הרגע הזה...

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
הרגע הזה בו אתה מתרווח בסוויט ספוט, בוחר מה לשמוע, הצלילים הראשונים בוקעים מהרמקולים שממש לאחרונה החלפת - והסאונד פשוט מושלם. לא להוסיף או לגרוע כלום. שום דבר, אפילו לא קצת.
אפשר לשמוע את השקט שבין התווים.
המנוחה, הנחלה, וכל התיאורים היפים והטובים של מיטב המשוררים.
כמה חיכיתי לזה שהילדים יחזרו כבר לבתי הספר, סססאממו. סוף סוף. תענוג.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
יופי לך!:) תהנה!
לי לאומת זאת - ילדים לעולם לא הפריעו לשמוע מה שבאה לי מעבודה מהבית (נכון לא בעוצמות שלפעמים מגיע למוזיקה, אבל אחרי צהריים- הכול היה מסתדר:))
ולהגיד ת׳אמת נהנתי השנה יותר מלהיות עם ילדים בבית מאשר מהמוזיקה שתמיד תכלס נגישה...
עכשיו די משעמם...:)

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
ילדים זה שמחה...כן, טוב, בסדר :D
אוהבים אותם גם כשהם בבית ספר. אבל אחרי שנה כזו, בה קיבלתי קעקוע עד סוף חיי בצורה של האוזניות - וואלה...הרווחתי את השקט, נשבע.

במבי

אוהב את התחום
מעורבות
220
נקודות
43
איתי קודם כל מברוק. מזדהה עם התחושה למרות שאצלי הם ממשיכים להיתחרות מי יותר בבית גם אחרי הסגרים והם גם יותר קטנים אז אפילו יותר קשה אבל חמודים אש.
כשהייתי אצלך לפני כמה שנים היית עם הרוג'רס אם אנלא טועה. מניח שמאז עברו כמה רמקולים. ספר במה התחדשת ופנק גם בהגברה.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
היי במבי, הגיע הזמן לעוד ביקור.
הרוג'רסים עברו לחדר השינה מזמן, שם הם משרתים את ה Sony TA-N86B ועם ה SONY TA-E86 . את מקומם תפסו זוג Vienna Acoustics Hayden grand לתקופה, ואז לפני איזה חודשיים נפלו עלי זוג Kef reference two ככה פתאום מהשמיים, אז הם תפסו לי את הסלון. כרגע משודכים ל Technics SE-A70 ואודיו ריסרץ' LS3. תענוג.

במבי

אוהב את התחום
מעורבות
220
נקודות
43
נשמע מעניין השילובים האלו. מניח ששמרת על התיבלון המנורתי (אודיו ריסרצ'?). הרבה זמן סיקרן אותי לשמוע את הkef הללו. נתאם ביקור ברגע שהילדים יתנו קצת מרחב-זמן. חייב לאמר שמקנא בך ובכלל בכל מי שהצליח להרכיב מערכת שהוא עף עליה ויש לו זמן לשבת ואשכרה להאזין למוזיקה שלו בעונג צרוף. מאז שהקטנים כפרה עליהם הגיעו זמן ההאזנה שלי הולך ומצטמצם וזה מרגיש שמובילים אותי אחר כבוד אל הדרך החוצה מהתחביב הזה. זה התחיל בצמצום זמן ההאזנה לביטול מרחב האזנה עד שכבר אין לי היכן לחבר את המערכת והיא יושבת כבר יותר משנה ארוזה ועטופה בפצפצים בממ"ד. כרגע שומע מוזיקה רק מאדיפר קטנים אלחוטיים במטבח או ברכב. חיים קשים לאודיופיל. גם לאודיופיל קטן כמוני. נמתין בסבלנות שיגדלו קצת ויתפתחו ממכונות הרס עם הבעה שובבה לזומבים שיושבים עם החברים שלהם על משחקי מחשב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור