הקלטת תוכניות טלויזיה

gilil111111

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום
אני מעוניינת לדעת כיצד אוכל להקליט תוכניות טלויזיה בדרך הכי יעילה ופשוטה כדי לצפות בתוכניות בזמן שמתאים לי ולצפות בהם באמצעות הטלויזיה.

אני מחוברת לחברת YES ויש להם את הממיר יס מקס , אני לא מעוניינת לשכור ממיר כזה מהחברה כי הם ביקשו ממני בנוסף לתשלום חודשי גם התחייבות למשך 3 שנים כשהם בעצמם לא מבטיחים לי איזה חבילות ומחירים יציעו לי בעוד שנה בתום חוזה, אז אם ארצה להתנתק מהם אהיה מחוייבת לממיר שלהם עם עלות דמי יציאה גבוהים.

אשמח לקבל כל רעיון טוב שאוכל להקליט תוכניות ואוכל לצפות בהם באמצעות הטלויזיה אולי יש ממירים כאלה למכירה או משהו דומה

תודה רבה
גילי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
1. מקליט DVD עם טיימר (צריך לכוון הקלטה באופן ידני, ללא יכולת לצפות בלוח השידורים).
2. מחשב עם תוכנת מדיה סנטר וכרטיס טלויזיה - היתרון הוא שניתן לקבל לוח שידורים מלא.

gilil111111

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תוכנת מדיה סנטר וכרטיס טלויזיה

היי, ראשית תודה על התגובות
אני מתעניינת בהצעה של תוכנת מדיה סנטר וכרטיס טלויזיה, זה לא אומר שאני מבינה משהו בזה, אשמח לקבל הסבר כל שהו או להפנות אותי לקישור מתאים כדי ללמוד את הנושא.
האם זה תלוי ברוחב פס גבוה? (יש לי 2.5 M) האם ניתן יהיה להקליט ולהמשיך לצפות? והאם ההקלטה תהיה לדיסק הקשיח במחשב שלי?

תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור