השוואה בין רסיברים של Harman Kardon

lior2000

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
השוותי באתר של Harman Kardon בין AVR255 לדגם שאמור להחליף אותו ה- AVR260 אבל נראה כאילו שני הדגמים כמעט זהים לחלוטין (ואפילו ניתן למצוא מספר נתונים לרעת ה-260, כאילו דאון-גרייד מבחינת הספקים). הההבדלים נראים די מינורים, למשל ל-260 יש אפשרות לחיבור איי-פוד ושקע USB לשידרוגי תוכנה.

האם זה באמת כל ההבדל? ואם כן האם זה מצדיק הפרש במחיר של כ-1000 ש"ח?

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
עושה רושם שזה באמת ככה, אבל אפשר להשיג בכלל את הדגם הקודם?

dj tal b

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לידיעתך ארמן קרדון הינם רסיברים שהיו פעם מצויינים עד לפני 20 שנה בערך מאז שהחברה פשטה את הרגל והיום הרסיברים שלהם מיוצרים ב sherwood ונבנים בדיוק כמוהם רק לא מבחינה חזותית זאת אומרת שזה בעצם sherwood עם פנים של ארמן קרדון.

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
מאיפה הבאת את התאוריה הזאת? שרווד לא הוציאו דגמים חדשים כבר הרבה זמן ואין להם שום דגם שזהה בתכונות לרסיברים של הרמן.
ומאיפה הבאת שהם פשטו את הרגל? הרמן זה קונצרן ענק היום והוא קונה בעצמו חברות אחרות.

dj tal b

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אבאלה אתה טועה בגדול תבדוק אותי....

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
איך לבדוק?
האם יש לך מידע בדוק בענין? קישור להיכן שהוא?

dj tal b

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תפתח רסיבר של הרמן קרדון ותראה מה רשום על חלקיו הפנימיים . בדוק!!!!

HARMAN

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
הרמן רחוקה מלפשוט את הרגל.
ההבדל הגדול בין הדגמים ה260 יקבל בקורה עדכון HDMI 1.4

EB1000

מושעה
מעורבות
55
נקודות
28
הרמן זה שרווד? בהחלט בדיחה טובה. אגב הרמן לא פשטה רגל, ההיפך היא רכשה את JBL ואת לקסיקון בין השאר שעל כל מוצריה כתוב היום BY HARMAN. הנה רשימת כל חברות הענק שנרכשו תחת התאגיד של הרמן:

http://www.harman.com/EN-US/OurProducts/Harmanbrands/Pages/AKG.aspx

עכשיו לשאלה שלי, מישהו השוואה וואט לוואט בין הרמן לבין המתחרים? אני רוצה לרכוש את ה 260 אבל ההספק של 40 וואט נקי לערוץ לפי אתר החברה קצת מדאיג...

Sigma

עוסק בתחום
מעורבות
15
נקודות
18
מצטרף תאגיד הרמן הינו קונצרן ענק ובבעלותו כמה מהמותגים החשובים בעולם

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור