הצופציק של הקומקום

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
באנה חברים, מה נסגר פה? זה אודיו זה? איך אומרים בעברית "הצופציק של הקומקום"?

הפורום נהיה משעמם פחד, אין שום דבר חדש, הצילו!

פילפולים אין סופיים ברמה של מה נכון ומה לא נכון הנשפטים על ידי "מועצת חכמי האודיו של הדור". עוד מעט תוציאו פסקי הלכה באודיו, השתגעתם?

אתם מרחיקים חובבים, לא מקרבים, ובכך חוטאים למטרה שלשמה יש פורום, שיתוף, קידום התחום וקירוב חובבים חדשים.

האמת לא כותב פה כבר חצי שנה למה נשבר לי (חוץ מפעם אחת שלא הצלחתי להתאפק לפני כמה ימים), אבל כן הייתי נכנס מדי פעם לקרוא. עכשיו אפילו לקרוא לא בא לי, אין שום דבר מעניין.

לא שיש לי סנטימנטים מיוחדים לפורום, העניין שאין לנו יותר מידי אתרי אודיו בביצה, וחבל לי על החובבים הקיימים והעתידיים בתחום שקוראים אתכם ומחליטים להשאר עם אזניות.

יאללה הולך לתרדמת פורום דיטאון של עוד שנה.

(לא אגיב לשרשור הזה, הפתרונות לא אצלי, פעם היה פה יחסית בסדר)

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
יפה דרשת.
כך האליטה והסנוביזם מכלים את עצמם, ובסוף מתפלאים שהעמך בוחר בביבי או בטראמפ.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
אין כאן לא אליטיזם ולא סנוביזם.. אלא חוסר פלורליסטיות. וגרוע עוד יותר...במובנים מסויימים, בריונות מילולית.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
ברור לי שאני חלק מהבעייה כאן, בוודאי בענייני התעסקות במה נכון ומה לא, וגם בהרתעת כותבים שחוששים מתגובותי.

במסגרת לקיחת אחריות על חלקי בזה, ראו כאן.

עמיר

נערך לאחרונה ב:

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
סליחה אין על דיטאון.
לא כמו hifimusic. ששם יש איש שלא נותן חסד למי שטועה אוקי. אזמה אין מצב לסולחה.
איש לא סמפטי. כולנו בני אדם.
אבל יש מקום שם רק לאביעד bardpris
אני מקווה שאני כותב נכון.
מה איתנו גם אנחנו רוצים להיכנס. האיש עקשן לא נותן. מבקש מאחרים לא עוזרים:(

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
סליחה אין על דיטאון.
לא byrdparis -- אביעד -- שהוא דווקא בהחלט סימפאטי וייש איתו מקום לסולחה -- מנהל את האתר הנ"ל, אלא aloni.

לי אישית אלוני לא סולח, ברמה האישית, למרות התנצלויות חוזרות ולקיחת אחריות מלאה ולמרות שפשעי החמורים היו נגד אביעד, שכן סלח לי.

עמיר

נערך לאחרונה ב:

ARIMAR

עוסק בתחום
מעורבות
121
נקודות
43
shushu
מה חסר לך כאן ?
על מה היית רוצה שיכתבו ?

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
סליחה אין על דיטאון.

לא byrdparis -- אביעד -- שהוא דווקא בהחלט סימפאטי וייש איתו מקום לסולחה -- מנהל את האתר הנ"ל, אלא aloni.

לי אישית אלוני לא סולח, ברמה האישית, למרות התנצלויות חוזרות ולקיחת אחריות מלאה ולמרות שפשעי החמורים היו נגד אביעד, שכן סלח לי.

עמיר
לא מבין אותכם, בעל הפורום לא רוצה אותכם בפורום שלו, מה הבעיה? הוא בעל הפורום והוא כותב המדיניות שלו.

גם אני קרה לי קטע בפורום hifi music, ראיתי שהוא מחק לי פעם הודעה בלוח. שלחתי הודעה וביקשתי לדעת מה הסיבה? התשובה הייתה שעברתי על חוקי הפורום ואז הבנתי ושאלתי המנהל האם אתה רוצה שאפסיק לפרסם בלוח? תשובתו הייתה כן אל תפרסם עוד בלוח וכל הודעה מעכשיו תגרום להשעיה.

הבנתי המסר ומאז היום ההוא לא נכנסתי לפורום. מה קרה יעני הפסדתי מליון דולר.

מי שלא רוצה אותי בפורום שלו בשל סיבות מסויימות (אינטרסים) גם אני לא צריך אותו ואת הפורום שלו. אין צורך להתחנן לאף אחד או להתבכיין על המצב.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
לא מבין אותכם, בעל הפורום לא רוצה אותכם בפורום שלו, מה הבעיה? הוא בעל הפורום והוא כותב המדיניות שלו.

גם אני קרה לי קטע בפורום hifi music, ראיתי שהוא מחק לי פעם הודעה בלוח. שלחתי הודעה וביקשתי לדעת מה הסיבה? התשובה הייתה שעברתי על חוקי הפורום ואז הבנתי ושאלתי המנהל האם אתה רוצה שאפסיק לפרסם בלוח? תשובתו הייתה כן אל תפרסם עוד בלוח וכל הודעה מעכשיו תגרום להשעיה.

הבנתי המסר ומאז היום ההוא לא נכנסתי לפורום. מה קרה יעני הפסדתי מליון דולר.

מי שלא רוצה אותי בפורום שלו בשל סיבות מסויימות (אינטרסים) גם אני לא צריך אותו ואת הפורום שלו. אין צורך להתחנן לאף אחד או להתבכיין על המצב.
אני לא מתבכיין ולא רוצה לכתוב שם.

רציתי קודם כל להשלים את העניין בצורה אחראית מהבחינה האישית, ללא בקשה לחזור ולכתוב, והוא לא הייה מוכן בשום אופן.

לפני שנה -- כמה שנים טובות אחרי ה"פיצוץ" (ההודעה האחרונה שלי שאני מוצא שם היא מאפריל 2012), כתבתי לו
הי, אלוני!

משלומך?

אני מתכנן להוציא למכירה מספר פירטי ציוד שעשויים בהחלט לעניין את גולשי האתר שלך.
האם אתה מסכים לכך שאפתח משתמש (נגיד AK2) לצורך פירסום ההודעות בלבד?

אני מתחייב לא להשתמש בו כדי לפתוח שירשורים ו/או להגיב להם.

בתודה ובברכה!
עמיר
והוא התעלם ובסוף סרב מפורשות.

עמיר

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
ברור לי שאני חלק מהבעייה כאן, בוודאי בענייני התעסקות במה נכון ומה לא, וגם בהרתעת כותבים שחוששים מתגובותי.

עמיר
עמיר, אם את מרגיש או יודע שאתה חלק מן הבעיה ולא מנסה לפתור אותה או למצוא פתרון אז זאת בעיה רצינית.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
עמיר, אם את מרגיש או יודע שאתה חלק מן הבעיה ולא מנסה לפתור אותה או למצוא פתרון אז זאת בעיה רצינית.
ברור שראית את ההודעה שלי, אבל שלא לחצת על הלינק שבהפנייה המפורשת "ראו כאן", ששם מתואר במפורש נסיון מעשי לפיתרון.

עמיר

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
מקווה שתצליח להתאפק.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
מקווה שתצליח להתאפק.
לפעמים זה אכן ממש קשה, אבל תחזיק לי אצבעות :)

תודה! (ורד)
עמיר

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
shushu
מה חסר לך כאן ?
על מה היית רוצה שיכתבו ?

שאלה טובה, מסכים עם חלק מהדברים שנכתבו אבל לא עם הכלליות ולא עם הכל או לא כלום, בסך הכל dtown הוא האתר הכי טוב בארץ בכל הקשור לאודיו דו ערוצי.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
זה כמו משפחה יש עליות ויש ירידות אבל תמיד נשארים במשפחה.
גם לי נשבר מדי פעם מבירבורים אן סוף .
אבל בסוף אני חוזר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור