הרקוויאם של ברליוז

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
לפתע גיליתי אותו מחדש, אחרי שלא האזנתי לו איזה שנתיים.

Fuc*&ng וואו.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בומבסטי להפליא... לא לרמקולים של מחשב :)

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אכן בומבסטי, אכן לא לרמקולים של מחשב (היצירה הזו נועדה לרמקולים בעלי נפח ועומק), ואכן וואו. בקיצור, כמו שאני אוהב.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
לקרוא לרקוויאם של ברליוז "בומבסטי," זה כמו לקרוא לגרניקה של פיקסו "עבודה גרפית".

אין מערכת בעולם שיכולה להעביר את מה שהוקלט שמצדו הוא חלק מזערי ממה שהושמע. מי ששמע ביצוע חי, יודע.

ובעניין זה: הריני להמליץ על ביצוע חדש, יוצא מהכלל באיכותו המוזיקלית, בניצוחו של McCREESH בסימון Winged Lion. הקלטה מעולה לביצוע הקרוב מאוד לזה של קולין דיוויס המשבוח מכולם.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
יואל - הביצוע שיש לי הוא זה של קולין דיוויס עם הסימפונית של לונדון - האמנם הביצוע הזה נחשב לקנה המידה של היצירה הזו?

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
יואל - הביצוע שיש לי הוא זה של קולין דיוויס עם הסימפונית של לונדון - האמנם הביצוע הזה נחשב לקנה המידה של היצירה הזו?

לטעמי זה הביצוע הטוב ביותר שאני מכיר, מכיוון שהוא עדין לאין שיעור ויחד עם זאת בעל עצמה מדהימה, מעודן ויחד עם זאת יוצר מתח במקומות שצריך.

כאשר קראתי ביקורות על הביצוע של מק קריש, הסתבר שרוב המבקרים משווים אותו לביצע של דיוויס כאמת מידה.

rel_benrey

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
הביצוע של דייויס מעולה, בעיקר בהאזנה רציפה מתחילתו עד סופו.
לטעמי הביצוע של MUNCH חזק גם כן, אם כי בשמיעה רציפה עלול לעייף.
בכלל, היצירה הזו היא בעלת שלמות נדירה.
אשמח לשמוע את הביצוע של מק'כריש.

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
לדעתי דווקא פרווין הוא הגדול מכולם ובעדיפות שניה מינש (ב- RCA ולא DG)
לא שמעתי 'לייב' של הדבר הזה, איפה אפשר לשמוע כאן את הטרומבונים כפי שהוא ביקש?

נערך לאחרונה ב:

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
תודה על פרווין, לא מכיר.

בביצוע ששמעתי, לפני המון זמן בבנייני האומה, היה כל מה שביקש. התוצאה, עם גרי ברטיני, הייתה מה שנקרא "פעם בחיים".

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור