התחדשתי במערכת סטריאו

ronenmmm

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
שלום חברים!

שמי רונן.... בשעה טובה התחדשתי במערכת חדשה לאחר לבטים קשים לילות וימים של האזנות חוזרות ונשנות של שילובים כאלה ואחרים ממיטב השמות והיצרנים ולבסוף בחרתי את שאהבה נפשי ......רכשתי מארמה אודיו בירושלים מערכת בהרכב המנצח הנ"ל!

1. רמקולים רצפתיים של אופרה קוינטה.

2. מגבר מנורתי של יוניסן ריסרץ דגם s-6

3. קומפקט דיסק מנורות של יוניסן ריסרץ.

4. כבלים של ונדנהול

5. מערכת חשמל הכוללת מפצל כולל סינון של חברת פורוטק יפן tp-80

6. כבלים לחשמל של פורוטק יפן.

הגעתי לארמה אודיו לפני חודש ימים ושמעתי את ההרכב הנ"ל כמו כן הבנתי די מהר שההרכב שאני שומע זה ההרכב עם הסנרגיה המושלמת! לאחר כל כך הרבה האזנות אחרי כל כך הרבה לילות וימים שהשקעתי בחיפוש אחרי שילוב כל כך רך ,מפורט , מדוייק, נקי ,פשוט מדהים!

תמונות מצורפות

• IMG_0154[1].jpg
    IMG_0154[1].jpg
    KB 80.7 · צפיות: 417
  • IMG_0152[1].jpg
    IMG_0152[1].jpg
    KB 89.7 · צפיות: 562

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
סט-אפ מעולה

הרכב מצוין שייתן לך הרבה שעות של הנאה.
תתחדש.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תתחדש - יופי של סט אפ

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
שלום גם לך

שלום חברים!

הגעתי לארמה אודיו לפני חודש ימים ושמעתי את ההרכב הנ"ל כמו כן הבנתי די מהר שההרכב שאני שומע זה ההרכב עם הסנרגיה המושלמת!שאני שומע זה ההרכב עם הסנרגיה המושלמת! לאחר כל כך הרבה האזנות אחרי כל כך הרבה לילות וימים שהשקעתי בחיפוש אחרי שילוב כל כך רך ,מפורט , מדוייק, נקי ,פשוט מדהים!

איזה הרכבים שמעת בנוסף?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
תתחדש ותהנה,למרות
שלא שמעתי ,ניראה אחלה.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
איזה יופי! תתחדש!

אין כמו רכישת סט-אפ שלם ב"מכה אחת". צפויות לך הרבה שעות הנאה.

ספר קצת רקע:
איזו מוזיקה אתה שומע? מה תנאי החדר? מה עוד בדקת? מה טוב יותר לטעמך בסט-אפ הזה לעומת האחרים?

תתחדש ותהנה.(ורד)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
תתחדש, יופי של בחירה לטעמי.

שמעתי סט אפ זהה מספר פעמים (אצל ישראל ואצל אמיר) והוא תמיד הרשים אותי.
הסינרגיה בין הרכיבים בסט אפ שלך נותנת תוצאה טובה ומהנה לשמיעה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לא שמעתי.
אני בטוח שהוא מעולה. אין סיכוי שלא.

תתחדש. אני שמח לראות מישהו שמרוצה בחלקו.

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תתחדש ותהנה - אכן חסרים הפרטים - מה עוד שמעת ולמה העדפת סט אפ זה.

שלמה

ronenmmm

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
בוקר אור....

אז ככה קצת רקע...

שמעתי המון המון הרכבים מי...טרנזיסטורי ומשולב מנורות ורק מנורות ,מקינטוש,מוטיף,אלקטרו קומפניה,מרק לוינסון,ויש עוד הרבה שמות , המון שילובים מרמקולים סטנד פלור לרמקולים רצפתים, והסינרגיה בקונספט הנ"ל פשוט טובה במספר דרגות מקומבינציות האחרות ששמעתי וחשוב לציין שלא הייתה לי מגבלת כסף והפלא ופלא באמת שרכשתי בסופו של דבר את הסט הטוב ביותר ששמעתי, והזול ביותר מאלה ששמעתי....אני מניח שאתם מבינים למה אני לא רוצה לנקוב בשמות ספציפים אני מכבד את האנשים שאירחו אותי ואני לא מעוניין לגרום להם לנזק כל הסטים היו טובים....(סורי אם אני קצת מתחמק מתשובה קונקרטית!!!)

אני מאזין להמון סוגי מוסיקה : קלאסי,גאז,רוק,ערבי,כלים אינדבדואלים ועוד...

האקוסטיקה בסלון שלי דורשת שיפור והיא כמובן תעבור שיפור כגון שטיח גדול יותר שינוי המיקום של הרמקולים וכמובן סטנד למערכת שכרגע בחרתי לא לרכוש מארמה אודיו מהסיבה שלא מצאתי משהו שמתאים לסלון שלי...

מה שבאמת סיים סופית את החיפוש שלי אחרי משהו שנשמע טוב יותר !
העובדה שאני שומע המון סוגי מוסיקה ואי אפשר להגיע, ברוב הרמקולים, לרמקול שיספק ריגוש בכל סוג מוסיקה מחדש....כולם היו טובים אך הצטיינו בסוג כזה או אחר של מוסיקה ואז חשבתי לעצמי שאם אני רוצה לשמוע את כל סוגי המוסיקה אני צריך כמה זוגות רמקולים???
ואז שמעתי את הסט שרכשתי ולאחר שבקרתי את אמיר מארמה אודיו מספר פעמים וכל פעם מחדש נסיתי באמת לגרום לסט להשמע פחות מתאים לסוג מוסיקה שאני שומע ופשוט לא הצלחתי ! וטוב שכך כי מאוד רציתי להיות אחרי....
ועכשיו אני בשלב ההרצה "בריק אין" של לא פחות מחודש!

אני אישית בא מהתחום בשנים 94-2001 עבדתי בתחום הסטריאו היי אנד...ואף הייתה לי חנות "בית הסטריאו" בירושלים בבית אורגיל ברחוב הילל , ועד היום היה לי סט טרנזיסטורי משופר עם רמקולים ae-1,שלא גרם לי להנות מהמוסיקה מסתבר!!
חשוב לציין שמה שעלה המון כסף בתקופה שלי..... היום נמכר במחיר של מערכת קולנוע ביתית שנמכרה אז!
ולכן יש יותר אנשים שיכולים להרשות לעצמם להנות ממערכות היי אנד.
תודה לכולם על ההתעניינות רונן...

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
שלום חברים!

שמי רונן.... בשעה טובה התחדשתי במערכת חדשה לאחר לבטים קשים לילות וימים של האזנות חוזרות ונשנות של שילובים כאלה ואחרים ממיטב השמות והיצרנים ולבסוף בחרתי את שאהבה נפשי ......רכשתי מארמה אודיו בירושלים מערכת בהרכב המנצח הנ"ל!

1. רמקולים רצפתיים של אופרה קוינטה.

2. מגבר מנורתי של יוניסן ריסרץ דגם s-6

3. קומפקט דיסק מנורות של יוניסן ריסרץ.

4. כבלים של ונדנהול

5. מערכת חשמל הכוללת מפצל כולל סינון של חברת פורוטק יפן tp-80

6. כבלים לחשמל של פורוטק יפן.

הגעתי לארמה אודיו לפני חודש ימים ושמעתי את ההרכב הנ"ל כמו כן הבנתי די מהר שההרכב שאני שומע זה ההרכב עם הסנרגיה המושלמת! לאחר כל כך הרבה האזנות אחרי כל כך הרבה לילות וימים שהשקעתי בחיפוש אחרי שילוב כל כך רך ,מפורט , מדוייק, נקי ,פשוט מדהים!

וואי

כל הכבוד, במכה אחת הוצאה כזו והכל מיבואן אחד. איזה כיף שאפשר כבר לעשות את זה ולא צריך לקפוץ מחנות לחנות עם הציוד שלך.
מפרגן, תתחדש. זה נראה מעולה.

fermono

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
רונן,
תתחדש, ותהנה!
שיהיו לך שעות נפלאות עם האיטלקיה החדשה...

אופיר

avi_h

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תתחדש והעיקר שתהנה !

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור