הסאונד הכי טוב במינכן

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
בתערוכה מציגים לא מכרו פריטים מלבד אקססוריס פה ושם.
בסיום התערוכה היינו ״מרצדס 1״ ליד הדוכן של acustic revive , היפנים בדוכן
היו שיכורים , זיהיתי את החולשה וקפצתי על המציאה כך שכל פריט נמכר לי בשליש מחירון,
כבל דגיטלי 120 אירו , 30 פקקים ליציאות כניסות 70 אירו, פילטר LAN isolator ב 40 אירו האחרים קנו מפצלים כבלים
אם היו לי מזומנים הייתי קונה את כל הדוכן.
בדקתי עכשיו מה סותמי היציאות והכניסות תורמים- אכן יש בהם משהו שנותן רכות מה בסאונד, יש תרומה.

הדוכן של אקוסטיק רביב היה מול הלמבורגיני שכולם התפעלו מיופייה.

בתערוכה שמעתי המון רמקולים מגברים פטיפונים אוזניות, בקיצור המון סאונד
אבל הסאונד האמיתי שהיה המרשים ביותר שאני שמעתי מעולם ואני לא יודע מי שמע כדוגמתו באולם סגור הוא
שהנהג של הלמבורגיני הוציא את המטוס למבורגיני בנסיעה מהאולם תוך כדי פול גאז ש האגזוז צורח בנהמה
מטורפת של עוצמה מלווה בהבזקי אש , אין שום מערכת שנתנה סאונד כזה.

התערוכה הייתה מצויינת , החברה היו אחלה , הנקניקיות והבירות, המסעדות האיטלקיות של שניצל
היין של דורון , וזה שטומי יכול לחסל מגש טירמיסו לבד , הכל היה אחלה.
תודה לכולם.
תודה לי ,שההחלטה לטוס לתערוכה הייתה ביום ראשון בדקה ה- 90.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אריק

מאוד נהנתי להכיר את כולכם , אחלה אנשים , העברנו את הזמן בכיף , היפנים האלו ממש הרגו אותי לחלוטין .

היו חדרים ממש מצויינים עם סאונד מדהים וכאלה שצפיתי מהתחלה שהם טובות , שמעתי להיפך והתאכזבתי . טוב באודיו תמיד יש הפתעות :) .

מישל .

aviv007

אוהב את התחום
מעורבות
88
נקודות
28
פעם ראשונה בתערוכה ואכן היה כיף גדול! :cool:

מבחינתי, הסאונד שבאמת תפס אותי היה דווקא ממערכת שהורכבה מחברת רמקולים שלא הייתה מוכרת לי בעבר, ולדעתי נתנה משהו שלא שמעתי באף מערכת: פירוט ורזולוציה מטורפת, שקיפות, עומק ונטרליות שהתבלטו על שאר המערכות.
לא התעמקתי כ"כ באלקטרוניקה שייתכן ונתנה גם היא את תרומתה בשרשרת, אבל יכול להגיד שהסאונד בכללי היה מאוד לטעמי.

לינק לרמקולים: http://www.wlm-audio.com/

אשמח לשמוע התרשמות של אנשים נוספים ששמעו את הרמקולים/מערכת הנ"ל...

נ.ב: אהבתי גם את המערכת של MBL שהייתה מעולה, בדגש על ההדגמה המעניינת - קטעים קצרים משירים יפים ומוכרים ולא רק קטעי מעליות ומוזיקת אודיופילים משעממת, כזאת שהתנגנה בהמון חדרים בתערוכה. :ישן:

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
הבעלים , הבחור עם הכובע , התרשם שאני מעוניין ברכישה שביקשתי ממנו לשמוע את הרמקולים הגדולים ואמר לי שיש בעייה
להפעילם כי זה מפריע לשכנים , אבל באופן חד פעמי ישמיע לי בווליום נמוך, יאללה סבבה.
הווליום שהוא הפעיל נשמע בכל הקומה " עלק ווליום נמוך״ הגיעו אנשים מהנהלת התערוכה לכבות מיידית המוזיקה , אבל
זה נשמע מעולה בכל התחומים ממש רמקול מעולה .

williams audio

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
20140515_133852.jpg20140515_173441.jpgIMG_3671.jpg

תמונות מצורפות

• IMG_3671.jpg
    IMG_3671.jpg
    KB 158.9 · צפיות: 385
  • 20140515_133852.jpg
    20140515_133852.jpg
    KB 162.9 · צפיות: 385
  • 20140515_173441.jpg
    20140515_173441.jpg
    KB 165.6 · צפיות: 377

williams audio

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
שלום
שלושת החב' שהציגו את השופרים הנ'ל היו לדעתי מאד מרשימות
נכון שהגודל קובע
אבל זה היה טוב באוזני וללא פלצנות מיותרת

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אריק

מאוד נהנתי להכיר את כולכם , אחלה אנשים , העברנו את הזמן בכיף , היפנים האלו ממש הרגו אותי לחלוטין .

היו חדרים ממש מצויינים עם סאונד מדהים וכאלה שצפיתי מהתחלה שהם טובות , שמעתי להיפך והתאכזבתי . טוב באודיו תמיד יש הפתעות :) .

מישל .

האודיו הוא עגול.

אריה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור