המערכת הישנה של ינון (סטריאו)

yinonsh

חבר משקיען
מעורבות
72
נקודות
28
שלום לכולם,
אני מצרף סרטונים שהעלתי לטיוב לפני כ 5 שנים.
בינתיים רוב רכיבי המערכת התחלפו. אשתדל להעלות סרטונים עדכניים בהמשך.
סליחה מראש על איכות ההקלטה הנמוכה.
אגב, אשמח לשמוע אילו דגמי טלפונים נותנים הקלטה יותר איכותית.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
ינון
מעבר לכך שאתה אדם מקסים.
יש לך/היה לך, מערכת באמת נהדרת.
נשמע מעולה, תודה על השיתוף.

yinonsh

חבר משקיען
מעורבות
72
נקודות
28
תודה איתי!!!!
האמת שלפני כחצי שעה שמעתי בן היתר את המערכת שלך.
נשמע יותר ממדהים אצלך - הייתי צריך להענות להזמנה לבקר אצלך מזמן...

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
טוב ינון אין מנוס. הסתבכת, אתה חייב להעלות סרטון עדכני. :מאזין:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
ינון, תודה על השיתוף, יפה לראות סט אפ לא שגרתי, האם תוכל לפרט קצת על הרמקולים ורכיבי המערכת המצולמים?

yinonsh

חבר משקיען
מעורבות
72
נקודות
28
היי, תודה על ההיתעניינות.
הרכיבים המצולמים הם מיד פיי במקרה הטוב - אז נראה לי מיותר לתאר אותם.
הרמקולים בניה של ולרי דריאמוב. זה הורן עם מסלול קול של כ 3 מטר. המתכנן רוסי מרוסיה, אבל אין לי את השם שלו. עד כמה שאני יודע נבנו בעולם 3 זוגות רמקולים על פי התכנון הזה. לי זה עושה משהו להיות בעל של מוצר שנבנה DIY באהבה ושהוא כה ייחודי, אפילו אם מוצרים מיסחריים טובים יותר.
יש בפנים יחידות וינטאז אלניקו של פיליפס 8" משנות החמישים. נייר מצופה 3 שכבות לכה C14 למי שמכיר.
מאז ניסיתי עוד כמה דרייברים. לכל אחד היו חוזקים וחולשות. אציין שעוד לא הגעתי איתם למנוחה ולנחלה.. יש מקום לטויטר אבל הוא לא בשימוש.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
היי, תודה על ההיתעניינות.
הרכיבים המצולמים הם מיד פיי במקרה הטוב - אז נראה לי מיותר לתאר אותם.
הרמקולים בניה של ולרי דריאמוב. זה הורן עם מסלול קול של כ 3 מטר. המתכנן רוסי מרוסיה, אבל אין לי את השם שלו. עד כמה שאני יודע נבנו בעולם 3 זוגות רמקולים על פי התכנון הזה. לי זה עושה משהו להיות בעל של מוצר שנבנה DIY באהבה ושהוא כה ייחודי, אפילו אם מוצרים מיסחריים טובים יותר.
יש בפנים יחידות וינטאז אלניקו של פיליפס 8" משנות החמישים. נייר מצופה 3 שכבות לכה C14 למי שמכיר.
מאז ניסיתי עוד כמה דרייברים. לכל אחד היו חוזקים וחולשות. אציין שעוד לא הגעתי איתם למנוחה ולנחלה.. יש מקום לטויטר אבל הוא לא בשימוש.
ברור שיש התעניינות!
זה חלק מהתחביב וכשרואים רמקול כל כך מיוחד ונדיר שאין שום אפשרות להשיג זה יותר ״מחרמן״…

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
ואווווווווו
הקסם שבבניית DIY מפרק גם אותי.
תודה על השיתוף ינון. כשיעבור הזעם אתה אצלי לביקור :כל-הכבוד::כל-הכבוד::כל-הכבוד:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור