שלום לכם,
אודה לעזרתכם בבעיה הבאה:
יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD. יש לי Smart TV של סמסונג.
חמישה רמקולים ורסיבר של ימאהה. DVD (הרסיבר ללו כניסת HDMI).
המערכת שלי מחוברת כך:
המחשב מחובר ל-TV עם HDMI. הקול מהמחשב מחובר לרסיבר עם 3.5 לאוזניות שבמחשב.
הרסיבר מחובר ל-TV עם כבל אופטי.
ה-DVD מחובר ל-TV עם HDMI, אודיו לרסיבר עם קואקסיאלי (ה-DVD כולל USB).
אין לי ממיר יס או הוט- אני צופה עם ממיר של עידן+ מובנה ב-TV.
כעת לבעיה,
כאשר אני מקרין סרט מהמחשב ל-TV (סרט באיכות HDMI מלא) התמונה ממש מהממת.
אבל את הקול אני שומע רק בשני הרמקולים , אני מניח כי זה בגלל שהמחשב מחובר לרסיבר עם חיבור האוזניות). הרסיבר מראה כי האודיו מגיע בשני רמקולים למרות שכתוב DD PROlogic II.
ברצוני לציין כי כשהייתי מחובר ליס, כשהייתי צופה למשל בערוץ הסרטים, חלק מהסרטים הייתי שומע על חמשת הרמקולים והיה ממש מדהים.
אני ממש אובד עצות, איך להפיק מהסרט המשודר מהמחשב גם את האודיו באיכות של חמישה ערוצים?
יש למי מכם רעיון איך לחבר את הרכיבים שלי כך שאוכל לשמוע בחמישה רמקולים?
דבר נוסף: ה-TV שלי תומך באפליקצייה של Allshare של סמסונג. חיברתי את ה-TV לרשת הביתית.
האם הפיתרון הזה יאפשר לי לשמוע את האודיו במהמחשב בחמישה ערוצים.
ברצוני לציין כי שיניתי את הגדרות האודיו בלוח הבקרה של המחשב שבמקום האודיו יהיו רמקולים לאודיו של HDMI.
שלה נוספת:
מדוע ה-DVD שלי לא מזהה אף כונן שמחובר אליו, יש לי סיגייט 2 טרה. גם דיסק און קי, כאשר אני מכניס את הכונן ל-USB, כתוב לי שיש 2 אפשרויות: SLOT ו- DISK אבל לא ניתן להיכנס פנימה? למה לא מזהה את הכוננים?
אנא עזרתכם בבקשה,
גלעד.
אודה לעזרתכם בבעיה הבאה:
יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD. יש לי Smart TV של סמסונג.
חמישה רמקולים ורסיבר של ימאהה. DVD (הרסיבר ללו כניסת HDMI).
המערכת שלי מחוברת כך:
המחשב מחובר ל-TV עם HDMI. הקול מהמחשב מחובר לרסיבר עם 3.5 לאוזניות שבמחשב.
הרסיבר מחובר ל-TV עם כבל אופטי.
ה-DVD מחובר ל-TV עם HDMI, אודיו לרסיבר עם קואקסיאלי (ה-DVD כולל USB).
אין לי ממיר יס או הוט- אני צופה עם ממיר של עידן+ מובנה ב-TV.
כעת לבעיה,
כאשר אני מקרין סרט מהמחשב ל-TV (סרט באיכות HDMI מלא) התמונה ממש מהממת.
אבל את הקול אני שומע רק בשני הרמקולים , אני מניח כי זה בגלל שהמחשב מחובר לרסיבר עם חיבור האוזניות). הרסיבר מראה כי האודיו מגיע בשני רמקולים למרות שכתוב DD PROlogic II.
ברצוני לציין כי כשהייתי מחובר ליס, כשהייתי צופה למשל בערוץ הסרטים, חלק מהסרטים הייתי שומע על חמשת הרמקולים והיה ממש מדהים.
אני ממש אובד עצות, איך להפיק מהסרט המשודר מהמחשב גם את האודיו באיכות של חמישה ערוצים?
יש למי מכם רעיון איך לחבר את הרכיבים שלי כך שאוכל לשמוע בחמישה רמקולים?
דבר נוסף: ה-TV שלי תומך באפליקצייה של Allshare של סמסונג. חיברתי את ה-TV לרשת הביתית.
האם הפיתרון הזה יאפשר לי לשמוע את האודיו במהמחשב בחמישה ערוצים.
ברצוני לציין כי שיניתי את הגדרות האודיו בלוח הבקרה של המחשב שבמקום האודיו יהיו רמקולים לאודיו של HDMI.
שלה נוספת:
מדוע ה-DVD שלי לא מזהה אף כונן שמחובר אליו, יש לי סיגייט 2 טרה. גם דיסק און קי, כאשר אני מכניס את הכונן ל-USB, כתוב לי שיש 2 אפשרויות: SLOT ו- DISK אבל לא ניתן להיכנס פנימה? למה לא מזהה את הכוננים?
אנא עזרתכם בבקשה,
גלעד.