הפקת דיסקים בכמות קטנה... שרות חשוב!

ramkol

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
http://www.indiewerk.de

שרות חדש, ואולי מהפכני, של חנות הדיסקים המכוונת JPC.

החנות תפיק ותמכור את המוזיקה של כל מי שרוצה. פשוט מעלים להם את המוזיקה והם דואגים להדפסה ולמכירה...

היו הרבה פעמים שאלות בפורומים על הדפסות פרטיות ובכמות קטנה של מוזיקה... כנראה שכאן הפתרון...

.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
איזה קטע.

האמת היא שאני חשבתי לעשות את זה בעבר, הבעיה כאן היא שבאו אלי כל מיני זמרים וזמרות ולעיתים להקות שפשוט היו על הפנים. לכן העדפתי שזה לא יצא מהאולפן שלי.

אני חושב שגם הסידור בלינק הזה צריך לחשוב על סטנדרט מסויים, אחרת זה רק נזק לתעשיית המוסיקה שגם ככה בזמן האחרון לא ממש מצליחה לחדש.

ramkol

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן נמר,

אתה צודק שאם היה מדובר באולפן אז ה"שם" של האולפן יהיה חשוב לבעלים בנושא איכות המוזיקה, כי זה מין כרטיס ביקור שלהם... אבל כאן מדובר ברשת הפצה למוזיקה, והם יפיצו כל עוד יהיה מי שישלם.

דווקא בסידור הזה אני חושב שיש סיכוי שיתגלו דברים יפים... וגם אם לא יזכו להצלחה עולמית, זה תמיד מעניין, ולפעמים גם באיכות מצוינת, לשמוע חומר של כאלו שלא בחוד ההצלחה.

אחד הדברים למשל ביוטיוב שאני ממש נהנה מהם, זה לראות כל מיני שמות לא גדולים שעשו דברים מצוינים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
נכון דוד.

כאן אני בהחלט מסכים איתך, לעיתים הפרוייקטים הללו מגלים כשרונות מדהימים.

ישנה דוגמא ישראלית לכך. "הפרוייקט של עידן רייכל" שבעצם לא עבר את האוזן של חברות ההפקה הגדולות ובזכות עברי לידר {שהפיק את האלבום} יצא לשוק אחד התקליטים היותר טובים של השנים האחרונות.

הבעיה היא שמתוך 100 יוצא אחד, אולי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור