הנאוטילוס זה הרמקול הכי יפה אי פעםעזוב את המחיר.
ממר לורנס דיקי האגדי אחרי הנאוטילוס והגאיה הייתי מצפה לראות משהו הרבה יותר יפה ומעוצב מהדבר הזה. אין לי ספק שנשמע מטמטם (הגאיה רבע מהדבר הזה ונשמע אש) אבל ראבק, למה לקחת 4 ראשים של הנוסע השמיני ולחבר אותם ביחד? למה???
מאכזב ברמה העיצובית.
אכן יפה..הנאוטילוס זה הרמקול הכי יפה אי פעם
עזוב את המחיר.
ממר לורנס דיקי האגדי אחרי הנאוטילוס והגאיה הייתי מצפה לראות משהו הרבה יותר יפה ומעוצב מהדבר הזה. אין לי ספק שנשמע מטמטם (הגאיה רבע מהדבר הזה ונשמע אש) אבל ראבק, למה לקחת 4 ראשים של הנוסע השמיני ולחבר אותם ביחד? למה???
מאכזב ברמה העיצובית.
Vivid Audio Moya M1
רמקולים 5-way עם 8 וופרים(!)
מחיר : 465,000 דולרצפה בקובץ המצורף 65185צפה בקובץ המצורף 65186צפה בקובץ המצורף 65187צפה בקובץ המצורף 65188צפה בקובץ המצורף 65189
לא ראיתי הרבה רמקולים אולטרה היי אנד בגודל כזה עם כ"כ הרבה וופרים ודרייברים בכללי שהם 5- way וגם תוכננו על ידי אדם אגדי שיצר את הרמקול כנראה הכי אייקוני בהיסטוריההמחיר אומר שהם הכי טובים?
הרי יש "כסאות" זהב ב מיליון דולר..מה זה אומר ?
לא ראיתי הרבה רמקולים בגודל כזה עם כ"כ הרבה וופרים ודרייברים בכללי שהם 5- way וגם תוכננו על ידי אדם אגדי שיצר את הרמקול כנראה הכי אייקוני בהיסטוריה
זה לא רק הכמותמספר האלמנטים לא מצביע בכלל על טיב הרמקול לכאן או לכאן
יש הרבה אגדות.
זה לא רק הכמות
זה בעיקר האיכות
יש מלא רמקולים פח עם ים דרייברים
אבל אין עוד הרבה רמקולים אולטרה היי אנד בסדר גודל כזה
אישית גם אני לאפחות מתחבר לזה.
אישית גם אני לא
אבל לא פוסל לא שאני יכול בכלל לקנות אותם .
כל רמקול שהוא תכנן נשמע מעולה מהנאוטילוס ועד דגמי ה Vivid אז מניח שזה לא יוצא מהכלל
מה מיותר בפוסט על רמקול ייחודי חדש שאין עוד כמוהו בעולם ומעולם לא היה שנוצר על ידי מהנדס אגדי ?מכבד אדם וטעמו שלו.
על טעם וריח...
בכל אופן
לא שאני נגד,
אבל נראה לי כ- (עוד) שרשור מיותר לא...?
מבין לגמרי. אבל הגיאה עדיין מאוד איסטטי בעיני. יש לו קוים זורמים. זה עובד טוב. בין אם אתה מתחבר אליו או לא. היצור כלאים הזה בעיני פשוט לא שם. דעתי האישית.פחות מתחבר לעיצוב הדרדסי של הגאיה
אבל על טעם וריח...
סליחה לאיזה נאוטילוס אתם מתכוונים של B&w.?
מה מיותר בפוסט על רמקול ייחודי חדש שאין עוד כמוהו בעולם ומעולם לא היה שנוצר על ידי מהנדס אגדי ?
לדעתך הוא מיותרבוקר טוב
התשובה נמצאת בגוף השאלה.