שרשור תגובות עבור המאמר: הצצה ראשונה: טלוויזית טושיבה CEVO ZL2 – תלת מימד ללא משקפיים
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,509 מעורבות 754 נקודות 113 1/9/11 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: הצצה ראשונה: טלוויזית טושיבה CEVO ZL2 – תלת מימד ללא משקפיים
6 621981 אוהב את התחום הודעות 413 מעורבות 13 נקודות 18 2/9/11 #2 טושיבה עומדת בהבטחות שלה ליאור אם התמונה שראית בדו מימד היא מטורפת כי לפי הרזלוציה זה נשמע מטורף לחלוטין
טושיבה עומדת בהבטחות שלה ליאור אם התמונה שראית בדו מימד היא מטורפת כי לפי הרזלוציה זה נשמע מטורף לחלוטין
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 2/9/11 #3 התמונה חדה מאוד (גם התכנים שהוקרנו היו ברזולוציה מקורית גבוהה בהרבה מ- FULL HD). לגבי שאר פרמטרים כמו שחור, היה קשה לשפוט כי הסביבה היתה מוארת.
התמונה חדה מאוד (גם התכנים שהוקרנו היו ברזולוציה מקורית גבוהה בהרבה מ- FULL HD). לגבי שאר פרמטרים כמו שחור, היה קשה לשפוט כי הסביבה היתה מוארת.
R rrrr1 מושעה הודעות 460 מעורבות 0 נקודות 0 6/9/11 #4 איזה כרטיס מסך משדר רזולוציה כזאת בכלל ? איך יראה שידורי SD על מסך כזה ?זה טוב או רע ? איזה עוד נתונים יש לטלוויזיה הזאת ? איך ה- 3D שלה איכותי ? עם 8 ליבות ? קצת נתונים
איזה כרטיס מסך משדר רזולוציה כזאת בכלל ? איך יראה שידורי SD על מסך כזה ?זה טוב או רע ? איזה עוד נתונים יש לטלוויזיה הזאת ? איך ה- 3D שלה איכותי ? עם 8 ליבות ? קצת נתונים
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 6/9/11 #5 שאלות טובות... יש דברים שאפשר להתרשם מהם רק במציאות ובתנאים המתאימים. טושיבה אומרת שיש כאן את אותו מנוע CEVO, אבל, שוב, צריך לבדוק את הביצועים בפועל.
שאלות טובות... יש דברים שאפשר להתרשם מהם רק במציאות ובתנאים המתאימים. טושיבה אומרת שיש כאן את אותו מנוע CEVO, אבל, שוב, צריך לבדוק את הביצועים בפועל.
א אורח אורח 9/9/11 #6 לא הבנתי איך הטלוויזיה מחוברת ? איך אני יראה YES ,מה נותן רזולוציה כזאת ? לא הבנתי איך הטלוויזיה מחוברת ? איך אני יראה YES ,מה נותן רזולוציה כזאת ?
לא הבנתי איך הטלוויזיה מחוברת ? איך אני יראה YES ,מה נותן רזולוציה כזאת ? לא הבנתי איך הטלוויזיה מחוברת ? איך אני יראה YES ,מה נותן רזולוציה כזאת ?
א אורח אורח 9/9/11 #7 חו"ד לא טובה לטלוויזיה , בעיות 3D , מחיר בשמיים http://www.digitalversus.com/toshib...3d-tv-pictures-38-impressions-news-20892.html
חו"ד לא טובה לטלוויזיה , בעיות 3D , מחיר בשמיים http://www.digitalversus.com/toshib...3d-tv-pictures-38-impressions-news-20892.html
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 9/9/11 #8 רזולוציה כזו, משמשת בשלב זה עבור תלת מימד ללא משקפיים, בעתיד, יגיעו תכני 2D שהופקו בה.
א אורח אורח 10/9/11 #9 מדברייך מבין - לא מתאים ל-SD ? HD ? רגיל ? מה זה שלב מאוחר יותר אין שום ערוץ טלוויזיה יעודי לזה אין שום סרט לזה מה זה מאוחר ? עוד 3-4 שנים ?
מדברייך מבין - לא מתאים ל-SD ? HD ? רגיל ? מה זה שלב מאוחר יותר אין שום ערוץ טלוויזיה יעודי לזה אין שום סרט לזה מה זה מאוחר ? עוד 3-4 שנים ?
א אורח אורח 10/9/11 #10 הבנתי מאיפה תגיע הרזולוציה 4K מכרטיסי מסך 28NM שיצאו בדצמבר 2011 שם תהיה תמיכה ברזולוציה וגם PCI-3.0 יצא לדרך
הבנתי מאיפה תגיע הרזולוציה 4K מכרטיסי מסך 28NM שיצאו בדצמבר 2011 שם תהיה תמיכה ברזולוציה וגם PCI-3.0 יצא לדרך