הרהורים לשבת

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אז ביממה האחרונה ביליתי במחשבות. לא רק זה - יצא לי לדבר עם הרבה אנשים "מהתחום". הפוסטים האחרונים שלי עוררו הרבה אמוציות, ואנשים חלקו איתי את המחשבות והתחושות שלהם בנושא.

ושאלתי את עצמי - פונקציונליות או רגש?

זה כמו גבר מבוגר. נשוי עם ילדים. עבודה בית נסיעות לחו"ל חגיגות משפחתיות. ואז יום אחד מגיעה לעבודה בחורה צעירה ואטרקטיבית. שמגלה בו עניין.
רגע רגע... מה עכשיו? לזרום עם זה? ללכת עם הרגש? ההרפתקה? לוותר על הכל? ללכת לגור איתה בדירה שכורה בדרום תל אביב? ואחרי 3 חודשים יימאס לו ממנה - או שיימאס לה ממנו?

בקיצור אחרי ההתלהבות הראשונית ממה שה el34 יודע להוציא מה קרמונה אודיטור m, נוחתים חזרה למציאות: כמה פעמים בחודש יוצא לי להדליק מגבר, לחכות שיתחמם, לשבת שעות מול המערכת - ורק להאזין? רוב השימוש של המערכת אצלנו (מה שאני קורא המערכת המשנית - שבה נמצא הסונוס) - היא למוזיקת רקע, שירים עבריים עבור אשתי האהובה, תיגבור קולנוע ביתי וכו.

אז אולי המנורות יחכו לרגע בו אפרוש לפנסיה ובאמת יהיה לי זמן לשבת שעות ורק... להאזין?

איך זה אצלכם? רגש או פונקציונליות?

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
רגש פונקציונלי, או פונקציונליות רגשית......:)
אודיו קונים קודם כל על בסיס רגשי, אבל רק עשירים כקורח לא ישקלו גם שיקולים פרקטיים.
לכן אני גם וגם, וכך מציע לך לנהוג.

עזוב אותך מההשוואות לעזיבת הבית לטובת בחורה צעירה, כולה מגבר. אתה לא הולך לפרק משפחה או להרוס חיים של אנשים.
1. תמשיך לשמוע ולהיחשף, לפני קבלת החלטה.
2. אם שפופרות יעשו לך את זה, כמובן שכדאי לקנות.
3. את ענייני הקולנוע הביתי תפתור עם רסיבר זול יחסית, ויהיו לך שתי מערכות אודיו משובחות, בת"א ובירושלים. מה רע?
4. אבל תנאי הכרחי לדעתי הוא סעיף 1: שמע שוב את הרמקולים האלה עם הגברת מנורות, ושמע כמה שיותר מגברי מנורות בדרך. גבש טעם ואז תחליט. זה הצד הפונקציונלי/ פרקטי בתהליך והוא חשוב מאוד. אלא אם אין לך בעיה להוציא כסף, לטעות ולשלם על זה.

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
מה זה משנה מה אצלנו? לי נראה שכבר החלטת
רק מחפש סיבות למה לא
בלאי, זמן, התחממות חתולים שכנים וכלובים
ברקץ.קץר תתהליך. קנה ותהנה
ואם אין לך מה לעשות עם הפרגית הצעירה תקבל ממני עזרה.
אגב, לא חייב להמתין שהמנורות יתחממו
פשוט ישמע טוב יותר אחרי 15 ד.
ברגע שתינעל על המנורות לפחות בקונספט שהאזנת, יהיה לך קשה ללכת לאחור.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ואם אין לך מה לעשות עם הפרגית הצעירה תקבל ממני עזרה.
.
נמר הצליח לגבש כאן פורום תומך לעילא ולעילא.;)

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אם הצליל של היוניסון עשה לך את זה, אז לך עליו. עזוב שיקולים של טכנולוגיה - כן מנורות, לא מנורות.
אני מציע לך לשקול עוד סוגים של מגברים, למשל איזה משולב קלאס A, נדמה לי לפאס לאבס יש כאלה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
רגש, כל התחביב הזה הוא רגש.
אם לרגע הייתי חושב פונקציונלי כנראה הייתי עם סטאפ המורכב מרמקול סונאס שהמקור הוא הטלפון הנייד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור