הרמן קרדון 158 ...ורמקולים (5.1) צריך חוות דעת

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
מעונייין במע' קולנוע בייתי עד 6000 שקל
רסיבר +שישה רמקולים (בלי נגן בינתיים)

ההרמן קרדון 158 נחשב לרסיבר טוב? יש טובים ממנו באותו המחיר?
איזה רמקולים כדאי לשדך לו או לרסיבר ברמה טובה?

תודה

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כעיקרון מדובר ברסיבר טוב. אבל לא הצלחתי מהתפעל מהביצועים שלו בקולנוע ביתי ביחס למחיר.
ניקח לדוגמא את הרסיברים של פיוניר שמציעים הרבה יותר פיצ'רים באותו מחיר עם ביצועי קולנוע ביתי גבוהים יותר.
ימהה שגם הם מצליחים להציג ביצועים מדהימים בקולנוע ביתי, אולי קצת פחות מהפיוניר אבל האיכות בדו ערוצי טובה יותר.
מרנץ גם כן מציעים יותר פיצ'רים וביצועי קולנוע טובים יותר מה-hk וביצועים מפתיעים במיוחד באודיו דו ערוצי.

משום מה, hk מרגיש לי קצת "חלש" לעומת המתחרים בשוק.

אליק

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
כעיקרון מדובר ברסיבר טוב. אבל לא הצלחתי מהתפעל מהביצועים שלו בקולנוע ביתי ביחס למחיר.
ניקח לדוגמא את הרסיברים של פיוניר שמציעים הרבה יותר פיצ'רים באותו מחיר עם ביצועי קולנוע ביתי גבוהים יותר.
ימהה שגם הם מצליחים להציג ביצועים מדהימים בקולנוע ביתי, אולי קצת פחות מהפיוניר אבל האיכות בדו ערוצי טובה יותר.
מרנץ גם כן מציעים יותר פיצ'רים וביצועי קולנוע טובים יותר מה-hk וביצועים מפתיעים במיוחד באודיו דו ערוצי.

משום מה, hk מרגיש לי קצת "חלש" לעומת המתחרים בשוק.

מסכים בכל מה שאמרת בקשר ל HK, גם אני לא ממש מתחבר אליו. קצת פחות מסכים בקשר לאמרת בקשר לימאהה מול האחרים, מבחינתי לפחות הצליל בימאהה עם הרמקולים שלי וההעדפות שלי נותן את התמורה הטובה ביותר, אבל שוב זה עניין של העדפה.
לפותח הנושא אני ממליץ לך לשמוע את הימאהה 471, אתה יכול להשיג אותו בסביבות ה 2200 בחנויות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור