רואה שהקנאה אוכלת אותך. מתאים לשניצל שבך...
מעדיף לא להתחיל לפתוח את הפה על מה שבאמת חושבים עליך..גם ה "כאילו" חברים שלך.
אבל זה אתה, גם בכאילו, כאילו חבר, כאילו צבעוני וכאילו אומר את האמת בפנים...אם גיא היה יודע איך דיברת עליו כשיצאת מהבית שלו..עוד לא הספקת להגיע למעלית והרפש השניצלי השפריץ כמו שרק אתה יודע ואוהב לעשות..בבית מלטף ויוצא מהבית ומתחיל לשלשל את כל החרא...ממש כמו ערבי. הפכת אותו לאודיופיל..מודעות היא לא הצד החזק שלך...
אולי תפתח קבוצת ווטסאפ לך ולחבריך המפומפנים, גם כך אף אחד לא ברמה שלכם...שבו לכם באולימפושניצל שלכם וצחקו על כל העולם...ובעיקר תחסכו את הנוכחות המגעילה והרעילה שלכם. שמח שמצאתם חבר חדש.
בהצלחה שם. רק בבקשה, אל תמהר לחזור.
גיא היקר,
ממעט הפעמים שיצא לנו להיפגש ולשוחח, אתה זכור לי כאיש נעים וממש סבבה. באמת. זכורה לי גם פעם ממממממממש מזמן שאף ביקרתי אצלך בבית. עזרת לי עם זוג מנורות קטנות לנגן AVM חביב שהיה לי בזמנו.
גם בלי מה שסיפרת כאן מעל על האדון, האמן לי שאני יודע ומכיר ואפילו גם הרבה יותר מזה. הרבה יותר.
לקח לי הרבה זמן להשלים ולהבין שזה הבנאדם. פעם אחת יושב איתו שעות בונה כבלים וכל מיני פרויקטים משוגעים ופעם אחרת סופג "ברכות". לפעמים בגלוי ולפעמים מאחורי הגב. כן, זה חרא של סגנון אבל זה הבנאדם. גם היה פה פעם חבר שבשנייה אחת משיחות ברמה יומית נעלם כנאד ברוח והכל באמצע פרויקט משותף וזה לא עלה לי באיזו העלבות או פגיעה ריגשית, זה עלה לי בכסף. הרבה כסף. אז מה? כיבסתי את הכביסה המלוכלכת פה? לא. יום אחד אני עשיתי את הבחירה האישית שלי ושחררתי. פשוט ברגע אחד אמרתי enough ושחררתי. שומר מרחק סביר מהאנשים כאלו ומאז והכל טוב.
אני לא בא להגן על איש ולא בא לשמש מגשר, בורר, מפייס ובטח לא שופט. כולם כאן (טוב אולי כמעט כולם) החברה פה ילדים גדולים. כל אחד עושה מה שטוב לו, בדרך שלו עם הבחירות שלו וזה על הכיפאק.
רק בקשה אחת יש לי,
חשבונות אישיים תסגרו מחוץ לכותלי הפורום. הרי בכל מקרה רק שני הצדדים יודעים מה באמת היה בכל אירוע נתון ולכן לפתוח את זה כאן זה פשוט מיותר. לא אומר את זה כי אני איזה שוחר שלום, ממש לא (בכל זאת יש דם מרוקאי
). אומר את זה מתוך פרקטיקה, עניין ציבורי וכבוד לפורום נטו.
תודה.