בתערוכה מציגים לא מכרו פריטים מלבד אקססוריס פה ושם.
בסיום התערוכה היינו ״מרצדס 1״ ליד הדוכן של acustic revive , היפנים בדוכן
היו שיכורים , זיהיתי את החולשה וקפצתי על המציאה כך שכל פריט נמכר לי בשליש מחירון,
כבל דגיטלי 120 אירו , 30 פקקים ליציאות כניסות 70 אירו, פילטר LAN isolator ב 40 אירו האחרים קנו מפצלים כבלים
אם היו לי מזומנים הייתי קונה את כל הדוכן.
בדקתי עכשיו מה סותמי היציאות והכניסות תורמים- אכן יש בהם משהו שנותן רכות מה בסאונד, יש תרומה.
הדוכן של אקוסטיק רביב היה מול הלמבורגיני שכולם התפעלו מיופייה.
בתערוכה שמעתי המון רמקולים מגברים פטיפונים אוזניות, בקיצור המון סאונד
אבל הסאונד האמיתי שהיה המרשים ביותר שאני שמעתי מעולם ואני לא יודע מי שמע כדוגמתו באולם סגור הוא
שהנהג של הלמבורגיני הוציא את המטוס למבורגיני בנסיעה מהאולם תוך כדי פול גאז ש האגזוז צורח בנהמה
מטורפת של עוצמה מלווה בהבזקי אש , אין שום מערכת שנתנה סאונד כזה.
התערוכה הייתה מצויינת , החברה היו אחלה , הנקניקיות והבירות, המסעדות האיטלקיות של שניצל
היין של דורון , וזה שטומי יכול לחסל מגש טירמיסו לבד , הכל היה אחלה.
תודה לכולם.
תודה לי ,שההחלטה לטוס לתערוכה הייתה ביום ראשון בדקה ה- 90.
בסיום התערוכה היינו ״מרצדס 1״ ליד הדוכן של acustic revive , היפנים בדוכן
היו שיכורים , זיהיתי את החולשה וקפצתי על המציאה כך שכל פריט נמכר לי בשליש מחירון,
כבל דגיטלי 120 אירו , 30 פקקים ליציאות כניסות 70 אירו, פילטר LAN isolator ב 40 אירו האחרים קנו מפצלים כבלים
אם היו לי מזומנים הייתי קונה את כל הדוכן.
בדקתי עכשיו מה סותמי היציאות והכניסות תורמים- אכן יש בהם משהו שנותן רכות מה בסאונד, יש תרומה.
הדוכן של אקוסטיק רביב היה מול הלמבורגיני שכולם התפעלו מיופייה.
בתערוכה שמעתי המון רמקולים מגברים פטיפונים אוזניות, בקיצור המון סאונד
אבל הסאונד האמיתי שהיה המרשים ביותר שאני שמעתי מעולם ואני לא יודע מי שמע כדוגמתו באולם סגור הוא
שהנהג של הלמבורגיני הוציא את המטוס למבורגיני בנסיעה מהאולם תוך כדי פול גאז ש האגזוז צורח בנהמה
מטורפת של עוצמה מלווה בהבזקי אש , אין שום מערכת שנתנה סאונד כזה.
התערוכה הייתה מצויינת , החברה היו אחלה , הנקניקיות והבירות, המסעדות האיטלקיות של שניצל
היין של דורון , וזה שטומי יכול לחסל מגש טירמיסו לבד , הכל היה אחלה.
תודה לכולם.
תודה לי ,שההחלטה לטוס לתערוכה הייתה ביום ראשון בדקה ה- 90.