התחדשתי בEX 710 של סוני,שאלה!

יוסףש

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
אני אמור לקבל אותה בימים הקרובים,ככה שאני לא יכול עדיין להעביר עליה ביקורת.
עכשיו לשאלה,
אני רואה סרטים עם חיבור מהמחשב לטלוויזיה,יש לי חיבורים רק של DVI ,חיבור של הכרטיס מסך ומצורף לו כבל לכרטיס קול כדי שאוכל לשמוע דרך הטלוויזיה.
עכשיו,איזה כבל אני צריך לקנות שיתאים לחיבור בין הטלוויזיה למחשב שייתן לי גם לראות תמונה באיכות גבוהה וגם לשמוע את התוכן דרך הטלוויזיה,תודה לכם ואשמח להמלצות,תודה.
דרך אגב,קיבלתי כבל יקר מתנה HDMI ל HDMI ,האם זה רלוונטי לרצון שלי? תודה.

נערך לאחרונה ב:

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אם במחשב יש לך יציאת HDMI אז כן זה יתאים לך מאוד. אבל לא הבנתי משהו, אמרת שקיבלת כבל כדי שתחבר את הכרטיס קול שלך לטליוויזיה, אז מה הבעיה לחבר אותו ?

יוסףש

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
תודה מתן ופאדי,

במחשב אין לי יציאה של ה.ד.מ.י רק ד.ו.י. והכבל המצורף הוא כולל חיבור של הכבל לכרטיס קול,כלומר שזה לא נפרד.

יוסףש

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
חברים ,החלפתי את הכרטיס מסך לאחד משוכלל שכמובן תומך ב HD .
ראיתי שהמסך תומך בכניסת USB ואני מוריד המון סרטים ,רציתי לדעת האם הטלוויזיה קוראת גם כתוביות בעברית,זאת אומרת שיש לי בתיקיה גם קובץ סרט, AVI למשל וגם קובץ של SRT, האם הטלוויזיה תצליח לחבר בין הסרט לכתוביות?

jjwz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הטלויזיה הזו לא תחבר בין הסרט לכתוביות בעברית.
הכתוביות צריכות להיות מוטמעות בתוך הסרט.

יוסףש

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
שתי שאלות:
האם יש מצב כזה לשנות לטלוויזיה גרסה שיהיה את האפשרות להוסיף כתוביות?
ומה זאת אומרת לכייל את המסך,דבר שאני קורא פה רבות,תודה.

jjwz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הטלויזיות של סוני בלי יוצא מהכלל לא תומכות בעברית
לכן גם עידכון גירסה(קושחה) לא תעזור.
אולי בעתיד יהיה לזה פתרון.
כיול מסך הכוונה היא שינוי פרמטרים בתמונה המופיעה על המסך.
כמו למשל הורדת או העלאת רמת חדות התמונה(sharpness )
הורדדה או הגברת התאורה של המסך,או הגברה או החלשת עוצמת הצבעים.
וכל זאת בהתאם למה שאתה מעדיף.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לכוויל את המסך זה לכוון את הפרמטרים השונים של הטלוזיה למשל
יחס נקדיות
וכולי איני מתמצא במסכים של סוני ולכן איני יודע איזה אפשריות כיויל יש למסך

יוסףש

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
מתן,האם את הכיול צריך לעשות דרך צריבה על דיסק או שזה משהו ידני,תודה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
יש כיום דיסיק כויול מקצועי אתה יכול לרכוש מיס אני חושב או להוריד מאיטרנט קיום כיוויל מקצועי על ידי מקצעון עולה כ4000 אלף שח אני עצמי כוולתי את המסך האישי שלי באופן אישי על ידי כיוול ממולץ שהבאיו לי מאתר מקצועי
אין כימעת ביקוש לכוויל מקצועי מכיוון שאנשים מקבלים את האיכות של המוצר ולא מוכנים להשקיע עוד כסף כדי לקבל תצאות יותר טובות ומקצעיות ומסתפקים בכוויל פשוט שנעשה על ידם או על ידי הטכנאי שמביא להם טטלוזיה
יש כיום כתבה באתר על איך לכוויל מסך אני יתן לך קישור יוסף זה מאת עופר לאור http://www.hometheater.co.il/article02165.%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94-%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94
וזה של לאור קורן http://www.dtown.co.il/articles/356.html

יוסףש

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
האם הטכנאי שיגיע להרכיב את המסך יידע לכייל את המסך?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
הוא ידע לכייל את המסך בצורה בסיסית לא מקצעוית תבדוק עם אתה אוהב את התצאות עם לא תחפש כיוולים מקצועים באיטרנט ותראה עם אחד מהם מוצא חן בעניך כיוויל אחד של מקצעון יכול להראות לך לא יפה בעניך וכיוויל אחר של מקצעון אחר יכול להראות דווקא יפה בעניך זה בעיקר טעם אישי אני נגיד אוהב לסים את המסך על דנמיק בסרטי HD
אפילו שרוב המומחים אפילו כולם לא מללצים לסים על המצב הזה כי זה גורום לצבעים להראות לא טבעיים ומלאכותים וזהורים
אבל לי זה דווקא מתאים כול אחד והטעם שלו בדיוק כמו באופנה
אוכל
ושאר הדברים

יוסףש

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
תודה רבה מתן,היית לי לעזר רב,אעדכן אותכם על המסך בהמשך,שבת שלום.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני שמח שעזרתי לך כיוויל זה בעיקר טעם אישי ולכן אני יכול להמליץ לך על כוויל אחד ואתה לא תאוהב אותה בהכרח ולכן אני לא נוהג להמליץ על כווילים גם בגלל שאני עצמי כוולתי את המסך על ידי כוויל מאתרים ואני לא מתמצא כול כך בכוולים כמו שאר חברי הפורום לכן אני לא יכול להמליץ לך על כוויל מקצועי גם:
1.כי אין לי הרבה ידע על סוני
2.את המסך שלי כוולתי על ידי אתרים מצאתי אתר אחד שהכוויל מצא חן בעני
3.איני מומחה בכוולים ולכן זה לא היה פייר ומקצועי להמליץ לך על כוויל בלי שיש לי ידע מבוסס וחזק בתחום זה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור