רסיבר הפעלת רמקולים במרפסת בלי להפעיל את הרמקולים בתוך הבית ?

ronenba

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,

אני מתכנן לקנות רסיבר הרמן קרדון 255 או אונקיו 606. יש לי כמה יציאות של רמקולים בבית (מורל שקועים בגבס דגם HQ21), בבנייה כרגע, כששתיים מהן נמצאות בגינה (סאטליטים JBL). האם, כאשר ארצה לשמוע מוזיקה בגינה, אך לא להשמיע בתוך הבית, זה יהיה אפשרי ?

תודה,
רונן

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה צריך לבדוק תמיכה ב- ZONE B, או לחילופין, אפשרות חיבור שני זוגות רמקולים קדמיים A+B.

ronenba

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הי, ליאור.

ככל שאני מסתכל על הפנל האחורי של שני המכשירים, מופיע שם: ZONE 2 או DUAL ZONE 2, אני מניח שזאת כוונת המשורר. האם גם כאשר כתוב על המכשיר "MULTIZONE" הכוונה לאותו צורך כמו שלי ?

תודה,
רונן

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מולטיזון בנגן DVD למשל, מתייחס למשהו אחר לגמרי: יכולת ניגון של דיסקים מכל אזורי העולם.

adi30

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לפחות לגבי ה ONKYO 606 אני יכול להגיד לך שיש ZONE 2, ז"א שאתה יכול לחבר זוג רמקולים נוסף לאותן יציאות ולשמוע באזור אחר בבית. זה מה MANUAL של ONKYO

This setup allows 5.1-channel playback in your main
room and 2-channel stereo playback in Zone 2, with a
different source in each room. This is called Powered
Zone 2, as the Zone 2 speakers are powered by the AV
receiver. Note that when Powered Zone 2 is turned off,
you can enjoy 7.1-channel playback in your main room.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
תקנה לך T-AMP לחלק החיצוני, תחבר אותו בחוץ לרמקולים, וככה תכנס אליו דרך PRE OUT מהמגבר עם RCA.

כיוון שיש לך כבר רמקולים שם, בנוסף לא תאלץ כל פעם לשלוט על הווליום עם השלט לתוך הסלון, מה שלא תמיד עובד מושלם.

ככה בתקציב בדיחה (460 ש"ח) אתה פותר לעצמך את כל הבעיות . כל מה שתאלץ לעשות הוא למשוך כבל RCA למחבר אוזניה שיתחבר ל TAMP וזהו.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור