המלצת לקניית טלוויזיה

foxil82

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
מעוניין לקנות טלוויזיה 32 אינץ' בעלות 4500 ש"ח

צפייה 2 מטר, מטרות: סרטים וסדרות מ-YES (ממירי HD אשתמש בעתיד), צפייה סרטים בחדות גבוה ממחשב, קצת תצוגה תמונות ממצלמה (ניקון D80) וקצת מחשבים.

מצאתי טלוויזיה שכנראה מתאימה בשבילי הוא: סמסונג LA32A550 מה דעתכם?

למרות שהוא FULL HD הוא מתאים לצפייה במרחק 2 מטר? או שעדיף HD READY בגלל מרחק?

בכל בוקר שמש מכוונת על טלוויזיה, זה לא מזיק?

תודה לעונים וחג שמח!

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
נראה לי בחירה טובה. 2 מטר תרגיש בהבדלים בין FHD לבין HDR. השאלה היא האם ההבדלים מצדיקים את תוספת המחיר מדגם a450. ראית אותה בחנות בתכני HD ממרחק של שני מטר?

שתדע שתכנים רגילים המסך אמור להציג פחות טוב מקודמו בגלל הרזולוציה(הגבוהה). אבל שום דבר לא בטוח ולכן כדאי לבדוק את התוצאות בשטח.(גם בשידורים רגילים).

מבחינת המצלמה מדובר ביתרון משמעותי. לי יש F100FD וברזולוציה של 1440X900 לא רואים את התוצאות באופן מושלם. רזולוציה גבוהה יותר כנראה הייתה משפרת את זה פלאים.

השמש שמכוונת על הטלוויזיה לא תזיק לטלוויזיה אלא לאיכות הצפיה. מומלץ שכמה שפחות אור יופנה על הטלוויזיה לחווית צפיה טובה יותר.

בהצלחה!

foxil82

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
תודה על תשובה.

זה נכון שרוב טלוויזיות פועלות (מחנויות) מחוברות לממיר YES אחד - יביא תוצאות לירידת איכות צפייה? אם זה נכון, איפה אפשר למצוא חנות שלא מתחברות לרוב טלוויזיה בממיר אחד (בעיקר YES), כדי שאוכל לראות איכות אמיתי? אני גר בסביבת ת"א וראשון לציון.

מצטער על שאלה מוזרה, כי יש לי יכולת הבחנה גבוהה בחדות ובצבעים.

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
חחח איזה שאלה....האמת שאין לי מושג. =]

תחכה לליאור הוא בטוח ידע לענות לך על זה...

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אתה צודק - אבל קח בחשבון שמה שאתה רואה בחנות זה מה שתקבל.
גם חנויות שמתמחות בנושא יש ממיר אחד שמחובר למספר מסכים.

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
כרמי, אם הוא צודק אז מה שהוא רואה זה לא מה שהוא יקבל.

מכוון שכנראה בבית שלו הממיר יחובר למסך אחד ולפי דבריך האיכות תהייה טובה יותר מתנאי החנות שבה הממיר היה מחובר למספר מסכים.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אורן ההבדל הוא לא יום וליליה והוא לא יכול לבנות על כך שהוא יראה יותר טוב

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אז יש הבדלים, אבל הם זניחים?כמעט ולא ניתן להבחין בהם?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אורן זה לא מדע מדויק - כך שמסך מסויים בחנות אחת יראה שונה במקצת מאותו במסך בחנות אחרת שמחובר גם כן ל YES וגם בבית שלנו, לא כל אחד מקבל את אותו איכות אות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור