אז עברנו לביתנו החדש לפני שבועיים והדבור 88 נמכרו לטובת הדגם הבכיר והגדול משמעותית, ה- X.
האמת שמעולם לא היה לי קל כ''כ לבחור רמקול חדש.
אחרי בערך שנה עם ה- 88 והתאהבות בחתימת הצליל של DeVore ידעתי שמעבר לבית עם סלון גדול ידרוש החלפה והמועמד הטבעי היה האח הבכור במשפחה.
יצא לי לדגום אותם במספר ביקורים אצל אמיר ותמיד יצאתי עם אותה תחושה- האיזון הטונאלי וחתימת הצליל דומים לדגם הכניסה רק שככל שמטפסים למעלה בדגמים מקבלים עוד מהכל- הרבה יותר גודל לרוחב ולגובה, יותר עומק, הרמקולים יורדים נמוך יותר ומגיעים גבוה יותר. בקיצור- תענוג
אז אחרי שהתמקמנו קצת (מעבר דירה בתקופת קורונה עם ילדים קטנים וללא עזרה הוא בהחלט אירוע מאתגר), נסעתי לאמיר היום להביא סופסוף את ה- X.
יש כאן עוד טיפול אקוסטי רציני לעשות, דבר שמזכיר לי את התהליך שעברתי לפני שנה וחצי בחדר הקודם אבל את האיכויות של הרמקולים האלה קשה לפספס, לא משנה באיזה חלל שמים אותם-
במה ע נ ק י ת וטונאליות משגעת.
המגבר הוחלף גם הוא למגבר מאותה משפחה של Line Magnetic אבל הפעם מפוש פול עברתי ל-SET.
המגבר הזה בשילוב הרמקולים מעמידים בחלל את הלהקה כמו שום דבר ששמעתי עד כה.
את התלת מימדיות הזו אני מייחס למגבר שבשילוב עם רמקול נציל עושים מוסיקה שזורמת בטבעיות כך שאפשר לשמוע שעות.
התחלתי בסטרימינג ועברתי לאנלוג. לעזאזל כמה טוב נשמעים תקליטים יקרים.
עכשיו נשים שטיח גדול, נזמין וילונות ונראה איך נתמודד עם החדר.
היתרונות הם שאני לא יושב צמוד לקיר אחורי ויש עוד מטר מאחוריי.
החיסרון הוא שהסלון, פינת האוכל והמטבח מייצרים חלל ענק אחד גדול.
קיים פיתוי מסויים לעבור לחדר ולקבל את האינטימיות שהתרגלתי אליה ומצד שני יש משהו כייפי בלקבל סאונד ענק שזמין כשמסתובבים בכל החלל הציבורי ולא רק כשיושבים סגורים בחדר.
יש בראש עוד כל מיני מחשבות, כמו מעבר לסטנד רחב יותר, שדרוג ראש ואינטרקונקט אבל בינתיים כדאי לי להרגיע כי אפילו אינטרקום לדלת הראשית עדיין לא התקנתי
האמת שמעולם לא היה לי קל כ''כ לבחור רמקול חדש.
אחרי בערך שנה עם ה- 88 והתאהבות בחתימת הצליל של DeVore ידעתי שמעבר לבית עם סלון גדול ידרוש החלפה והמועמד הטבעי היה האח הבכור במשפחה.
יצא לי לדגום אותם במספר ביקורים אצל אמיר ותמיד יצאתי עם אותה תחושה- האיזון הטונאלי וחתימת הצליל דומים לדגם הכניסה רק שככל שמטפסים למעלה בדגמים מקבלים עוד מהכל- הרבה יותר גודל לרוחב ולגובה, יותר עומק, הרמקולים יורדים נמוך יותר ומגיעים גבוה יותר. בקיצור- תענוג
אז אחרי שהתמקמנו קצת (מעבר דירה בתקופת קורונה עם ילדים קטנים וללא עזרה הוא בהחלט אירוע מאתגר), נסעתי לאמיר היום להביא סופסוף את ה- X.
יש כאן עוד טיפול אקוסטי רציני לעשות, דבר שמזכיר לי את התהליך שעברתי לפני שנה וחצי בחדר הקודם אבל את האיכויות של הרמקולים האלה קשה לפספס, לא משנה באיזה חלל שמים אותם-
במה ע נ ק י ת וטונאליות משגעת.
המגבר הוחלף גם הוא למגבר מאותה משפחה של Line Magnetic אבל הפעם מפוש פול עברתי ל-SET.
המגבר הזה בשילוב הרמקולים מעמידים בחלל את הלהקה כמו שום דבר ששמעתי עד כה.
את התלת מימדיות הזו אני מייחס למגבר שבשילוב עם רמקול נציל עושים מוסיקה שזורמת בטבעיות כך שאפשר לשמוע שעות.
התחלתי בסטרימינג ועברתי לאנלוג. לעזאזל כמה טוב נשמעים תקליטים יקרים.
עכשיו נשים שטיח גדול, נזמין וילונות ונראה איך נתמודד עם החדר.
היתרונות הם שאני לא יושב צמוד לקיר אחורי ויש עוד מטר מאחוריי.
החיסרון הוא שהסלון, פינת האוכל והמטבח מייצרים חלל ענק אחד גדול.
קיים פיתוי מסויים לעבור לחדר ולקבל את האינטימיות שהתרגלתי אליה ומצד שני יש משהו כייפי בלקבל סאונד ענק שזמין כשמסתובבים בכל החלל הציבורי ולא רק כשיושבים סגורים בחדר.
יש בראש עוד כל מיני מחשבות, כמו מעבר לסטנד רחב יותר, שדרוג ראש ואינטרקונקט אבל בינתיים כדאי לי להרגיע כי אפילו אינטרקום לדלת הראשית עדיין לא התקנתי
תמונות מצורפות
-
45cbf265-796c-4df2-ab6c-98a039852c34.jpegKB 19.9 · צפיות: 155
-
201b25e5-5ef0-4ced-a1e7-7f889b6726cb.jpegKB 20.7 · צפיות: 156
-
591b200f-6606-4620-8279-a3da16dde85f.jpegKB 73.9 · צפיות: 625
-
1588370431828_201b25e5-5ef0-4ced-a1e7-7f889b6726cb.jpegKB 67.5 · צפיות: 645
-
1588370419406_45cbf265-796c-4df2-ab6c-98a039852c34.jpegKB 66 · צפיות: 693
נערך לאחרונה ב: