xsahaex
חבר מתחיל
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
שלום לכולם,
אני מקווה שאני לא עובר על החוקים של הפורום.
כבר כמה זמן שאני מחפש מצלמת SLR , ובעיקרון אני לא ככ מצליח להחליט כי אני לא ממש מבין מה המצלמה שתהיה באמת מתאימה לי ולצרכים שלי (הגוף + העדשה).
בעיקרון מה שאני מתכנן לצלם זה להתחיל להיכנס לצילום המסיבות,תמונות לאנשים, ותמונות מהחיי יום-יום, נופים פה ושם.
מה הייתם מציעים לי לקחת?
התקציב הוא בערך לגוף + העדשה..
עכשיו יכול להיות שאני טועה, אבל הבנתי שבעצם מה שחשוב מאוד הוא העדשה..ואנ מאוד מעוניין בגוף ועדשה שבסופו יוציאו לי תמונות חדות ובאיכות מעולה..גם בתנאי תאורה נמוכים (כגון מסיבות) ובתנאי תאורה טובים (צילומי פורטרט).
התקציב שלי זה בין 6-7K, במקרה של מצלמה ממש טובה אפשר לחרוג קצת.
חשבתי על הD90 של ניקון, ומבחינת קנון הבחנתי בD60 וב500D..
כמובן שאם אתם יכולים להמליץ על עוד סוגי גוף וכו' זה גם יהיה מעולה..
מה אתם אומרים?
תוכלו לעזור לי להבאיר קצת יותר את העיניינים ולשים קץ לבלבול של כמה שבועות מה באמת לקחת?
תודה רבה !
אני מקווה שאני לא עובר על החוקים של הפורום.
כבר כמה זמן שאני מחפש מצלמת SLR , ובעיקרון אני לא ככ מצליח להחליט כי אני לא ממש מבין מה המצלמה שתהיה באמת מתאימה לי ולצרכים שלי (הגוף + העדשה).
בעיקרון מה שאני מתכנן לצלם זה להתחיל להיכנס לצילום המסיבות,תמונות לאנשים, ותמונות מהחיי יום-יום, נופים פה ושם.
מה הייתם מציעים לי לקחת?
התקציב הוא בערך לגוף + העדשה..
עכשיו יכול להיות שאני טועה, אבל הבנתי שבעצם מה שחשוב מאוד הוא העדשה..ואנ מאוד מעוניין בגוף ועדשה שבסופו יוציאו לי תמונות חדות ובאיכות מעולה..גם בתנאי תאורה נמוכים (כגון מסיבות) ובתנאי תאורה טובים (צילומי פורטרט).
התקציב שלי זה בין 6-7K, במקרה של מצלמה ממש טובה אפשר לחרוג קצת.
חשבתי על הD90 של ניקון, ומבחינת קנון הבחנתי בD60 וב500D..
כמובן שאם אתם יכולים להמליץ על עוד סוגי גוף וכו' זה גם יהיה מעולה..
מה אתם אומרים?
תוכלו לעזור לי להבאיר קצת יותר את העיניינים ולשים קץ לבלבול של כמה שבועות מה באמת לקחת?
תודה רבה !