kyroz
חבר משקיען
- מעורבות
- 51
- נקודות
- 28
אני לא מאמין באינטרקונקטים יקרים. השקעתי ב-6 אינטרקונקטים של מוגאמי, קאנארה, וקורד פחות מ-5000 ₪.
אני לא מאמין בכבלי חשמל יקרים - יש לי 7 כבלי חשמל זולים יחסית של ואן דן הול, אולטרה לינק ונורדוסט שמחיר כל אחד
מהם חדשים נע בין 220 ל-450 דולר רובם נקנו משומשים עד לפני עשר שנים במחירים נמוכים מאוד.
במערכת מותקנים מפצלי חשמל של אויאדה ושל סיין - הם טובים מאוד, ולא יקרים, בזמנו כ-2500 ₪ לכל מפצל.
אני לא מאמין בכבלי וידאו/אודיו HDMI יקרים. השקעתי ב-5 כבלים של אודיוקווסט וסופרה כ-3000 ₪ עבור כ-15 מטר.
אני לא מאמין בכבלי רמקולי יקרים. כבלי הרמקולים שלי מתוצרת טרנספרנט בתצורת קולנוע ביתי רצים בסלון
לאורך של יותר מ-30 מטר. המחיר הממוצע למטר הוא 600 ₪ כולל סופיות.
הכבל היקר ביותר במערכת שלי הוא כבל רשת של קורד קומפני מדגם סיגנצ׳ר שמחירו כ-1000 פאונד.
שאר 5 כבלי הרשת במערכת עולים לא יותר מ-250 ₪ לאחד.
בכל המובנים התוצאה מצויינת, גם בלי כבלים במחירים מופלצים. אלפי דולרים לכבל? לא אצלי!
מה זה משנה אם משקיעים 1000 דולר על כבל או על רכיב אחר אם מתקבל שיפור לשביעות רצונך?
כבלים מסדרות גבוהות כן עושים הבדל, פשוט קשה עם המחסום הפסיכולוגי ששילמתי כזה סכום על חתיכת חוט עם קונקטור.
הפתרון שלי הוא לרכוש ביד שניה מחו"ל באורכים קצרים ככל שניתן (במיוחד אינטרקונקטים), כך יכולתי להרשות לעצמי נורדוסט ואלהאלה וXLO LIMITED, אבל גם באורכים קצרים מדובר בלא פחות מ2500-3000 שקל לחצי מטר, אז עדיין יש מחסום שצריך לעבור אותו.