המערכת שריסקה אותי !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,836
נקודות
113
אינני מרבה לבקר בשנתיים האחרונות אצל חברים או להזמין (חוץ ממיכאל שאני מזמין והוא לא בא;)),,
אבל היום אחרי שגמרתי להכין את הדברים המסורתיים לפסח של הבולגרים נזכרתי שבנצי מזה שבועיים מודיע לי שעשה שינויים אדירים בריבון שלו ומבקש שאולי אבוא לשמוע ,
טוב ,בוקר , הקציצות פרסה , קיופולו ,וחרוסת מוכנים , יאללה נוסע אליו !
זה התחיל בביקור בסלון העליון עם שישה ריבונים קטנים ובינוניים שנשמעים ממש טוב , בטח יותר טוב מאיזה מוניטור ממוצע ,אבל לא שם השינויים , מה שמאפיין אותם שהם מתרבים כמו אמבה , כל אחד קצת שוה אבל מספיקים בהחלט למלאות סלון ישראלי ממוצע ברמת על ,
אבל כמו שרובכם יודעים ,דברים קטנים אינם כוס התה שלי גם לא בבית ,מה שמאפיין את התוצרת שבנצי מייצר במכולה הסודית שלו הוא ריבונים מנחושת נטולי קרוס עם מתיחות שונות של המיילר ועובי נחושת ורוחב בהמאם לרצונו ,משהו כעיין מחקר על האפקט של השינויים ,מה שמאםיין את כולם הוא נצילות אדירה בניגוד לרוב הריבונים ואפשר גם לומר לרוב הרמקולים עם כמויות עצומות של מגנטים נאודיום ברוחב לב מטורף (עולים המון ) ,
ובכן לבסוף ירדנו למרתף למטרה שלשמה באתי ,שמה ניצב זוג רמקולי ריבון ענקיים כ"א מופרד ל3 יחידות צמודות ברוחבים משתנים שאינני יודע מה תפקידם למעט הטויטר הצר , בנוסף לזה השינוי הוא שמאחור מצורפים לכל יחידה 4 וופרים עשרה אינצ שמופרדים ע"יי קרוס וחתוכים בהתאם, כלומר נוספו עוד 8 וופרים לחגיגה ,
כל זה מוגבר ע"י זוג מנלי שפופרתי 170W ,וציוד נלווה אהההה.....,
טוב הבנתי וכבר תכננתי לומר שבקרוב צריך ללכת מהפרטץ הזה ,
מתחילים לנגן ואני לא מאמין למשמע אזני ,מקורות בינוננים כמו יוטיוב ,או איזה דיסק על טנספורט שאלוהים ישמור ,ומה שאני שומע זו המערכת הטובה ביותר לטעמי ששמעתי בשנים האחרונות , פרוט מהחלל בלי לשרוט האוזניים ,גודל במה עצום , ועיקר דינמיקה כאילו העסק מוגבר עם 5000 וואט , הבס עמוק ביותר ללא גלים עומדים וזהו השינוי העיקרי שמה בחדר , בקיצור , קצת קשה לנשום מהצונמי האדיר שהתפתח בחדר ,לא שאצלי אין מאפיינים דומים אבל לא הרזולוציות הללו , בקיצור משהו אחר , אצלי יותר וינטג , הרבה קרטון בממברנות שמובילים לצליל שמתאים לאודיופיל שעייף כבר מהצליל המודרני שלק מתהדרים בו ,
ואז מגיעות המחשבות , רגע .. גם אני רוצה כזה ,אבל להחליף זה בלתי אפשרי (יש לי רמקולים לכל החיים בלתי ניתנים למכירה ) ,מי יכניס כאלו גדולים לסלון ולקחת גם את של בנצי בנוסף צריך ללכת קודם לרבנות ,
אבל באמת מכל הלב ,ואני אינני מצטיין בתשבוחות כידוע לכם , ממליץ לטלטל את עצמותיכם חסרות הסידן וללכת לשמוע את שלל המוצרים שהם ברמה אחרת ממה שהורגלנו ,
אגב , הביקור אצל בנמי מעורר מחשבות מרות לגבי הציוד התומך וחשיבותו כמו ממיר מעל 100000 וטרנספורט מטורף , כבלים בעשרות אלפי , כי אין לו זה , אז איך שומעים כך ?????

zariel

חבר משקיען
מעורבות
717
נקודות
113
בנצי באמת אדם מיוחד בנוף ארצנו
ועם הזמן הולך ומשתבח,
היכולת שלו להביא סאונד לרמה כזאת
לא דבר של מה בכך,
בזמנו שביקרתי אצלו היתה טעימה
מרשימה מהסאונד שאין לך הסבר
למה שהאוזן מכילה,
בקיצור איש רב אשכולות
עם ידע מוכח.

zapilak

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
עשית לי חשק , אשמח להצטרף בפעם הבאה

6733891

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
"כל זה מוגבר ע"י זוג מנלי שפופרתי 170W"
שניצל היקר , מציע לך להשאיל את זוג מנלי 170wשיגבירו את הרמקולים שלך בבית ואז תקבל גם בבית שלך צונמי סאונד אדיר ואיכותי בדומה לחוויה שהייתה לך.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,836
נקודות
113
מצאת למי לומר יקירי ,

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,836
נקודות
113
יש לי 8 מונובלוקים משפופפרות , קלאס a , ab, d - הכי חזק 2000 ואט , וכל מיני , המנלי באמת מצויין ולא כתבתי זאת לשלילה , להפך !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,836
נקודות
113
בקשר לצונמי , אצלי מתחוללת ״ בריאת העולם ״ , דווקא זה מה שאני אוהב , יש את זה גם אצל בנצי ותומר עם ההורנים שלו

Croc

חבר משקיען
מעורבות
123
נקודות
43
לאחרונה טלטלות, רעידות אדמה והתרסקויות באות ברצף.
מה זה אומר על עולפ הסטריאו בארץ?..

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,836
נקודות
113
לאחרונה טלטלות, רעידות אדמה והתרסקויות באות ברצף.
מה זה אומר על עולפ הסטריאו בארץ?..
יכול לא להמליץ , אין לי בעיה לאור הליגלוג שלך , רק נותרו מי שיעזרו טיפה לאוסף הירקרקים כאן.

Croc

חבר משקיען
מעורבות
123
נקודות
43
למה כך, לא צריך לרגוז.
אם כבר באו די ברצף מערכות שהרשימו אותך מאוד מאוד - יהיה מעניין לשמוע חוות דעתך שמווה ביניהן.
כנראה כדי בפוסט יעודי לזה...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור