הצעות לרכישת DAC

• פותח הנושא dupo
  • פורסם בתאריך

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
לחברים שלום,

אשמח להיעזר בהצעותיכם לגבי רכישת DAC סביב הסכום של 2000 ש"ח כיד שניה , בארץ או מארה"ב. הצעות לרכישת DAC מארה"ב חייבות לכלול דגמים בהם ישנה אפשרות לעבודה במתח החשמל המתאים לארץ.

מאפייני DAC מבוקשים:
מוסיקלי, בעל סאונד מלא ועשיר לאורך הספקטרום, על הצד החמים, אך לא על חשבון פירוט ועגלגליות יתר.

הסטאפ הקיים:

מקור מחשב נייד פשוט המריץ FOOBAR או תוכנת ניגון אחרת. רמקולים EPOS ES22, הגברה EXPOSURE 2010s.

תודה לעוזרים!

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לחברים שלום,

אשמח להיעזר בהצעותיכם לגבי רכישת DAC סביב הסכום של 2000 ש"ח כיד שניה , בארץ או מארה"ב. הצעות לרכישת DAC מארה"ב חייבות לכלול דגמים בהם ישנה אפשרות לעבודה במתח החשמל המתאים לארץ.
Luxman DA100

...אהבתי את ה"חייבות".

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
HEGEL HD11
מי כמוך יודע...;)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
...אהבתי את ה"חייבות".
ואני אוהב את התגובה שלך ל"חייבות" - לפי ההגיון שלך לא צריך "לחייב" ציוד שעובד על 220 וולט ? יותר עדיף שנאי אודיופילי מ220 ל110 שיעלה כמה אלפי דולרים , חוטים מכסף , נזירים שמלפפים המתגוררים במורדות דרומיים ?

לחפש עניינים איפה שלא צריך ?.......או שאתה בקטע של דקויות וניואנסים בשפה העברית?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
ואני אוהב את התגובה שלך ל"חייבות" - לפי ההגיון שלך לא צריך "לחייב" ציוד שעובד על 220 וולט ? יותר עדיף שנאי אודיופילי מ220 ל110 שיעלה כמה אלפי דולרים , חוטים מכסף , נזירים שמלפפים המתגוררים במורדות דרומיים ?

לחפש עניינים איפה שלא צריך ?.......או שאתה בקטע של דקויות וניואנסים בשפה העברית?
כן: אני אוהב ניואנסים בשפה העברית המצביעים על הלך רוחו של הדובר. במקרה הנ"ל, לפי ההיגיון שלי אף אחד לא חייב לו כלום. למשל, אם ששמעתי דאק שאהבתי ואני רוצה להמליץ לו, אני לא אלך לחפש לראות באיזה מתח כניסה הוא תומך. לכן, העקיצה בקטנה. לא ביג דיל. עברנו. טוב?

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
כן: אני אוהב ניואנסים בשפה העברית המצביעים על הלך רוחו של הדובר. במקרה הנ"ל, לפי ההיגיון שלי אף אחד לא חייב לו כלום. למשל, אם ששמעתי דאק שאהבתי ואני רוצה להמליץ לו, אני לא אלך לחפש לראות באיזה מתח כניסה הוא תומך. לכן, העקיצה בקטנה. לא ביג דיל. עברנו. טוב?

אהבתי את ה"היתמתנות" :D

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אהבתי את ה"היתמתנות" :D
יענו מתן התמתן ?

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
לכל מכשיר חשמלי ועד כמה וכמה לציוד AUDIO עדיף שיהיה מתח מותאם ל 230V שבארץ ולא להסתבך עם שנאים....

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28

הייתי יכול לחשוב לרגע שאתה ממש מומחה לאנליזה וסינתזה של השפה הכתובה וכמעט נביא רוח דגול הרואה את הלכותיהם של אחרים שעוד לא נכתבו ואינן נבראו. אך לדעתי, לאור התכנים המנותקים מהקונטקסט שאתה מקפיד לחזור אליהם כמו כאן גם בתגובות אחרות שלך, הרצון להעיר, לעקוץ, להסיט למקומות אישיים ועוד מעידים כנראה יותר על עיסתך שלך ופחות על הצד השני. מכאן, אשמח בכל זאת אם תוכל להישאר ענייני לשאלתי המקורית.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
Luxman DA100

...אהבתי את ה"חייבות".
כנראה שפספסת את זה כשטרחת לעמוד על זכותך להשתמש במילה "חייבות".

ב-2000 ש"ח אתה מביא דאק שעלה כחדש בסביבות $1000, כן? בסכומים האלה לא חסר ואך אחד לא יודע מה הטעם האישי שלך. ה da100 הוא אחלה מכשיר עם צליל שעבורי עשה רושם דומה למה שתיארת.
אתה רוצה שאני אתקשר לערן לוודא שהוא תומך ב-220v?

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
הוא דווקא ענה .........Luxman DA100
לא ראיתי בתגובות שמישהו מתייחס לזה פשוט מעדיפים כנראה את ההתנצחות הבלתי נגמרת.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
הוא דווקא ענה .........Luxman DA100
לא ראיתי בתגובות שמישהו מתייחס לזה פשוט מעדיפים כנראה את ההתנצחות הבלתי נגמרת.
אפיך מה אתה רוצה, זה יותר כיף מלדבר על דאק ב- 2000 שקל, ולהתחייב שהוא תומך ב- 220V!

אגב,
לכל מכשיר חשמלי ועד כמה וכמה לציוד AUDIO עדיף שיהיה מתח מותאם ל 230V שבארץ ולא להסתבך עם שנאים....
למה, אגב? אני שואל באמת.
אני קניתי טרנספורט ענתיקה של PS AUDIO שעובד על 110V, מחבר אותו עם שנאי ושכחתי שהוא קיים בכלל. יש סיבה בטיחותית לעדיפות לאי שימוש בשנאי חיצוני?

Juiced

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
Chord MOJO

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
אפיך מה אתה רוצה, זה יותר כיף מלדבר על דאק ב- 2000 שקל, ולהתחייב שהוא תומך ב- 220V!

אגב,

למה, אגב? אני שואל באמת.
אני קניתי טרנספורט ענתיקה של PS AUDIO שעובד על 110V, מחבר אותו עם שנאי ושכחתי שהוא קיים בכלל. יש סיבה בטיחותית לעדיפות לאי שימוש בשנאי חיצוני?
אם קנית מוצר טוב ובזול או שיש תושבים חוזרים או קיבלו מתנה מחו"ל
אז אולי שווה להשקיע בשנאי טוב,
השנאי כמובן צריך להתאים לצריכת ההספק של המכשיר,
הסיבה לא בטיחותית (אלא אם שמים שנאי לזרם נמוך מהנדרש, ואז יש סכנה של שריפה) ,
וזה לא עניין רק של מתח, 110 וולט זה בדרך כלל 60 הרץ ובארץ יש לנו מתח של 50 הרץ,
יוצא שאתה מכניס מתח נכון אבל בתדר לא נכון, אף פעם אתה לא יודע מה ואיזה שנאים יש בתוך המכשיר, התוצאה שהשנאי הפנימי במכשיר יכול להוציא מתח גבוהה או נמוך לתוך המכשיר, בדרך כלל יש מסנני תדר אבל שתוכננו לעבוד ב 60 הרץ ולא 50 הרץ, לעולם לא תידע מה התוצאה, למזלנו ברוב המכשירים יש אחרי השנאי מייצבי מתח אז יש סיכוי שהכל בסדר..
במערכות האודיו הטובות ככלל וב DAC בפרט יש רגישות לסינון המממ (HMM ) מהרשת, ושהתדר לא בא ל DAC בטוב , לך תדע מה תיהיה התוצאה. יכול להיות שבסדר אבל יש סיכון שזה לא יהיה ממש בסדר.
לגבי ה PS AUDIO שלך , או מכשירי AUDIO ב 110 וולט מומלץ להשתמש ב (יקר יותר מהתקציב של פותח השירשור) :
http://www.dtown.co.il/forum/threads/ps-audio-p600.25270/

נערך לאחרונה ב:

dupo

חבר משקיען
מעורבות
25
נקודות
28
תודה על התגובות.

אם ב PS AUDIO עסקינן, ישנה אפשרות שאוכל לייבא את NUWAVE DSD DAC במחיר אטרקטיבי

אשמח אם מישהו התנסה במכשיר זה ויכול לחלוק רשמיו, בנוסף אם השווה בינו לאחרים אשמח לשמוע גם כן.

תודה!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור