המנצח האמיתי של מונדיאל 2010, או, כיצד פרץ ה- HD לחיינו, הפעם באמת

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
כתבה זאת היא תיאור עובדתי של המצב.
עם העובדות אי אפשר להתווכח.

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שמתי לב שהשידור אצלי בדיליי לעומת שידורי ה SD בערוץ1
עוד מישהו,או הבעיה רק אצלי:מבולבל:

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
זה לא בעיה, כל אחד מהשידורים עובר דרך ציוד אחר ועוד, לכן התזמון שונה.

eyal

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
כתבה מצוינת.

ע

עדי ב

אורח
יופי של כתבה, רוצים תוכניות נורמליות ב- HD !

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
הגיע הזמן סוף סוף . שנים שאנחנו חיים בחושך של השידורים הרגילים בעוד כל העולם כבר מזמן חי ב HD . תמיד אצלנו לוקח כמה שנים טובות עד שאנחנו מתיישרים והמפתיע מכל הוא שדווקא ערוץ 1 עושה את הצעד . אני מאוד מקווה ששאר הערוצים ילכו בעקבותיהם ושבכלל ה HD יהפוך להיות סטנדרט כי בשביל מה שאנחנו משלמים בארץ עבור החבילות הללו מזמן הגיע לנו HD כסטנדארט .

רק הערה קטנה , בינתיים לצערי רוב השידורים של ערוץ 1 הם עדיין בפורמט רגיל ומקבלים את שני הפסים האלו בצדדים , אני מקווה שערוץ 1 יעשו את הצעד המתבקש ויכניסו יותר ויותר תכנים ב HD . זו לא תהיה חוכמה לשדר רק את מבט ב HD - במצב כזה עדיף לחזור לאחור , לא רוצה חדשות חדות מידי ...

א

אורח

אורח
הכל שוחד, וכסף מתחת לשולחן, ניתן לשדר HD בחינם, כמו בכל העולם, צריך רק אנטנה ביתית

הכל שוחד, וכסף מתחת לשולחן,
אחרת למה לא משדרים את השידור דרך DTT - DVB-T

והכי עצוב זה, שעשו כבר שידורי ניסיון של HD , אז לא חייבים להיות כבולים ל- YES או לכלבים .

הנה, תקראו פה את ההמשך :
http://www.homethater.co.il/vt114909

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
הכל שוחד, וכסף מתחת לשולחן,
אחרת למה לא משדרים את השידור דרך DTT - DVB-T

אתה מסתמך על עובדות בדוקות, או שזאת ההשערה שלך?

shkop

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אני לא רוצה לומר אמרתי לכם אבל בכל כתבה על תלת מימד כתבתי אותו דבר בתגובות - עזבו אתכם מתלת מימד התחנה הבאה היא HD.
מה שעובד זה מה שזמין, מה שלא צריך משקפיים מיוחדות בשבילו ולצרכן הממוצע כבר יש תשתית עבורו.
מה שקרה במונדיאל לא צריך להפתיע אף אחד. ההבדל באיכות השידור זעק לשמיים.
לא היה אדם אחד שביקר אצלי ולא נדהם מהחווייה של שידורי HD על מסך HD טוב עם מערכת סראונד.
ואני יותר ממסכים שזו לא אמורה להיות עלות שחלה על הלקוח. זו התקדמות טכנולוגית כמו המעבר מאנאלוגי לדיגיטאלי שהערוצים השונים עושים בה שימוש כדי לשמור את קהל הלקוחות שלהם ולהתאים את עצמם לציוד הקצה שברשותו.
הרי אם היום הלקוח יכול הוריד את התכניות באיכות גבוהה משמעותית מזו שבה הן משודרות לצרכנים רבים אין כל צורך בכבלים.

לא נראה לי אגב שבמקרה זה שחיתות היא הגורם המעכב אלא בעיקר החלפת ציוד קיים ועובד שלא מותאם ל-HD שמהווה עול וסיכון כלכלי עבור ערוצים רבים.

א

אורח

אורח
תביעה נגד הוט בגין איכות ירודה של HD

אין ספק שהערוץ הראשון שיחק אותה ומשדר באיכות מעולה. שאר הערוצים ב HD הם באיכות נמוכה מכוון שחברת הוט מעבירה אותם בקצב ההעברה נמוך מה שפוגע בצורה ניכרת באיכות. שימו לב להבדל העצום באיכות של ערוץ המונדיאל לשאר הערוצים בHD. פשוט מרמים את ציבור הצרכנים וטוענים שהשידורים באיכות ב HD. תתפלאו לשמוע שגם חברות בארה"ב ובריטניה ניסו להוריד את קצב העברה אך כמה מייד צעקה והחברות הואלצו לעלות את קצב העברה.
אני מתכנן להגיש תביעה ייצוגית כנגד חברת הוט בגין הונאת הצרכנים. צרו איתי קשר ב hothater@walla.com. לכל מי שיש מקליט ווידיאו באיכות HD לבדוק את הבייט רייט ולשלוח לי באיימיל.

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
174
נקודות
63
כתבה מצוינת!
אני מאמין שכולם רוצים שידור HD ויפה שעה אחת קודם.
כל הכבוד לערוץ 1 , כן ,דווקא הערוץ האנאכרוניסטי הזה עשה בית ספר
לשני הערוצים המסחריים על כל שלל התוכניות המטופשות שלהם
ועם הפרסומות והפרומואים הבלתי נגמרים שלהם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור