שלום לכולם....כבר תקופה ארוכה שאני שומע וקורא על חברה בשם perlisten. חייתי עם סאב של jl audio f113 v2 הייתי מאוד מרוצה. הייתי בטוח שזה סאב שאני אשאר איתו הרבה שנים ואת האמת לפני שקניתי אותו דברתי בטלפון עם היבואן סינמארט ואז הבנתי שלסאב אין גריל-כיסוי ומכיוון שיש לי כלב החלטתי לוותר על הרעיון וקניתי את הjl audio לאט לאט במיוחד אחרי הביקורות והסרטונים משהו בי הרגיש שאולי עשיתי טעות שלא באתי לשמוע ולראות את הסאב אז התעניינתי ב d12s. לפני ארבעה ימים החלטתי ללכת רק לראות ולשמוע לא תכננתי לקנות התקשרתי וקבעתי עם בחור בשם רונן איך שהגעתי ופגשתי את רונן הבנתי שהגעתי לסוג של חנות שאני אוהב. בן אדם מאוד מאוד נחמד מקצוען סבלני,, איך שנכנסתי לחדר קולנוע של סינמארט ישר שהסרט עלה קבלתי חום מה זה הסאונד המטורף הזה ,הבנתי כמה המערכת שלי היום רחוקה אלפיי שנות אור מהמערכת שם, לא רציתי ללכת הביתה ורונן כל כך סבלני, משמיע ומראה לי בחיוך קטעים מסרטים. את האמת ל״שמחתי ומזלי״ הסאב שתכננתי לראות ה d12sלא היה בתצוגה. ואז ראיתי אותו d212s עומד לו שם כמו פסל,זו הייתה אהבה ממבט ראשון ישר הבנתי שאותו אני רוצה ואם אני לא אקנה אותו אני לא ״אצליח לישון״ עד שהוא יהיה שלי.. אז אחרי מחשבה קצרה שאלתי אם יש במלאי ולשמחתי היה שלמתי והלכתי בשמחה .לא רק שקניתי משהו יותר טוב ממה שיש לי וממה שבכלל תכננתי לקנות ,גם הכרתי חנות חדשה . אחרי שלושה ימים הגיע דן לכיול והתקנה, את דן הכרתי כאן בפורום שהתיעצתי איתו בכמה שאלות. בחור כל כך נחמד ומקצועי לא פגשתי אחרי ארבע שעות אולי יותר של כיול, הפעלתי את הסרט הראשון וחיוך ענק עלה לי על הפנים, לא האמנתי שאני שומע באותו החדר ואותה המערכת, רק עכשיו הבנתי כמה גרוע שמעתי פשוט מדהים מה כיול מקצועי וכמובן סאב חדש יכולים לעשות. אז אולי זו הקניה הראשונה שלי אצלם אבל בטח לא האחרונה . דן ורונן תודה רבה על הכל, וסליחה שחפרתי בפוסט הכי ארוך שכתבתי בחיי
נערך לאחרונה ב: