התחבטות על דגם פנסוניק פלזמה

bruck

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
הכיוון הוא פלזמה של פנסוניק.
לפני זמן מה כוונות השימוש שלי היו all in one כלומר הפלזמה להכל, סרטים וכל השאר.
רציתי מסך גדול וזה הביא אותי לכך שחיפשתי פלזמה בגדלים של בין 55 ל65 אינץ' והגעתי לתקציבים גבוהים.
לאחרונה, בין היתר לאחר הדגמות בנושא, הגעתי להחלטה על פיצול השימושים.
עומד לרכוש מקרן לקולנוע, ופלזמה לכל השאר (פה ושם גם לסרטים כשאני מתעצל להתעסק עם המקרן... ).
חושב על פלזמה 50 אינץ' של פנסוניק, בתקציב של בערך 5,000 שח.
ממה שראיתי שיש היום בשוק בתחום הזה הם ה- u 20 וה- u 30.
ה-v 20 , שהיא מעולה ממה שראיתי בהדגמה, מגיעה לכ- 9000 .
תלת לא חייב, אלא אם זה יכנס ממילא בתקציב הנ"ל.
פחות מעניין אותי שימושי ה- סמארט למיניהם.
כלומר, מנסה לשאול כאן מה לדעתכם הבחירה הכי טובה בנתונים הנ"ל .

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
דגמי המסכים שציינת ב- 5,000 ש"ח יענו על הדרישות שציינת, אבל הם רגישים להשתקפויות באור יום. אם זה לא פרמטר חשוב עבורך, אז הרווחת.

bruck

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
בדגמים אלו ההתשקפות היא מעבר למה שמאפיין מסכי פלזמה באופן רגיל ?
הומלץ לי כאלטרנטיבה גם על מסך סמסונג 51D550 שלפחות על פי היחס פיצ'רים/מחיר נשמע לא רע.
מה דעתך עליו?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
במחירים הללו, כל הפלזמות משתקפות. הפיצ'רים של הדגם שציינת אכן נותנים תמורה יפה למחיר.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
המבך D550 הוא מסך מציון תמונה טובה 2D
ותמונה מעולה ב3D הבעיה היא בהשתקפות לעומת זאות C550 שהיא אחותו הקטנה עם פיליטר מיוחד נגד השתקפות וכמעצת אין השתקפות

bruck

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
קראתי באמת שבמסכים הלא יקרים החדשים שלהם סמסונג הורידו את הפילטר הזה.
אני חושב שהתנאים אצלי בנושא ההשתקפות הם טובים יחסית.
היום אני יושב עם מסך crt שכשהוא מכובה רואים השתקפות, אבל כשאני מפעיל אותו זה נעלם לגמרי.
השאלה היא אם זה נובע מכך של- crt יש עוצמת תאורה גבוהה מאשר לפלזמה, או שזה אמור להיות כך גם בפלזמה.

כמו כן קראתי שיש ל51-550 קצת בעיה של רעש באז וגם כי בתכני sd הוא לא מצטיין במיוחד.
מצד שני מקבלים כאן בהפרש מחיר לא רציני תלת (שזה נחמד בעיקר לבתי בת ה- 10), וגם כפי שנאמר יש שיפור במעבד התמונה.

בנוסף נאמר לי שכבר לא מוכרים c 550 חדשות, מה שמוזר כי ראיתי בזאפ לא מעט, יכול להיות שזה טלויזיות לא ממש חדשות?

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
C550 הם טלוזיות משנת 2010 המחליפות שלהם הם D550
אין שיפור ממשי באיכות התמונה וישדש שאומרים שהנקדיות יותר טובה בC550
אבל תאמת לא יודע עם זה נכון תקרא קצת בפרומים בחול ותקבל יותר מידע מעויל

kobi-ds

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הפלזמה של סמסונג אכן נותנת תמורה יפה למחיר. אבל שים לב לאורך החיים של המסך שעומד על כ-13,000 שעות לעומת 100,000 בפנסוניק. אגב יש גם דגם מעניין שנקרא 50ut30 שהוא גם תלת מימד. שווה בדיקה

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
פעם ראשונה שאני רואה הבדל שכזה בכל הנוגע לאורך חיי המסך. יש לך אולי קישור למקום ממנו נלקח הנתון הזה ?

bruck

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
הפלזמה של סמסונג אכן נותנת תמורה יפה למחיר. אבל שים לב לאורך החיים של המסך שעומד על כ-13,000 שעות לעומת 100,000 בפנסוניק. אגב יש גם דגם מעניין שנקרא 50ut30 שהוא גם תלת מימד. שווה בדיקה

ראשית , אף אחד כאן לא זלזל באיכות של פנסוניק.
שנית, אין דגם כפי שציינת, לדעתי יש לך טעות כלשהי ברישום אותיות הדגם.
שלישית, גם אם המידע על אורך החיים נכון, הרי מדובר בסמסונג במשך של קרוב ל-10 שנים!, בהנחה של צפייה ממצועת של 4 שעות ליום.
בהתפתחות הטכנולוגית של היום כבר לא קונים היום מוצרים מהסוג לתקופות שכאלו...

לגופו של עניין, ראיתי את הדגם 51d550 בהדגמה בחנות, אומנם לצערי ללא השוואה מול פנסוניק, אלא מול הדגמים האחרים של סמסונג מסדרת d. (ה- 43 וה- 59).
הפריע לי שה- 51 היה מאוד חשוך ביחס לשני האחרים. המוכר אמר שזה ענין של כיוונים.
לא יודע, בדרך כלל מהניסיון אני חשדן לגבי הטיעון הזה, כלומר, למה לא כיוונתם כראוי בתצוגה?...
מצד שני מדובר באותה סדרה אז קצת לא הגיוני שדווקא הדגם הזה יהיה שונה.
בגדול, קצת התאכזבתי מהתמונה בו (היו שידורים של ספורט 5, נדמה לי שחלקם ב- hd ).
אנסה ללכת לחנות שבה ניתן להשוות, למשל מול הפנסוניק.

לגבי ה- c550 נאמר לי שכבר אין במלאי, אבל צריך לזכור שזה היה ב- א.ל.מ , שהם רשמיים בעניין הזה של סמסונג ואולי יש במקומות אחרים.
אבל זה קצת קאץ' , כי לא בטוח שאוכל לראות את ה- c מוצג בעין, וגם יש את עניין התלת שאני צריך לבדוק עד כמה לוחצים עליו בבית...

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור