכים לשיפוץ. גם זה יגיע. אבל תמיד רציתי זוג אלקטרוסטטי כי כל אלה ששמעתי בעבר היו בעלי אופי צליל, פירוט ודיוק יוצאים מן הכלל. אבל מה, לא יצא לי עד היום שיהיה לי זוג כזה.
באחד הימים ראיתי בלוחות Martin Logan CLS IIa ומאז לא הייתי שקט. לא היו לי את המזומנים לרכוש אותם. אחרי מספר שיחות עם המוכר קבענו פגישה להאזנה שלאחריה הייתי עוד יותר לא שקט. בקיצור היום הם שלי ואני מאושר. אמנם הם אצלי כבר זמן מה, אבל לא יצא לי לחבר אותם. בחג שבועות מצאתי לי קצת זמן, ניקיתי וחיברתי אותם באופן זמני להאזנה. התוצאה לא מאכזבת בלשון המעטה, אבל כאן זה ממש לא נגמר. עכשיו מתחיל מסע של התאמת סאב, הגברה וכו'.
מוכרח לציין את יושרתו וסבלנותו של המוכר שהוא חבר הפורום הזה raanan שהזהיר אותי מפני ה"צרכים המיוחדים" של הרמקול וגילה לי כל פיפס בעברו וכאילו ניסה להניא אותי מלרכוש אותם, דבר שלשמחתי לא צלח לו... :). תודה רבה רענן!
כך הגשמתי חלום בגילי המופלג ונותר לי רק להנות בהמשך.

תמונות מצורפות

• ml_cls_2a.jpg
    ml_cls_2a.jpg
    KB 51.2 · צפיות: 278

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
כפי שרענן אולי אמר לך, הם היו במקור שלי.

אם תשקיע מאמץ, לא רק ברכיבים אלא גם במיקום, תוכל לקבל תוצאה מצוינת, הרבה מעבר למחירם.

אגב, הם משודרגים לגרסת Z.

תהנה.

ariekarp

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
כפי שרענן אולי אמר לך, הם היו במקור שלי.

אם תשקיע מאמץ, לא רק ברכיבים אלא גם במיקום, תוכל לקבל תוצאה מצוינת, הרבה מעבר למחירם.

אגב, הם משודרגים לגרסת Z.

תהנה.

שלום איל, כן רענן סיפר לי שקנה אותם ממך. שמח שהיו תמיד בידים טובות. מה שהבנתי ששודרגו לגירסה A .
אתה אומר שזה Z. אם הפנלים החדשים הוחלפו בתקופה של Z אז כמו שאתה אומר זו הגירסה, אז עם השינוי של הקרוס שודרגו לZ אני מבין.
עם המיקום ייתכן שתהיה לי בעיה. בהתחלה ייעדתי אותם לסלון, אבל מכיוון שהסלון "תפוס" בדרך כלל על ידי זוגתי עם הטלוויזיה שלה, אז ככל הנראה יישארו במרתף שהוא חלל שלא ניתן לשחק בו הרבה במיקום, אבל פשוט רוצה אותם צמוד אלי... הם פשוט יתבזבזו לי בסלון ששם אין לי חופש פעולה וזמן משלי :עצוב:
תודה על העדכון.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
אולי אני טועה והשידרוג היה ל -A .. אני כבר לא בטוח.

בכל מקרה, מה שרענו אמר לך כנראה הכי אמין. מצטער אם בלבלתי אותך.

תהנה.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
מה אין מפרגנים ? :בהלם:
יופי של רמקולים,אפשר להוציא מהם המון.
תתחדש ותהנה :בעד:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
תתחדש נשמה. אין כמו להרגיש שעשית קניה טובה, ולהנות ממנה.

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
עוד לא הזדמן לי "להכיר אישית" רמקולים פלאנאריים. בהחלט אחד הדברים שאני חייב לעשות ויפה שעה אחת קודם!!

איחוליי על הרכש החדש :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור