"שיפורים" בוודאי שיהיו , הרי הכל רץ קדימה ( בסופו של דבר חייבים למכור לא?? ) . השאלה היא אם הם יהיו כל כך משמעותיים כי בסופו של דבר ממה שאני רואה ב PY800 אין יותר מידי לאן ללכת , פשוט שלמות של תמונה .
אמרתי כבר שהשוק של האלקטרוניקה בלי לעשות רעש לא יכול למכור וגם בשנה שעברה הפנסוניק עשו רעש וכל הביקורות עליהם היו מצויינות ( נכון אין שלמות אבל .. ) . הנקודה היא שמהבחינה הבסיסית של איכות צפיה בטלוויזה ( גם SD וגם HD - בעיקר HD ) בלי להסתכל על כל מיני פיצ'רים שניתן להשיג גם מחוץ למכשיר ( קריאת כרטיסי זיכרון וכו ) האים באמת ההבדל משמעותי ( נכון יש THX אבל זה באמת לא הבדל מרעיש מבחינתי,אני עדיין לא מבין את המהומה סביב המושג הזה חוץ מהרצון שוב לייצר באזוורד כדי למכור ) ורשם מי שרשם איפשהו שההבדל בין פילטר של 480 הרץ ל 600 הרץ ובין מעל 900 שורות נעות ל 1080 שורות נעות הוא הבדל שלא ממש ניתן להבחין בו בעין האנושית . בכל מצב אשמח לקרוא ביקורת מקיפה על המכשיר ואני מאוד מופתע לטובה אגב , מירידת המחירים הדרסטית הזו לעומת הדגם הקודם ( שלי אישית אגב אלה פחות מהמחיר הנוכחי ) .
לפני כמה זמן ראיתי סרט שנקרא בית ( HOME ) בHD בפורמט 1080P , סרט שמורכב כולו מצילומי אוויר מדהימים ומדבר על בעיות האקולוגיה של העולם . מ-ד-ה-י-ם.
יותר שחור , פחות שחור , ראו פנטסטי . כל מי שיש אצלי בבית וראה את הסרט מעל גבי המסך שלי נשאר פעור פה .