הרהורי כפירה ?

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
מכרתי את מגבר ה Hegel H80 לאחר שקניתי אותו בעיקר על סמך ביקורות, בחנות החדשה והגדולה של גבי מאוד קשה היה להתרשם ממנו והוא לא נתן אותו הביתה לניסיון.
קניתי לבקשת חבר עם נכות המקשה עליו שיטוטים Rega Brio-R, ולפני שהבאתי אותו אליו שמעתי אותו בביתי.
הוא עולה חצי מההגל, אבל! הוא עשה להגל בית ספר.
לא משנה מה ניסיתי עם ההגל, רמקולים, מקורות, כבילה, המכשיר פשוט לא מוזיקלי והגיע הזמן שמישהו יצעק "המלך עירום".

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא מסכים איתך ידידי.
אני מכיר את ההגלים היטב.

מהם שאר רכיבי המערכת?

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
לא משנה מה ניסיתי עם ההגל, רמקולים, מקורות, כבילה, QUOTE]

הרמקול העכשוי הוא אופרה גרנד מצה 2012 ונוסו הרבה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רמקול מצוין.

אני אשמח לשמוע מה קורה אצלך. אולי אחסוך לך שידרוג מיותר, אולי אוכל להמליץ לך על משהו מתאים.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
מכרתי את מגבר ה Hegel H80 לאחר שקניתי אותו בעיקר על סמך ביקורות, בחנות החדשה והגדולה של גבי מאוד קשה היה להתרשם ממנו והוא לא נתן אותו הביתה לניסיון.
קניתי לבקשת חבר עם נכות המקשה עליו שיטוטים Rega Brio-R, ולפני שהבאתי אותו אליו שמעתי אותו בביתי.
לא משנה מה ניסיתי עם ההגל, רמקולים, מקורות, כבילה, המכשיר פשוט לא מוזיקלי והגיע הזמן שמישהו יצעק "המלך עירום".

מצטער על הנוסח אבל אתה ממש מדבר שטויות.
החלפתי את ההגל באקיופייז רק בגלל שהיתה לי הזדמנות וההגל נותן פייט רציני מאוד, הוא בכלל לא פראייר הקטנצ'יק הזה. תוסיף לכך שהוא משולב בדאק מצוין ותקבל דיל מהשמיים.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כל אחד והאוזן שלו!

eyalw

אוהב את התחום
מעורבות
212
נקודות
43
לא הבנתי את הבעיה .. תמכור את העגל , ותקנה רגע
זה יצא מצחיק בעברית אבל אני באמת מתכוון לזה.
תמכור ותקנה מגבר אחר שיסב לך אושר .
אגב בלי להיכנס לטיבו של המכשיר לך כולנו משלמים שכר לימוד (האומנם יקר הבנ״ז ) אבל משלמים.

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
לא מכיר הגל, מכיר מה שכותבים עליו כאן ובמקומות אחרים וזה לא מספיק כמובן, כל זמן שהאוזן שלי לא יודעת לקרוא. קצת מכיר רגה, יופי של דברים הם עושים ולרוב במחירים בהחלט שפויים ולמטה מכך, בטח יחסית לספירלה העולה של מחירי הקופסאות היותר ממותגות, אלו עם הניחוח האקזוטי.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
רמקול מצוין.

אני אשמח לשמוע מה קורה אצלך. אולי אחסוך לך שידרוג מיותר, אולי אוכל להמליץ לך על משהו מתאים.

בשמחה, בינתיים מה שגיליתי על האופרה הנ"ל זה שהחברה הורידה את הרגישות של האצוות האחרונות ל4 אוהם כדי שיתאים למגברי היוניסון היותר חלשים, מה שקורה שכל מגבר שחיברתי אליהם באופן זמני, אפילו בווליום נמוך מפציץ, וזה לא הכי טוב.
ההגל הוא מהנדס מצויין, עושה דברים טכנית בצורה מכובדת, ולכן הצליח לא להרביץ בווליום נמוך, אך כאשר חיברתי את הרגה מיד לאחריו הופתעתי כמה אינפורמציה מוזיקלית חסרה בו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור