קניתי את הזוג האלו היום יד שניה, שמעתי שהדגם המחליף שלהם טוב כל הזמן ואמרתי מה יש לי להפסיד נלך לשמוע אותם, הלכתי לשמוע - אהבתי והסתדרתי עם הבחור על מחיר (1600), כולל כבלים של סופרה לא יודע אם מישהו מכיר אני לא מכיר - אמר לי שהם בינונים ומספיקים בהחלט, הרמקולים באחריות ל 3 שנים נוספות והכל בסדר, עכשיו אחרי הצעד הזה מה שנשאר זה רסיבר.
בעקרון אני אצטרך רסיבר ל 5.1 כי עוד חודש חודשיים אני אוסיף גם סאב סנטר וסראונד, אבל כרגע רק אלו יחוברו על הרסיבר.
*המערכת כולה מיועדת בעיקר לסרטים ואולי 20-30 אחוז מוזיקה.
*רסיבר יד שניה אפשרי בהחלט ואפילו רצוי.
בעקרון בגלל שהם 4 אוהם והבנתי שיותר קשה לדחוף 4 אוהם אני צריך עזרה והכוונה מה יתאים לי יותר ומה שווה ללכת לשמוע בכלל, הכיוון הוא רסיבר יד שניה עד 2000 שקל בערך.
מעניין אותי איך האונקיו 308 אם שווה לשמוע אותו, בכלל מה אתם ממליצים למפרט הזה של הרמקול?
Power Handling: 75 Watts Max
Frequency Response: 60Hz - 20kHz
Impedance: 4 Ohms Nominal
Sensitivity: 88dB/1 watt/1 metre
Amplifier Compatibility: 25 - 100 Watt
Configuration: 2 Way
Weight: 5.6kg
בעקרון אני אצטרך רסיבר ל 5.1 כי עוד חודש חודשיים אני אוסיף גם סאב סנטר וסראונד, אבל כרגע רק אלו יחוברו על הרסיבר.
*המערכת כולה מיועדת בעיקר לסרטים ואולי 20-30 אחוז מוזיקה.
*רסיבר יד שניה אפשרי בהחלט ואפילו רצוי.
בעקרון בגלל שהם 4 אוהם והבנתי שיותר קשה לדחוף 4 אוהם אני צריך עזרה והכוונה מה יתאים לי יותר ומה שווה ללכת לשמוע בכלל, הכיוון הוא רסיבר יד שניה עד 2000 שקל בערך.
מעניין אותי איך האונקיו 308 אם שווה לשמוע אותו, בכלל מה אתם ממליצים למפרט הזה של הרמקול?
Power Handling: 75 Watts Max
Frequency Response: 60Hz - 20kHz
Impedance: 4 Ohms Nominal
Sensitivity: 88dB/1 watt/1 metre
Amplifier Compatibility: 25 - 100 Watt
Configuration: 2 Way
Weight: 5.6kg