הצילו, JRIVER מעצבן אותי

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אני משתמש בתוכנה של JRIVER, והיא בסדר גמור, למעט שני דברים מעצבנים:

האחד - כאשר אני עושה ריפ של דיסק למחשב, ברירת המחדל של התוכנה היא פורמט ה monkey שממש לא באה לי טוב, ואני לא מצליח לשנות את ברירת המחדל למשהו אחר.

איך אני מגדיר כמו שצריך אחת ולתמיד את ברירת המחדל של הריפ ל FLAC?

השני - את כל המוזיקה אני ממיר גם ל MP3 כדי שאוכל להוריד את המוזיקה לנגן ה MP3 הקטן או לסלולארי, אבל אני גם ממיר הכל ל FLAC. יוצא שהכל נשמר תחת 3 פורמטים שונים, וכשאני רוצה לנגן דיסק זה מנגן כל קטע 3 פעמים לפני שזה עובר לקטע הבא.

האם יש דרך להגדיר ב JRIVER לנגן רק פורמט מסויים אחד?!

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
tools -option-encoding- בחלון הזה תוכל להגדיר הגדרות ריפ
toola- option- file loction בחלון הזה תוכל להגדיר היכן יישמר הקובץ.
בנושא הקבצים הכפולים השיטה שאתה עובד אינה נכונה לטעמי.
שמור הכל כקובץ FLAC "בתקית הבית" לאחר מכן תעתיק את הקבצים לתקיה אחרת :מקש ימני על האלבום-LIBRARY TOOL- RANAME ,MOVE לתקיה חדשה שתגדיר ותוכל לאחר מכן להפוך אותה ל MP3.
רק צריך להיזהר כי יש בכוחה של התוכנה למחוק קבצים כאשר לא מגדירים נכון את ה DATA BASE לכן גבה את הקבצים .

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
tools -option-encoding- בחלון הזה תוכל להגדיר הגדרות ריפ
toola- option- file loction בחלון הזה תוכל להגדיר היכן יישמר הקובץ.
בנושא הקבצים הכפולים השיטה שאתה עובד אינה נכונה לטעמי.
שמור הכל כקובץ FLAC "בתקית הבית" לאחר מכן תעתיק את הקבצים לתקיה אחרת :מקש ימני על האלבום-LIBRARY TOOL- RANAME ,MOVE לתקיה חדשה שתגדיר ותוכל לאחר מכן להפוך אותה ל MP3.
רק צריך להיזהר כי יש בכוחה של התוכנה למחוק קבצים כאשר לא מגדירים נכון את ה DATA BASE לכן גבה את הקבצים .
תודה איש - ייבדק וייעשה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור