tzachi
חבר משקיען
- מעורבות
- 386
- נקודות
- 83
לא יודע איך נפל לי הדבר הזה לידיים !!! חולה על החברה הזאת !! חשבתי שהרמקול הקודם thiel cs6 יהיה איתי עד המוות שלי או שלו מה שיבוא קודם ואז צץ הדבר הזה בלוחות thiel cs7.2 הרמקול הגדול ביותר פאר היצירה של החברה באותה שנה , כפול רמקול מהה cs6 וגם עלה כפול 15000$ בשנת 2002.
הרמקול נקנה עם תקלה שלא ידעתי את טיבה , רק אחרי בדיקה מעמיקה ושיחות עם מומחה ל thiel מחול בודדה הבעיה כטויטר תקול . (המיד הקואקסיילי והטויטר חולקים תחום תדרים רחב מאוד והיה קשה לקבועה עם הטויטר או המיד או הקרוס תקולים). במהלך הבדיקות הוברר לי לשמחתי שאחרי שהחברה נסגרה חלק אחד חשוב שרד ממנה !! בגלל קהל המעריצים הגדול סביב העולם מחלקת השרות והרסטורצייה נרכשה ע"י אותו אדם שהפעיל אותה במשך 35 שנה . לשמחתי הרבה טויטרים לרמקול הזה זמינים כחלקי חילוף חדשים מהקופסה.
Thiel בעני יצרה רמקולים קסומים בבניה מאוד מיוחדת (על הפילוסופיה שלהם ניתן למצא המון ברשת) ל cs7.2 שזה הרמקול הגדול ביותר שהיה ברשותי יש פרונט בפל יצוק מתערובת של פולימר ובטון בעובי של 10 סמ בתוכו מותקנים יחידת 12' לבס יחידת 6.5' למיד הנמוך ולב הרמקול הוא יחידה קואקסאלית מיד/טויטר 3' ו-1' , כל היחידות מאלומניום חלקם דאפרגמת סנוויץ למניעת רזוננס לכולם מנוע שנקרא שורט ווייס קוייל לונג גאפ הסליל קטן והמגנט מאוד רחב כך שהסליל לא יוצא מהשדא המגנטי . הקרוס הוא ferst order time eliment אין היפוכיי פאזה והסלופ של הבפל הקידמי מישר את הטיימינג של הדריברים.
הבפל הקידמי ללא פינות חדות למניעת שבירה של גליי הקול.
את הפורט מחליף אלמנט פסיבי.
בקיצור התוצאה היא סאונד סופר מדוייק ומפורט מ20 הרטץ עד מקומות שהאוזן האנושית לא שומעת.
ובמה ואימיג' עם הפרדה קסומה הרמוניות אין סופיות וריבדיי רבדים עם המון שקט בינהם
רמקול סופר שקוף ללא טיפת צבע , רמקול שמסוגל לנגן סינפונייה עם מאות כלים בדינאמיות הפרדה וטבעיות בעניי מושלמת ובאותה נשימה ללעוס פנטרה ונירוונה.
החיסרון שאין הנחות : הקלטות לא טובות לא עובר .
מבחינתי חלום שהתגשם וילך איתי עד המוות שלי או שלו.