שלום...
יש לי שני מכשירי סוני פלייסטיישן 3 תקינים לגמרי...
יש לי מסך פנסוניק 37איצנ' ויירה V10 ומסך LG 24 אינצ' עם חיבור HDMI...
אני לא מצליח להפעיל את הפלייסטישן (גירסא שמנה) על המסך פנסוניק בחיבור HDMI לא משנה מה אני עושה...
הPS3 השני שלי (slim) עובד באופן חלק לגמרי בחיבור HDMI באותו כבל עם הפנסוניק.
הPS3 בגירסא השמנה עובד ללא כל בעיה בחיבור HDMI במסך הLG כך שאני יודע שהוא לא תקול, מצד שני גם המסך פנסוניק תקין לגמרי.
ניסיתי עם עוד כבל והתוצאות זהות, כך ששני הכבלים תקינים.
ניסיתי לעשות ריסט לפלייסטישן כמו שמופיע בכל אתר (לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה עד לשמיעת הציפצוף השני) אך שום דבר.
לציין שחיבורי AV רגילים עובדים וכשאני מעביר ידנית להצגה בHDMI עדיין המסך נשאר שחור.
ניסיתי לנתק את הכל מהחשמל (כולל טלוויזיה) ולהחזיר הגדרות יצרן של הטלוויזיה וגם לא עוזר...
מה עוד אפשר לעשות?!
מה שמשגע זה שברגע שאני מנתק את הסוני הבעייתי (בעייתי רק עם הפנסוניק) ותכף מחבר לסוני (slim) התמונה עולה מיד ללא עיכוב ובאיכות מעולה...
חרשתי את הרשת בחיפוש אחר בעיה דומה אך לא מצאתי פיתרון...
יש לי שני מכשירי סוני פלייסטיישן 3 תקינים לגמרי...
יש לי מסך פנסוניק 37איצנ' ויירה V10 ומסך LG 24 אינצ' עם חיבור HDMI...
אני לא מצליח להפעיל את הפלייסטישן (גירסא שמנה) על המסך פנסוניק בחיבור HDMI לא משנה מה אני עושה...
הPS3 השני שלי (slim) עובד באופן חלק לגמרי בחיבור HDMI באותו כבל עם הפנסוניק.
הPS3 בגירסא השמנה עובד ללא כל בעיה בחיבור HDMI במסך הLG כך שאני יודע שהוא לא תקול, מצד שני גם המסך פנסוניק תקין לגמרי.
ניסיתי עם עוד כבל והתוצאות זהות, כך ששני הכבלים תקינים.
ניסיתי לעשות ריסט לפלייסטישן כמו שמופיע בכל אתר (לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה עד לשמיעת הציפצוף השני) אך שום דבר.
לציין שחיבורי AV רגילים עובדים וכשאני מעביר ידנית להצגה בHDMI עדיין המסך נשאר שחור.
ניסיתי לנתק את הכל מהחשמל (כולל טלוויזיה) ולהחזיר הגדרות יצרן של הטלוויזיה וגם לא עוזר...
מה עוד אפשר לעשות?!
מה שמשגע זה שברגע שאני מנתק את הסוני הבעייתי (בעייתי רק עם הפנסוניק) ותכף מחבר לסוני (slim) התמונה עולה מיד ללא עיכוב ובאיכות מעולה...
חרשתי את הרשת בחיפוש אחר בעיה דומה אך לא מצאתי פיתרון...