העלמה והמוות לשוברט

בעיקר קורא

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
8
מחפש המלצות לביצועים (והקלטות) טובים. דיסקים בלבד, ולא SACD
מודה מראש למגיבים

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
מודה מראש למגיבים
ההמלצה תלוייה בכמה דברים, כמו אי/אהבת כלי תקופה, סגנון עדין או נמרץ, חשיבות איכות ההקלטה, וכיו"ב.
הייתי מציע:
הלינקים הנתונים הם רק לצורך זיהוי, ואינם בהכרח המקור הזול ביותר לקנייה. עם זאת, ברוב המקרים כדאי לקנות מ-Amazon Sellers, מה שמוזיל בהחלט.

דרך אגב, אין לך מה לדאוג בעניין SACD -- כמעט ואין SACDs שאינם היברידיים (ניתנים לנגינה בכל נגן CD רגיל). יוצאים מן הכלל הם SACDs של סוני מתחילת ימי ה-SACD (סוף שנות התשעים ותחילת ה-2000), ודיסקים חדשים וייקרים מאוד בהוצאה יפאנית (SHM-SACD).

לי נראה שה-Best Buy הוא הקופסה של 3 הדיסקים בסידרת Trio.

באיחולי הנאה מכל אופצייה שתבחר, מהנ"ל או אחרת!!!
עמיר

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
מודה מראש למגיבים
דרך אגב, כמו קודמי, הנחתי שהבקשה היא להמלצה לרביעיית המיתרים בכינוי זה, ולא לשיר בשם זה (שהפרק השני של הרביעייה הוא סידרת ואריאציות עליו).

עמיר

בעיקר קורא

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
8
דרך אגב, כמו קודמי, הנחתי שהבקשה היא להמלצה לרביעיית המיתרים בכינוי זה, ולא לשיר בשם זה (שהפרק השני של הרביעייה הוא סידרת ואריאציות עליו).

עמיר
כמובן, ההנחה נכונה.
הרבה תודה על ההמלצות - אבדוק בהזדמנות הראשונה
אורי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
ברשותכם גם אני אנצל את ההמלצות הללו.

מזל ששיש לנו עמיר בפורום!!!

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
מזל ששיש לנו עמיר בפורום!!!
אני מעריך שעל זה יהייו כאלה שייחלקו, ואולי בצדק, מבחינתם:

• גם המלצות על מוזיקה קלאסית לא ממש מעניינות אותם -- שזה בסדר גמור ולא נכתב כתלונה או זילזול אלא כתיאור מצב, שהוא גם הגיוני וסביר ומוזר אם הייה אחרת
  • יש יותר מדי פעמים (גם לדעתי :() שבהם אני לא כותב בצורה נעימה, ו-bad habits die hard -- מהרגלים רעים קשה (לי) להיפטר
עמיר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
עמיר.

יש הרבה שחוטאים לעיתים בכתיבה לא נעימה. לעיתים גם לי זה משתחרר. כולנו בני אדם וזה נורמלי.

לעומת זאת, יש כאלה ש"חוטאים" לעיתים בכתיבה נעימה. וכאן מתחילה הבעיה.

במקרה שלך, אתה כמו כולם. לפעמים משתחרר הבורג, ואם אדם הוא רגוע כל הזמן, וכלום לא מקומם אותו, כלום לא מרגיז אותו, חושש להשמיע את דעתו פן... הוא כנראה זקוק לרענון. משהו שם לא ממש נורמלי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור