השלב הבא - אקוסטיקה ואולי רמקולים

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
מזה כשנה (תוצאה ישירה של ״עוצר הקורונה״) שאני בונה את מערת ההאזנה הקטנה שלי. מדובר בחדר קטן יחסית (3,25 על 3.50 מטרים). התמונות למטה.

לאחר עבודה בלתי נפסקת על המרכיבים (הדאק הסופי עדיין תקוע במכס אבל אני מקווה שיגיע השבוע), אני רוצה לעבוד על הצליל. הרמקולים שלי נפלאים אבל חסר קצת עומק לצליל. אבל לפני שאני חושב על שידרוג אני רוצה לטפל באקוסטיקה. שבוע שעבר הייתי בקשר עם gk acoustics ועם addictive sounds. אבל עדיין לא כל כך ברור לי היכן להתחיל.אשמח אם מישהו שמבין קצת בזה יכול לתת לי עצות בפרטי או בפוסט הזה.

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
יש מוצרים שנקראים סופגים ויש שנקראים מפזרים , צריך מינון שיספוג טוב אבל לא ייבש יותר מדי .
טוב גם כמה מלכודות באס בפינות .
תקרא קצת חומר בשביל יותר ידע ותנסה ותראה , תשתדל רק לעשות בצורה אסטטית ויפה .

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
מזה כשנה (תוצאה ישירה של ״עוצר הקורונה״) שאני בונה את מערת ההאזנה הקטנה שלי. מדובר בחדר קטן יחסית (3,25 על 3.50 מטרים). התמונות למטה.

לאחר עבודה בלתי נפסקת על המרכיבים (הדאק הסופי עדיין תקוע במכס אבל אני מקווה שיגיע השבוע), אני רוצה לעבוד על הצליל. הרמקולים שלי נפלאים אבל חסר קצת עומק לצליל. אבל לפני שאני חושב על שידרוג אני רוצה לטפל באקוסטיקה. שבוע שעבר הייתי בקשר עם gk acoustics ועם addictive sounds. אבל עדיין לא כל כך ברור לי היכן להתחיל.אשמח אם מישהו שמבין קצת בזה יכול לתת לי עצות בפרטי או בפוסט הזה.
עריכה: ראיתי עכשיו ששלחת.

נראה אחלה חדר.

וילון על החלון, שטיח, וגם קצת ספוגים אקוסטיים על הדלת.

נערך לאחרונה ב:

Eylo

אוהב את התחום
מעורבות
89
נקודות
28
יש לך תקרה משופעת שזה מעולה , אבל כדי למצות את זה , עדיף לסובב את המערכת לחלק הנמוך כך שהתקרה תהיה כמו שופר ותגביר לך את הצליל של הרמקול . זה אפקט דומה כמו באולמות קונצרטים .

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
יש לך תקרה משופעת שזה מעולה , אבל כדי למצות את זה , עדיף לסובב את המערכת לחלק הנמוך כך שהתקרה תהיה כמו שופר ותגביר לך את הצליל של הרמקול . זה אפקט דומה כמו באולמות קונצרטים .

תודה על הטיפ! אכן בחדר שלי שבעבר שכנה המערכת ועכשיו יש לי שם סטאפ קטן עם ״עודפים״ זה תמיד נשמע יותר טוב ואף פעם לא הבנתי למה. אכן שם המערכת נמצאת מתחת לחלק הנמוך (בשני המקרים הגג של הבית). זה יצריך קצת תכנון מחדש של החדר אבל זאת לא משימה בלתי אפשרית. ממש תודה!!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור